Pád na hlavu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.9.11 12:47

Pád na hlavu

Ahoj, před chvílí jsem nesla dítko v autosedačce (vajíčku) v ruce, tedy nebylo moc vysoko od země, když najednou malý leží rozplácnutý na zemi a samozřejmě strašně naříká, držák byl nějak špatně zacvaknutý a malý se doslo vyklopil, ale proč píšu, je to náš první pád, bude mu 9 měsíců, má tam bouli a má to červené, už šílím, jestli se mu nemůže něco stát, jestli nejet radši na pohotovost. Poradíte? :nevim: :cry:

• Citovat
  • Upravit
43034
20.9.11 14:37

Sleduj ho, jestli nebleje a chova se normalne, hejbe obema rukama a nohama, nema nasisato usmev, jednu zornici sirsi, furt jenom nespi a dovede vsechno, co dovedl i vcera. Taky jestli mu nevyteka trab nic z ucha, nebo z nosu a jak vypada ta rana. nejhorsi jsou prvni tri hodiny po uraze. Na pohotovost bych nejela, pokud se ti zda vse OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.11 13:29

Řekla bych, že je úplně stejný jako před tím pádem, tak snad to bude ok, každopádně ho pořád sleduju, kdyby náhodou něco. Děkuju.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.12 11:14

Tak se bohuzel pridavam tez, radeji anonym :oops:, dcera delala blbosti, zakopla a navalila hlavou na roh stolu, rev boule :roll:,hned jsme letely k detske ta nas poslala na rendgen nastesti dobre, asi hodinu po uraze mi tu to moje drace zas lita a urvisuje, jo a jeste nejaka z dr. na rentgenu mela nake nemistne poznamky o socialce :roll:, tak snad se na nas nic nechysta kr.va jedna :oops: ;). Potrebuji uklidneni, ze to bude dobre :hug:

• Citovat
  • Upravit
6327
6.8.12 11:23
@Anonymní píše:
Tak se bohuzel pridavam tez, radeji anonym :oops:, dcera delala blbosti, zakopla a navalila hlavou na roh stolu, rev boule :roll:,hned jsme letely k detske ta nas poslala na rendgen nastesti dobre, asi hodinu po uraze mi tu to moje drace zas lita a urvisuje, jo a jeste nejaka z dr. na rentgenu mela nake nemistne poznamky o socialce :roll:, tak snad se na nas nic nechysta kr.va jedna :oops: ;). Potrebuji uklidneni, ze to bude dobre :hug:

když píšeš o rohu stolu, co takhle zkusit ty krytky právě na to? :think: stojí to pár korun a třeba by to i pomohlo aspoň trošku teda pokud sou hrany ostrý. neber to ve zlým. jo něktěří doktoři sou na pěst. hlavně když si myslí, že za tím dítětem se dá stát 24hodin deně, ale ono i některé maminy tady nejsou schopné pochopit, že to dítě pokud je živější tak to prostě napálí kamkoli, znám ze své zkušenosti. takže buď v klidu, vem si čokoládku na nervy, takovejch pádů ještě bude :hug: :hug: nechápu jak mohla vůbec zmínit sociálku když si tam přišla a měla si strach o prcka to je moc fakt todle to.by snad měli mít pochopení ne? a podle mne si udělala dobře že si šla, aspoń víš že malá je v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.12 11:31

Dekuji, krytka stolu se ohreje tak 2 minuty :roll:, ale stul pujde z domu :cert:, uvazuji, ze by jsem zkusila zajit k psychologovi, jestli by neporadil jak ji zklidnit :think:, achjo, neni to vubec jednoduche, porad neco vyvadi, vystupuje z kocarku…( tam by jsem ji asi musela prilepit :roll: ) je takova dost neuhlidatelna..

• Citovat
  • Upravit
72725
6.8.12 11:39

Nestresuj, hold máš doma tornádo.. Oni zdravotníci musí evidovat, víš jak, oni netuší, co a jak. Případné socky se neboj, nic by se nestalo, max se podívat a když uvidí, že máš ďáblíka, tak to bude v pohodě ;) Švagrové holčinu jsem bez boule, monoklu, či modřiny snad ještě neviděla.. když neskáče z gauče hlavou na stůl, tak leze s postele hlavou na před, padá venku na cestě na šutrech a pod :mrgreen: fakt jí netýraj, jen absolutně nemá pud sebezáchovy a to, že si vyrazí přední zub když rozhoupe houpačku, jí vůbec nevadí, pobrečí a jde s houpačkou ruplovat znovu :zed: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.8.12 11:40
@Anonymní píše:
Dekuji, krytka stolu se ohreje tak 2 minuty :roll:, ale stul pujde z domu :cert:, uvazuji, ze by jsem zkusila zajit k psychologovi, jestli by neporadil jak ji zklidnit :think:, achjo, neni to vubec jednoduche, porad neco vyvadi, vystupuje z kocarku…( tam by jsem ji asi musela prilepit :roll: ) je takova dost neuhlidatelna..

a kolik jí je? tak to potom jo. :mrgreen: já bych asi nejdřív zkusila dětskou jestli opravdu vypadá na hyperaktivní dítě :think: ty brďo tak to hlavně bacha na auta, když vypadá že máš doma ďáblíka :mrgreen: :hug: ber to takhle zas víme, že jsou, kdyby bylo ticho jako občas u nás, vím přesně že je ňákej průšvih :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.12 11:51

Holky dik moc, jsem rada ze v tom nejsem sama :mrgreen: :hug: @martina.se no to je presne ten popis, hlidam ji jak ostriz, tohle je prvni vetsi uraz, budou ji 2 roky :lol:

• Citovat
  • Upravit
72725
6.8.12 11:55
@Anonymní píše:
Holky dik moc, jsem rada ze v tom nejsem sama :mrgreen: :hug: @martina.se no to je presne ten popis, hlidam ji jak ostriz, tohle je prvni vetsi uraz, budou ji 2 roky :lol:

Hold kaskadér a tornádo v jednom. Naší mladé jsou 3. Absolutně chybí jakýkoliv pud sebezáchovy, dost často jí hlídám.. trnu jen v případě, že jsme někde u cesty nebo někam jdem, to jsem uvažovala i nad „vodítkem“, protože ona něco začuje a je schopná mi klidně zdrhnout do cesty a pod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
6.8.12 12:13

Našemu je 7 měsícu a dělá všechno proto aby si ubližil dneska spadnul už dvakrát s postele. Má tam proto deku podel celé postele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.3.13 13:27

Ahoj…
před hodinou mi čuba(Staford) porazila holku(1rok)..Holka stála uprostřed pokoje a hrála si, fenka slyšela pískání z venku tak se rozeběhla, uklozly jí packy po lině a narazila do Adélky, která přez ní udělala salto a spadla ošklivě na hlavičku, zádíčka…tak půl hodiny brečela a u toho usla..mám zajít k doktorovi? aby třeba neměla otřes mozku, nebo počkat jak se bude cítit až se probere?
děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
22.3.13 13:37

@Denča.G. no pokud brečela půl hodiny, tak bych už na nic nečekala, nenechala jí jít spát a mastila k doktoru!!! půlhodinový pláč není normální (i když jen ty víš, jaká je cíťa). Skoro bych jí šla vzbudit a zkontrolovat, tohle není prča.
Náš malej dělal už kdejaký salta, sletěl z postele i z jídelní lavice, ale vždy plakal tak půl minuty, minutu a klid. Jak by to bylo dýl než třeba 5-10 minut, tak bych svištěla k doktoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
22.3.13 13:47

Půlhodinový pláč se mi zdá taky podezřelý. Náš malý, když spadne, tak taky brečí jen tak kolem 3-4 min. ani ne. Rozhodně bych ji nenechala spát. Raději jí běž zbudit a musí se probrat do úplného probuzení. Pokud bude pořád ospalá a malátná a nepůjde ji probudit, okamžitě jeďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.14 23:01

Ahoj, prosim rypalky, aby nepsaly. Uz tak mi z toho neni nejlip.

Dcerka 2 a pul roku spadla vcera vecer z postele primo na hlavu. Strasne plakala, ale jen asi dve minuty. Jelikoz se chystala spat, tak byla unavena. Budila jsem ji co tri hodiny a byla ok. Dneska se chovala naprosto stejne jako jindy. Neni unavena ani plactiva. Na hlave nema zadnou viditelnou bouli ani modrinu, jen ma velmi bolestivou pravou stranu na spankem. Opravvdu staci jen prejet lehce rukou a mala uz fnuka. Dnes mi u vecernicku rikala, ze se ji chce blinkat. Ale ani se nenadavila a za chvilku uz zase litala. Ze chce blinkat rekla jeste jednou, kdyz sla do postele, ale jenom lehla, tak vse ok. Nevjm, jestli spis nereaguje na to, ze jsem se o tom padu sama ptala, jestli nechce blinkat. Jinak je uplne ok. Mam zajitzitra k mudr? Nebo byste to nechali byt? Dekuji za radu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák