Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@luciana26 Jééé, koukám, že se ptám téměř na to samé
, snad nám někdo odpoví
@pettta Máš pravdu. Já měla pozitivní ovulační test v pátek
Tak snad nám někdo poradí…
@luciana26 Zatím to moc nevypadá, ach jo, a to jsem se tak radovala minulý měsíc, že se mi to rovná
![]()
Holky, máte některá z vás účet na fertilityfriend a na womenzone? ![]()
@Kateřina77 Já ne
. Měřím se jen čas od času, ale jaké mám poovulační teploty vím a těch bohužel nedosahuju v tomto cyklu…
@pettta píše:
@Kateřina77 Já ne. Měřím se jen čas od času, ale jaké mám poovulační teploty vím a těch bohužel nedosahuju v tomto cyklu…
No mě jde o to, že jsem zadala stejné údaje a na každý stránce mi vychází jiný údaje
MS 7.11. na womenzone ovulace 18-22.11 a na fertilityfriend plodné dny 18-20.11 a ovulace by měla proběhnout 21.11.
Jsem z toho jelen
![]()
Tak těm kalkulačkám jsem už přestala věřit (taky mi to tam vycházelo pokaždé jinak). Asi přestanu věřit i ovulačním testům ![]()
@Kateřina77 Jenže já jsem spešl případ, mám dlouhé cykly. Poslední MS jsem měla 17.10. Ovulační test byl pozitivní ted v sobotu, tj. 10.11. a do ted BT nic, takže asi folik nepraskl a tudíž to bude nejspíš anovulák? Jen jsem měla pocit, že u anovuláku teploty skáčou, to u mě zrovna neskáčou.
@pettta píše:
@Kateřina77 Jenže já jsem spešl případ, mám dlouhé cykly. Poslední MS jsem měla 17.10. Ovulační test byl pozitivní ted v sobotu, tj. 10.11. a do ted BT nic, takže asi folik nepraskl a tudíž to bude nejspíš anovulák? Jen jsem měla pocit, že u anovuláku teploty skáčou, to u mě zrovna neskáčou.
Asi spíš budu věřit tomu fertilityfriend
Připadá mi to jako lepší stránka ![]()
@Kateřina77 Já bych taky spíš věřila tomu FF, sorry, ale až ted mi došlo, že se sama ptáš - jsem myslela, že nám odpovídáš ![]()
@luciana26 píše:
Holky, prosím o radu. Měla jsme pozitivní ovulační test, boleti v podbrisku, ale podle teplot asi zadna ovulace nebyla?Cyklus mam 26-30 dni. Merim prvni mesic a jsem z toho zmatena… Dekuji
Tak na grafu opravdu ovulace není… taky je možný, že špatně měříš. ale jinak ji tam nevidím.
@Kateřina77 píše:
No mě jde o to, že jsem zadala stejné údaje a na každý stránce mi vychází jiný údajeMS 7.11. na womenzone ovulace 18-22.11 a na fertilityfriend plodné dny 18-20.11 a ovulace by měla proběhnout 21.11.
Jsem z toho jelen
![]()
Určitě mám lepší zkušenosti s fertilityfriend, tam to počítá podle mého názoru dobře.
@jajda32 píše:
Určitě mám lepší zkušenosti s fertilityfriend, tam to počítá podle mého názoru dobře.
Děkuju ![]()
@luciana26 Ahojky, tak asi nám tu nikdo neodpoví. Ale jak jsi na tom? Já dnes 34 DC, ale BT furt nízko. Ovu testy už nedělám, snad přijde brzy MS a rozjede se nový cyklus.