Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Pokud mu nic není, na RTG bych nejela, ale - vím, že se lehce radí a těžko praktikuje - ten vysklený stolek zní hrozivě, mám ve svém okolí případ, kdy to zkončilo velmi zle, vlastně úplně nejhůř
, nevím, kolik má ten starší let, ale možná domluvit jemu, chudák mladší otloukánek… ![]()
Já právě taky jako moc jet nechci ale furt se to ve mě nějak pere vím co nám řeknou klasika sledovat už to mám vyskoušené se starším ten spadl ze žebříku na palandu toho ale odvezla rychlá měl otřes. starší má 6,5 oni se tomu honění smějou oba staršímu vysvětluju co se muže stat a jak to tenkrát bolelo jehoo a on má srandu a zážitek že jel sanitkou s houkačkou jako by to vůbec nechápal:(. Prcek ted usnul tak ho za chvíli probudím a uvidím ale on spává po obědě ještě někdy normálně.
Ahoj, prosim o radu, meli sme u dvouletaka primy pad na hlavu ze stolicky ze sedu primo na hlavu v linii oka z boku, je odreny s malou bouli, a plactivy, je to duvod jet na pohotovst a RTG, nebo je pad z takove vysky primo na hlavu aniz by si tam dal ruce jeste v norme…? bojim se ho po pul roce vystavit dalsimu rtg hlavy… prosim poradte kdo mate zkusenost dekuji
![]()
Pokud pláče a je neklidný jela bych… Tyhle pády jsou zrádné. Znám případ kdy dítě spadlo z nízkého gauče a nedopadlo to vůbec dobře…
Jeli jsme a nastesti je to dobre.. jen ma monokly… apod..
diky za rady
Zdravim, jsem z toho v háji… Syn skoro 7mes se u kojení přetočil a já klimbla a byl na zemi z cca 40-50cm postele. Bouli nikde nemá(ani červené nic)…jen skoro nebrecel, spíš zaknoural jak se lekl . Tak že nevím ani kam se bouchnul. Zkontrolovala jsem hlavu , nikde nic tak jsem ho položila do postýlky asi. Zkusila jsem na něj posivitit a to se hned sklebil a otáčel, tak jsem zapla monitor dechu ale váham zda jet nebo ne.
Hlavně jsem z toho úplně v hajzlu protože to samé bylo v obýváku před 3mes… Já vyřízena a syn nemocný a nespal tak spadnul, jenže to brečel jak blázen…z malé výšky. ![]()
Anonym P.
Omlouvám se za chyby. Mobil mi to přepisuje. Syn samozřejmě spí v postýlce (to asi to tam být nemělo)