Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, radila bych ti, aby sis koupila digitální ovulační testy od ClearBlue, jsou sice dražší, ale podle mě za to stojí. Já si na začátku ovulaci měřila také pouze papírkovými testy a z těch jsem moudrá vůbec nebyla.. málo výrazná čárka nebo už by to mohlo být „ono“..
Pak jsem si koupila ten digitální od ClearBlue, se kterým jsem začala testovat 9. den cyklu a 14. den mi ukázal smajlíka, což znamená, že ovuluju nebo budu ovulovat v dalších 24 hodinách. Smajlík se mi ukázal i druhý den, tedy 15. den cyklu, takže sex jsme měli mimo jiné právě ten 14. a 15. den cyklu a teď jsem v 5. měsíci těhotenství ![]()
Dobrý den,
. Jen mě zajímá, zda ma někdo podobnou zkušenost. Diky 
diskuzí na téma ovulační testy je tu mnoho. Přesto jsem ale nenašla odpověď na svou otázku. Mam běžně pravidelnou MS (28 dnu). O miminko se snažíme 3 měsíce. Tentokrát se stalo poprvé, že se mi MS posunula o 4 dny. Těhotenský test negativní a MS nakonec přišla. Jelikož se mi cyklus rozhodil, zkusila jsem ovulační test, abych věděla, kdy přijde ovulace. Příznaky běžně moc nemám (občas cítím prsa a zpozoruji hlen). Udělala jsem si ovulační test jedné značky Facelle a vysel pozitivně, což mi přišlo divné, jelikož to bylo 8. den zpožděného cyklu. Koupila jsem pro “jistotu” jiny test (ovultest od GS) no a ten vyšel negativně. Asi bych se mela na testy vykašlat a proste jen souložit