Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, potřebovala bych poradit, jsem 16.tt, a zhruba týden mě občas chvílema děsně pálí v krku. Nevypadá to na nachlazení, nic jiného mi není, žádná únava ani špatné polykání, a pálí to jinak. Napadlo mě pálení žáhy, ale taky se mi to nezdá, že to je ono - podle popisu na internetu. Pálení žáhy jsem nikdy předtím nezažila, tak nevím jak to má vypadat ![]()
V lékárně mi na to doporučili kloktat sůl, ale po tý jsem šla hnedka
. A dali mi nějaký homeopatika HOMEOGENE9. Tak jsem vcucla první tabletku tak uvidim.
Nemáte někdo podobnou zkušenost, co to může být? Díky za rady a porady ![]()
Mně každej říkal, že až mě bude pálit žáha, tak to poznám a opravdu jsem to poznala, prostě jsem řekla „pálí mě žáha“ ![]()
Uprimne, me ted taky pali v krku a nic z toho neni. Tehotna nejsem, podle me je to proste tou zmenou pocasi. Nas malej ted porad popotahuje a zadna velka ryma se mu nespustila. Podle me to vubec nemusi nic byt a pokud jsi tehotna, tak do sebe radsi nic neper. Pokud se to neda vydrzet, tak jdi k doktorovi, ale pokud te jen tak trochu poboliva, tak to zkus chvili vydrzet. Nejak bych to nehrotila.
Taky se mi to stává. Vždycky si vezmu hašlerku a ta svěží chuť mi uleví ![]()
A není to třeba po určitém jídle? tchýni takhle začala alergie na ovoce..
Díky za rady, zuby to myslím nebudou, ty mám vylezlý, a některý osmičky už i vytrhlý. S tou žáhou si taky nejsem jistá, podle mě to není ono.
Tu hašlerku vyzkouším, je fakt, že jednou mi to přestalo po ústní vodě, ale nevím jestli to nebyla náhoda.
Jídlo mě taky napadlo, ale co zatím pozoruju, tak jsem na nic z jídla nepřišla. Je fakt že jím dost ovoce, mám na něj v těhu hroznou chuť, ale třeba dneska jsem žádný neměla. Tak jestli to nebude nedostatkem ovoce? Taky do sebe nechci zbytečně cpát nějaký tablety, tak vymýšlím alternativy a možnosti
Zkusím tip s hašlerkou.
Taky mě tak pálí..myslím, že je to žáha…taky jsem to nikdy před tím neměla…zkus rennie…můžou se v těhu a miminku neublíží..
já včera v noci kvůli tomu ani nemohla spát, tak jsem si je taky dneska koupila
Jinak zkus ještě studené mlíko…to taky pomáhá ![]()
Zkusila jsem to studený mlíko a kupodivu to prozatím přestalo. No paráda. Tak snad to chvíli vydrží. ![]()
@M1983 píše:
Zkusila jsem to studený mlíko a kupodivu to prozatím přestalo. No paráda. Tak snad to chvíli vydrží.
Já to mívám taky. Prý je to žáha a byla mi doporučena častější konzumace mléčných výrobků a moc nekořenit, ale nějak to nepomáhá..
![]()
Tak zatím opravdu zabírá to mlíko - pít několikrát denně. zatím mám klid. dneska pro změnu dost ošklivé píchání v břiše. to těhul vůbec není nenáročné, ale co by člověk pro ty prcky neudělal ![]()
Ahoj holky ![]()
Dnes me neprijemne pali v krku a sem tam se mi ten krk sevre, mam silenou rymu a trosku kaslu a boli me na hrudi. Mate nejakou radu, cim si ulevit? Nechci hned hnat k mudre.
To svirani krku me trosku desi. To neznam. ![]()
@MartinaIrena teplotu mam 36,5 a alergie - na nic alergicka nejsem ![]()
To svirani me trapi hlavne po ulehnuti, takze vleze, jindy jsem to snad nezaregistrovala. ![]()