Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše: Více
Ahoj! Od října mám předepsanou Saxendu. Může to napsat obvoďák, podmínka je buď obezita, nebo o něco nižší BMI a k tomu třeba problémy se srdcem. Jeden balík stojí tři tisíce (ale jen v lékárně dr. Max, jinde to stojí třeba i o tisícovku víc) a při plném dávkování je to na měsíc, ale většina lidi na tu plnou dávku nemusí dojit, takže vydrží déle. Účinkovat to začne po pár dnech. Od toho října jsem zhubla 15 kilo. V pase jsem na začátku měla 96 cm, teď mám 79 cm.
@Anonymní píše: Více
Léky typu GLP-1, jako je Ozempic, mohou mít vedlejší účinky, které se běžně ve velkém boomu hubnutí nezmiňují. Některé studie naznačují, že jejich dlouhodobé užívání může zvyšovat riziko rakoviny slinivky, protože zpomalují apoptózu pankreatických buněk.
A třeba Novonordisk již čelí prvním žalobám týkajícím se zdravotních problémů po užívání těchto léků a pravděpodobně budou následovat i další.
Takže absolutně nechápu, kdo si to vyškemrá u Mudr dobrovolně a nebo dokonce Dr obejde jen proto, aby bez námahy zhubnul
Pokud ti to zvedlo náladu, ten pokus o ponižování a nadřazenost, tak rádo se stalo.