Paličaté vzteklé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3781
22.1.20 15:10
@stock píše:
Ty jsi se zkratka zabíčil :mrgreen:, ze opet znicis dalsi diskuzi, vid? Ze jsi takovej nenechavej. Nudny je, ze se tohle od Tebe dalo cekat!

Diskuzi? Vzdyt ten kdo rekl o nejakem vychovnem opatreni byl stejne za vola. Akorat se vas par placalo po zadech a utesovalo v tom, kdo ma vic nevychovanyho spratka. To je cela debata. Tady nechodi zensky vetsinou pro radu. Chteji jen utech, ze nekdo ma horsi nebo podobny problem a poplacat se v kruhu, ze to jeste tak zly a vubec nejsou neschopny. Vim, ze se to asi dobre necte, ale co chces jako slyset, kdyz si neumite srovnat vlastni decka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14251
22.1.20 15:13
@Komsomol píše:
Diskuzi? Vzdyt ten kdo rekl o nejakem vychovnem opatreni byl stejne za vola. Akorat se vas par placalo po zadech a utesovalo v tom, kdo ma vic nevychovanyho spratka. To je cela debata. Tady nechodi zensky vetsinou pro radu. Chteji jen utech, ze nekdo ma horsi nebo podobny problem a poplacat se v kruhu, ze to jeste tak zly a vubec nejsou neschopny. Vim, ze se to asi dobre necte, ale co chces jako slyset, kdyz si neumite srovnat vlastni decka?

A mas ty vubec deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
22.1.20 15:28
@Anonymní píše:
@lucynka25 Snažím se být též důsledná, ale ovoce to zatím nepřináší. K tomumi přijde, že všechny děti okolo jsou poddajnější. Žádné jsem zatím neviděla, že by se takhle šprajclo a to jich tu pár je…i když je mi jasný, že všechno vidět nemůžu…Sousedi taky kroutí hlavou nebo na mě koukají s lítostí. Připadám si tady jak nejhorší matka roku :cert: :mrgreen: :?

Mám dva..4 a 2 roky. Starší ve 2 letech kopie tvého. Děs. Zlomilo se to ce 3,5, jak se dokázal už domluvit na všem. Ale dodnes reaguje vztekle a drze. ALE už je i zlaťy. V obchodě klid…tam už hysteráky nejsou. V restauraci a tak je spíš neposedný, neposlechne, vykřikuje a prudí :mrgreen: jsou mu 4 a 3 měsíce. Mladší 2 roky. Úplný opak. V pohodě. Hysterie nikdy, je. n napučí tlamičku. Jezdí jak drak na odrážedle i venku, zastaví u cesty. To jo. Ale v obchodě je to s ním peklo. Chce nakupovat sám. Tam jsne to vychytali. Oba dostanou koš a střídavě dávám každému do něj. Osvědčilo se mi než zakazovat prostě mu ustoupit, ale ne doslova. Zkratka..chce jít tam…někam. Směrem. Ok…tak jdem chvilku. On se uspokojí a v klidu pak zase jdem kam chci já. Prostě v čemkoli mu dát jakoby navrch…vztek u oblíkání? Ok..tak dobŕe, ještě než skončí pohádka a pak se oblečem. A tak…on má pocit, že vyhral a já klid. A funguje to. Drž se :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
22.1.20 15:32
@Anonymní píše:
@Komsomol Ale tak jako musím fakt uznat, že jste se posnažila, abysme se tady naštvali. Úplně Vás vidím, jak čekáte u klávesnice, jestli se zde někdo nasupí a vy se pak budete moc krásně pohádat a všechny tady vytrolit. Základ jste si pro to tady vytvořila dobrý, ale musím Vás zklamat. Nás matky vzteklých děcek jen tak něco nerozhází, proto doporučuji navštívit diskuzi ve stylu „Jsem dokonalá matka a mám dokonalé díte“ nebo něco podobného, tak třeba tam trochu zčeřit vodu, a nebo neco více tématického přímo pro Vás třeba „Můj život stojí za houby, tak si půjdu někam odplivnout.“ Jinak přeji úspěšný den, snad se někdo najde, na kom si tu žáhu zchladíte :mavam: :kytka:

Tak teď jsem se zasmála :mrgreen: tak tak…nas rozhodí jen ti špunti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
22.1.20 15:34
@_.Emilyyy píše:
A mas ty vubec deti?

Mam ci nemam, jaky je v tom rozdil? Kdyz ti reknu, ze mam dve, tak me budes brat vic vazne nez kdyz ti reknu ze nemam ani jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25155
22.1.20 15:40
@Komsomol píše:
Diskuzi? Vzdyt ten kdo rekl o nejakem vychovnem opatreni byl stejne za vola. Akorat se vas par placalo po zadech a utesovalo v tom, kdo ma vic nevychovanyho spratka. To je cela debata. Tady nechodi zensky vetsinou pro radu. Chteji jen utech, ze nekdo ma horsi nebo podobny problem a poplacat se v kruhu, ze to jeste tak zly a vubec nejsou neschopny. Vim, ze se to asi dobre necte, ale co chces jako slyset, kdyz si neumite srovnat vlastni decka?

A jak jsi na tohle přišel? Hodně Te doma bili po hlavě? Někomu nafackovat není reseni/výchova. Nedavat dítěti sladký není výchovný opatření, je to zdravý rozum. Tady fakt zensky nechodí, ale chodí sem. Od Tebe chci slyšet rozumnou radu ohledně výchovy, ne nějakého srovnani. Srovnávat umí každý blb, tedy pokud si to ten druhý nechá líbit. Frajerina srovnávat mrnavy dite. Ono je to totiz v dospělosti na něm vidět. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
22.1.20 15:44

@Liška2014 vyjednavani u nas vubec nefunguje. Nedodrzel to a pak byla dalsi scena. Dost pomohl denni rad.

• Citovat
  • Upravit
14251
22.1.20 15:47
@Komsomol píše:
Mam ci nemam, jaky je v tom rozdil? Kdyz ti reknu, ze mam dve, tak me budes brat vic vazne nez kdyz ti reknu ze nemam ani jedno?

Tak je rozdíl, kdyz to chovani ditete v realu zazivas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.20 15:48

@Liška2014 Díky :) Doufám, že druhé dítě bude taky klidnější. To už by mě jinak kleplo :mrgreen:
@Komsomol Ahá, nedat dvoulaťákovi sladkosti, které takto staré dítě ještě nejí a dát mu pár facek, když ještě nechápe za co a nechat ho ležet u silnice a odejít, aby ho něco přejelo. Píšu si, díky :D :potlesk: Jinak je mi jasné, že tu zkrátka trolíte. Myslela jsem, že na Vás už nebudu reagovat, ale začal jste mě bavit a tak Vás pěkně prosím, napiště nám ještě nějaké rady. Budu se těšit :srdce: :dance: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
22288
22.1.20 15:50

@lolink řádcje základ. Popravdě z druhatkem moc času na řád nebylo. A dělá scény vždy..myšleno v kteroukoli denní dobu? My vysledovali, že při únavě se to stupňovalo a fest. Každopádně…opravdu se to zlomí. Aspoň ti vydří v kočáru. Nám ani ťuk. A to bylo peklo pekel. Teď při začatku trucu funguje převést to ve srandu..ale jak se to rozjede…nepomůžou ani čerti :mrgreen:

Pardon..spletla jsem nick…nicméně..k věci to je :mrgreen:

Příspěvek upraven 22.01.20 v 15:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
22.1.20 15:50
@stock píše:
A jak jsi na tohle přišel? Hodně Te doma bili po hlavě? Někomu nafackovat není reseni/výchova. Nedavat dítěti sladký není výchovný opatření, je to zdravý rozum. Tady fakt zensky nechodí, ale chodí sem. Od Tebe chci slyšet rozumnou radu ohledně výchovy, ne nějakého srovnani. Srovnávat umí každý blb, tedy pokud si to ten druhý nechá líbit. Frajerina srovnávat mrnavy dite. Ono je to totiz v dospělosti na něm vidět. :mrgreen:

Proc neni reseni par facek? Nebo proc neni reseni vymezit hranice co se bude tolerovat a co ne? Je to jak se psem. Kdyz na nej ser. s a nevhas jej delat vsechno, tak potom nebude chodit vzorne u nohy jen tak z niceho nic. To by me fakt jako zajimalo, kdyz si fakan lehne nekde na zem a rve hodinu, tak delate co? Premlouvate ho nebo nad nim stojite a koukate se? :zed: jak vychovavali tebe? Taky jsi rvala vztekem na zemi a rodice byli cajk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
22.1.20 15:51
@_.Emilyyy píše:
Tak je rozdíl, kdyz to chovani ditete v realu zazivas..

Zazivat to muzes a nekdo si poradit umi a nekdo ne. Jak je to kruci mozne? Cim to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14251
22.1.20 15:52
@Komsomol píše:
Proc neni reseni par facek? Nebo proc neni reseni vymezit hranice co se bude tolerovat a co ne? Je to jak se psem. Kdyz na nej ser. s a nevhas jej delat vsechno, tak potom nebude chodit vzorne u nohy jen tak z niceho nic. To by me fakt jako zajimalo, kdyz si fakan lehne nekde na zem a rve hodinu, tak delate co? Premlouvate ho nebo nad nim stojite a koukate se? :zed: jak vychovavali tebe? Taky jsi rvala vztekem na zemi a rodice byli cajk?

Protoze biti ditete je nesprávný, je to selhání..
Sladkosti takhle male dite moc ani neji a dite se ma hyckat ;).
Proc se o tak malem diteti vyjadrujes tak hnusne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
22.1.20 15:52
@lolink píše:
@Liška2014 vyjednavani u nas vubec nefunguje. Nedodrzel to a pak byla dalsi scena. Dost pomohl denni rad.

Tak ten denni rad je asi zaklad nemyslis? To asi by mel mit kazdy clovek natoz dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
22.1.20 15:54
@Anonymní píše:
@Liška2014 Díky :) Doufám, že druhé dítě bude taky klidnější. To už by mě jinak kleplo :mrgreen:
@Komsomol Ahá, nedat dvoulaťákovi sladkosti, které takto staré dítě ještě nejí a dát mu pár facek, když ještě nechápe za co a nechat ho ležet u silnice a odejít, aby ho něco přejelo. Píšu si, díky :D :potlesk: Jinak je mi jasné, že tu zkrátka trolíte. Myslela jsem, že na Vás už nebudu reagovat, ale začal jste mě bavit a tak Vás pěkně prosím, napiště nám ještě nějaké rady. Budu se těšit :srdce: :dance: :kytka:

Jestli to je nekde na hristi, tak jej necham lezet. Jestli nekde u cesty, tak je chytim a odtahnu domu vyreseno. Co tam chces stat a cekat co jako prijde? Sladkosti byly obrazne. Proste mu vemu to co ma rad. Jednoduche

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí