Jsou některé značky ovulačních testů nespolehlivé?

Anonymní
31.3.25 16:52

Ovulační testy - různé značky

Dobrý den,
diskuzí na téma ovulační testy je tu mnoho. Přesto jsem ale nenašla odpověď na svou otázku. Mam běžně pravidelnou MS (28 dnu). O miminko se snažíme 3 měsíce. Tentokrát se stalo poprvé, že se mi MS posunula o 4 dny. Těhotenský test negativní a MS nakonec přišla. Jelikož se mi cyklus rozhodil, zkusila jsem ovulační test, abych věděla, kdy přijde ovulace. Příznaky běžně moc nemám (občas cítím prsa a zpozoruji hlen). Udělala jsem si ovulační test jedné značky Facelle a vysel pozitivně, což mi přišlo divné, jelikož to bylo 8. den zpožděného cyklu. Koupila jsem pro “jistotu” jiny test (ovultest od GS) no a ten vyšel negativně. Asi bych se mela na testy vykašlat a proste jen souložit :D :D. Jen mě zajímá, zda ma někdo podobnou zkušenost. Diky ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28
1.4.25 10:48

Ahoj, radila bych ti, aby sis koupila digitální ovulační testy od ClearBlue, jsou sice dražší, ale podle mě za to stojí. Já si na začátku ovulaci měřila také pouze papírkovými testy a z těch jsem moudrá vůbec nebyla.. málo výrazná čárka nebo už by to mohlo být „ono“.. :? Pak jsem si koupila ten digitální od ClearBlue, se kterým jsem začala testovat 9. den cyklu a 14. den mi ukázal smajlíka, což znamená, že ovuluju nebo budu ovulovat v dalších 24 hodinách. Smajlík se mi ukázal i druhý den, tedy 15. den cyklu, takže sex jsme měli mimo jiné právě ten 14. a 15. den cyklu a teď jsem v 5. měsíci těhotenství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí