Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No prave, divny je, ze nemas zvysenou teplotu. Ta totiz odlisuje nachlazeni od alergie. Mas doma kapky Fenistil? Antihistaminikum by ti melo povolit ten tlak na hrudi. Dava se take pri silnych kaslich.
@MartinaIrena takze po Fenistilu to ustalo, ale rano jsem se vzbudila s ukrutnou bolesti v krku a plnym nosem, takze to asi bude k tomu nachlazeni. ![]()
@Lucyanne No, tak aapon, ze ses jakztakz vyspala. A ted sup caj s medem, nejlip kipovy nebo cerny, ten aspon desinfikuje. A pekne lezet a spinkat. ![]()
Prosim o radu.Pred chvili jsem si vzala vitamin revitanerv a hned me začlo hrozne palit v krku, nevite, co to muze byt a.jak se toho zbavit? Dekuji predem.
Prosím o zachování anonymu.
Delší dobu mě trápí nepříjemný chvilkové pálení v krku - začne mě tam pálit, asi po 5 vteřinách to přestane, ale z toho pálení se mi zamotá hlava a je mi prostě divně. U doktorky jsem byla, krk je čistý, na alergologii taktéž nic, už nevím na koho se s tím obrátit, ale hodně mi to znepříjemňuje život. Nemáte někdo zkušenost? Děkuji. ![]()
Nepálí tě žáha - překyselení žaludku a vrací se ti šťávy? zkus rennie
@aiwwa Vyzkoušela jsem a nic. Je to takový zvláštní pocit, jako by mě to na chvilku přiškrtilo, protože mám i pocit, že v tu chvíli se mi špatně prokrvuje mozek, jako bych se měla vyvrátit. Nevím, je to prostě zvláštní a doktorka shledala vše v pořádku. ![]()
@Anonymní píše:
@aiwwa Vyzkoušela jsem a nic. Je to takový zvláštní pocit, jako by mě to na chvilku přiškrtilo, protože mám i pocit, že v tu chvíli se mi špatně prokrvuje mozek, jako bych se měla vyvrátit. Nevím, je to prostě zvláštní a doktorka shledala vše v pořádku.
A dělali i EKG?
@aiwwa před rokem, měla jsem i Holter a taktéž nic. Je to začarovaný kruh prostě. A já jsem z toho už nešťastná.
Příspěvky mě potěšily. Hledala jsem na internetu, co to může znamenat, když mě pálí v krku a delší dobu je mi cítit z pusy, už to říká i můj syn, no, to, co jsem se dočetla, mi způsobilo paniku. Je mi 64 let a máme na 16. července objednanou a zaplacenou dovolenou v Habovce v Západních Tatrách. Tak jsem právě chtěla napsat synovi, že tam pojede se psem a s mým přítelem beze mě, já že budu mít nejspíš už jiné starosti. Tak třeba jo! Ale snad to může být i něco jinýho než jenom rakovina! Jana