Paličaté vzteklé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22288
22.1.20 16:55
@Anonymní píše:
Toho se právě obávám i já, proto fyzickým trestům příliš neholduji. Příkladů jako ty taky pár znám…Potřebuji, aby mě dítě více rozumnělo, zatím moc nemluví a nerozumí, co mu vytýkám, proto trest odepření něčeho zatím nemá moc smysl…

Ještě vstoupím…osobně si myslím, že je i o zralosti dítěte. Starši právě byl jak bambusek..co se po něm chtělo, jakoby nechápal. A ne naschvál. Prostě typu dones ponožky, podej si prosím hrnek…to bylo na cvokhaus..koukal jak jelito :mrgreen: Mladší ve stejném věku udělá cokoli na první dobrou..jakoby byl úplně jinde. I teda mluví krásně, je dávno bez plen. Starší byl opak. Možná je to tedy dáno i tou schopností porozumět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
22.1.20 17:02
@Anonymní píše:
@Komsomol A pokud v těchto situacích nic nezabírá, ani po zlém, ani po dobrém? A příště to dělá zase? Zkrátka z toho ještě ten rozum nemá…proto tady o diskutujeme a je to problém. Nikdo nechce mít doma spratka, který si vše dovolí, ale na takto malé (dvouleté) dítě moc páka není a právě ty vypjaté situace, kdy se člověk ocitne mezi lidmi, kteří tě hned odsoudí jsou nejhorší. Když ho plácneš jeto ještě horší, když mu nedáš, jseš na prd rodič, který ho vychovává na kriminál…

Hele je to jako stene. Musis vymezit hranice. Pokud vidi, ze je po jeho a prochazi mu to, vude to delat dal. Male.dite.je podelane bez mamy. Tudiz se staci trochu vzdalit a nevsimat, tak je hned po revu a hysterii, nastoupi strach a hledani matky. Nejaky rev a vztek je pryc. Pokud je agresivni na okoli, je treba durazne ukazat, ze tady konci tolerance. V zadnem prioade neni zadouci to omlouvat slovy je maly nema z toho rozum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14069
22.1.20 17:03
@Komsomol píše:
Hele je to jako stene. Musis vymezit hranice. Pokud vidi, ze je po jeho a prochazi mu to, vude to delat dal. Male.dite.je podelane bez mamy. Tudiz se staci trochu vzdalit a nevsimat, tak je hned po revu a hysterii, nastoupi strach a hledani matky. Nejaky rev a vztek je pryc. Pokud je agresivni na okoli, je treba durazne ukazat, ze tady konci tolerance. V zadnem prioade neni zadouci to omlouvat slovy je maly nema z toho rozum

na me tvuj popis výchovy působí jako nenávidění detete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
22.1.20 17:08
@_.Emilyyy píše:
Kazdy clovek ma chyby, sle odpouštět je božský :D.
Naposledy udelala chybu, ze lyzovala s rozepnutou bundou a pak byla nemecna :roll:.
A ja jsem rikala, at si ji zapne - jo to jsou nase problemky :potlesk:

Nedovedu si predstavit, jak muzu lyzovat s rozepnutou bundou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14069
22.1.20 17:09
@Komsomol píše:
Nedovedu si predstavit, jak muzu lyzovat s rozepnutou bundou :think:

No, jde to no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
22.1.20 17:22
@_.Emilyyy píše:

Pro tebe bude kazdy popis vychovy nenavideni, jelikoz to co delas ty je opici laska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.20 17:23

@Komsomol Kde jste přišel na to, že dítě se drží matky? To moje si klidně odkračí kam chce a ani se neohlédne 😃 Zkoušela jsem i vyčkávat jak se zachová… Je mu to šumák…stejně by mě zajímalo, kde na ty rady chodíte 😊 Ono by se asi melo trochu brat v potaz, že každé dítě není stejné. Ale nevyčítám Vám, že máte tyto iluze. Já jsem si taky jako bezdětná myslela, jak to bude brnkačka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3781
22.1.20 17:23
@_.Emilyyy píše:
No, jde to no :mrgreen:

Postavat na kopci a u kavarny jde, ale sjizdet kopec fakt ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
22.1.20 17:24
@_.Emilyyy píše:

Nikoli. Jen nezažil vzteklý dítě :mrgreen: naopak. Názory má reálné..jen nerealné.

Čau..jdu venčit havěť :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
22.1.20 17:30
@Anonymní píše:
@Komsomol Kde jste přišel na to, že dítě se drží matky? To moje si klidně odkračí kam chce a ani se neohlédne 😃 Zkoušela jsem i vyčkávat jak se zachová… Je mu to šumák…stejně by mě zajímalo, kde na ty rady chodíte 😊 Ono by se asi melo trochu brat v potaz, že každé dítě není stejné. Ale nevyčítám Vám, že máte tyto iluze. Já jsem si taky jako bezdětná myslela, jak to bude brnkačka :mrgreen:

Muj to mel taky v pazi. Naka matka mu byla burt, vzal caru a hotovo. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3781
22.1.20 17:34
@Anonymní píše:
@Komsomol Kde jste přišel na to, že dítě se drží matky? To moje si klidně odkračí kam chce a ani se neohlédne 😃 Zkoušela jsem i vyčkávat jak se zachová… Je mu to šumák…stejně by mě zajímalo, kde na ty rady chodíte 😊 Ono by se asi melo trochu brat v potaz, že každé dítě není stejné. Ale nevyčítám Vám, že máte tyto iluze. Já jsem si taky jako bezdětná myslela, jak to bude brnkačka :mrgreen:

Tak to nekdy zkus at odkraci a pozoruj. Nechej a uvidis jak za chvili zacne jancit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
22.1.20 17:36
@Komsomol píše:
Tak to nekdy zkus at odkraci a pozoruj. Nechej a uvidis jak za chvili zacne jancit :lol:
:mrgreen: tak ja ho pak hledala po lese. Ake jo, zkus to. Neni nad to zoufale hledat vlastni dite.
  • Citovat
  • Upravit
901
22.1.20 17:37

Koukám, mame doma neco podobného. Zrovna jsem založila diskuzi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
22.1.20 17:45

@lolink taky uvažuji nad neurologii, jen pro sichr, ať vím, zda je v pořádku a je prostě „spratek“ nebo tam něco bude a budu k tomu přistupovat jinak.Ale věřím, že je to první.
Uvidíme teď nás budu objednávat do PPP kvůli odkladu tak se třeba neco dozvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14069
22.1.20 18:01
@Komsomol píše:
Postavat na kopci a u kavarny jde, ale sjizdet kopec fakt ne :lol:
:roll: :roll:
My jezdime v Alpách jen černé sjezdovky ;) ;) ;).Jezdime carving ;)
U zimní bundy mas u pasu u pasu to zapínání jeste, ale zip u bundy mela rozeply ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí