Paličaté vzteklé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14007
23.1.20 16:52
@Komsomol píše:
Tak je dobry, ze se umite i pochvalit :lol: ta bunda se ti nafoukne jak krava pokud jedes z kopce nejakou rychlosti, coz se u lyzovani obykle deje a nemas zapnuty zip :zed: :lol:

A co jako?
Tak si kup uplejsi bundu na telo, ldzy to to dela problem :D :*
Ty to porad nechapes, ze ne? :lol:
Umíme se pochválit, ldyz nam to jde, tak proc ne? :lol:

Tohle tema asi začnu resit, az uvidim meho brachu, ktery si přivyděláva jako instruktor lyzovani :,( :lol:

Příspěvek upraven 23.01.20 v 16:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
23.1.20 16:54
@Komsomol píše:
Kde jsem psal jednou? :think: pri. nejake situaci se mne reklo ne a bud jsem to respektoval a kdyz jsem to preci jen nerespektoval tak jsem dostal nejakou tu vychovnou na zadek a opravdu jsem.se rodicu nebal

Ted si protirecis. Psal si, ze te nemuseli rezat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
23.1.20 17:09
@_.Emilyyy píše:
A co jako?
Tak si kup uplejsi bundu na telo, ldzy to to dela problem :D :*
Ty to porad nechapes, ze ne? :lol:
Umíme se pochválit, ldyz nam to jde, tak proc ne? :lol:

Tohle tema asi začnu resit, az uvidim meho brachu, ktery si přivyděláva jako instruktor lyzovani :,( :lol:

Příspěvek upraven 23.01.20 v 16:55

Nerekl ti nekdy nekdo ze samochvala jaksi smrdi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
23.1.20 17:10
@_.Emilyyy píše:
Ted si protirecis. Psal si, ze te nemuseli rezat :think:

Nemuseli rezat neznamena, ze jsem obas pres rit nedostal, kdyz jsem se choval nepatricne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
23.1.20 17:16

@_.Emilyyy Ano, pan @Komsomol je opravdu genitální. Který jiný chlap by zvládl nasekat na emimi za pár měsíců přes 3 tis. příspěvků, hmm :mrgreen: Měli bysme si vážit každé jeho rady, protože on pro naše blaho možná ani nestíhá chodit do práce a jen chudák leží u PC a radí nám, neschopným matkám. Pojďme mu radši zatleskat :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
23.1.20 17:25
@Komsomol píše:
Nerekl ti nekdy nekdo ze samochvala jaksi smrdi?

Komunikuji skoro stejným stylem jako komunikujes ty ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
23.1.20 17:40
@_.Emilyyy píše:
Komunikuji skoro stejným stylem jako komunikujes ty ;).

Ja se nekde chvalil? :think: ze si nevzpominam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.20 09:41
@Anonymní píše:
@lucynka25 Snažím se být též důsledná, ale ovoce to zatím nepřináší. K tomumi přijde, že všechny děti okolo jsou poddajnější. Žádné jsem zatím neviděla, že by se takhle šprajclo a to jich tu pár je…i když je mi jasný, že všechno vidět nemůžu…Sousedi taky kroutí hlavou nebo na mě koukají s lítostí. Připadám si tady jak nejhorší matka roku :cert: :mrgreen: :?
@Anonymní píše:
@Lucy75 Právě, že jsem neústupná, a když už fakt vyvádí, tak i dostane na prdel, nebo se snažím odvézt pozornost na něco jiného…jenže to s ním ani nehne a je to ještě horší. Někdy mám pocit, že by se radši ukřičel než by ustoupil. Obávám se, že to bude povaha a trochu se bojím, co bude dál, proto sonduji, jestli to u někoho přešlo, i když to bylo takhle vyhrocené :think:

Ahoj, u nás je to úplně to samý. Holka, budou jí 4 roky na jaře a období vzdoru a vzteklosti má stále. Navíc špatně mluví..Co chce dělat, dělá a krásně, miluje zvířata a pohyb v přírodě, omalovánky, puzzle..Ale nesnáší čtení knih, zpívání, řízené kolektivní hry, nechce se učit na záchod, nechce se sama oblékat, je hrozně vybíravá v jídle. Křičí, vřeští hlasité NE!!! Nepomáhá nic. Po dobrém, po zlém. U logopedky jsme byly jednou a trvalo 20 minut, než se uráčila jít dovnitř z čekárny, kde si začla hrát a nikdo jí nesměl vyrušit. Je po mém tátovi, má tu samou povahu.
Já ovšem řeším co dál - je to povahou, zmírní se to nebo budeme muset k nějakým psychologům apod.?
Může chodit do školky - poradí si tam s ní a nebude ona mít kvůli tomu nějaký psychický šok? Ještě do ní nechodí, protože jsem se jí tam právě kvůli té povaze a špatné řeči neodvážila zatím přihlásit.. :nevim:
Jak to zvládaly vaše děti s takovou povahou ve školce?
S odkladem školní docházky počítám, pokud se nestane zázrak, tak to asi nutné podle mě bude..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.20 09:46

Ještě bych chtěla dodat, že jak je vybíravá v jídle, tak mi všichni radili, abych nedávala jiné jídlo, když jedno nechce, však on jí hlad donutí.
A víte, co se stalo? Ani po x hodinách si ono jídlo nechtěla vzít, i když už měla hlad, jako vlk. Místo toho usnula, nechala jsem jí vyspat..a ona se pak vzbudila s hypoglykemií, celá bledá, spavá..musela jsem do ní nacpat něco s cukrem (násilím, protože pak už mi odmítla cokoli, i oblíbenou čokoládu) a tím se jí zvedl cukr a bylo to už dobrý.
U nás prostě by raději snad umřela, než by udělala nebo snědla něco, co nechce.
Jsem z toho na nervy :,(
Kvůli tý svojí paličatosti a nechuti se učit nové věci toho pak vůbec tolik neumí, jako vrstevníci.
Na druhou stranu jak miluje zvířata, to je úžasný, je k nim moc milá a hodná a když už jí něco zajímá, plně je do toho ponořená a dělá to velmi pečlivě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.20 12:38
@Anonymní píše:
Ahoj, u nás je to úplně to samý. Holka, budou jí 4 roky na jaře a období vzdoru a vzteklosti má stále. Navíc špatně mluví..Co chce dělat, dělá a krásně, miluje zvířata a pohyb v přírodě, omalovánky, puzzle..Ale nesnáší čtení knih, zpívání, řízené kolektivní hry, nechce se učit na záchod, nechce se sama oblékat, je hrozně vybíravá v jídle. Křičí, vřeští hlasité NE!!! Nepomáhá nic. Po dobrém, po zlém. U logopedky jsme byly jednou a trvalo 20 minut, než se uráčila jít dovnitř z čekárny, kde si začla hrát a nikdo jí nesměl vyrušit. Je po mém tátovi, má tu samou povahu.
Já ovšem řeším co dál - je to povahou, zmírní se to nebo budeme muset k nějakým psychologům apod.?
Může chodit do školky - poradí si tam s ní a nebude ona mít kvůli tomu nějaký psychický šok? Ještě do ní nechodí, protože jsem se jí tam právě kvůli té povaze a špatné řeči neodvážila zatím přihlásit.. :nevim:
Jak to zvládaly vaše děti s takovou povahou ve školce?
S odkladem školní docházky počítám, pokud se nestane zázrak, tak to asi nutné podle mě bude..

Nepárat se s ní tolik- jak dvacet minut jde z čekárny do ordinace- jí vezmu do ruky a je tam do dvaceti vteřin. Jo moje dvouletá dcera se taky snaží dělat manažerku všem- i starším sourozencům, i velkým psům i mně s manželem. Já jsem navíc těhotná, fakt se nenechám buzerovat od malého dítěte. Jednou bude obávaná manažerka, ale nejdřív se musí naučit poslouchat- tzn. někam nechce- vezmu za ruku nebo do ruky a jde se prostě- asi máš jen jedno dítě, že? S více dětmi bys těžko mohla čekat, až se madam uráčí! Prostě nečekám- řeknu, že to má blbý. Musí se prostě naučit poslouchat, jinak to bude mít v životě těžké- do školy i do mš do předškoláků se chodit prostě musí, nikdo tam není zvědavý na takové chování- ani učitelky, ani děti. Moje povinnost je, jí naučit chovat. Nechce jíst-tak jí pár lžičkama nakrm ty. Žádný pochutiny, když sní pár lžiček, tak hypoglykemii mít nebude. Raději anonym, nikdo neví ještě o těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.20 19:53
@Anonymní píše:
Nepárat se s ní tolik- jak dvacet minut jde z čekárny do ordinace- jí vezmu do ruky a je tam do dvaceti vteřin. Jo moje dvouletá dcera se taky snaží dělat manažerku všem- i starším sourozencům, i velkým psům i mně s manželem. Já jsem navíc těhotná, fakt se nenechám buzerovat od malého dítěte. Jednou bude obávaná manažerka, ale nejdřív se musí naučit poslouchat- tzn. někam nechce- vezmu za ruku nebo do ruky a jde se prostě- asi máš jen jedno dítě, že? S více dětmi bys těžko mohla čekat, až se madam uráčí! Prostě nečekám- řeknu, že to má blbý. Musí se prostě naučit poslouchat, jinak to bude mít v životě těžké- do školy i do mš do předškoláků se chodit prostě musí, nikdo tam není zvědavý na takové chování- ani učitelky, ani děti. Moje povinnost je, jí naučit chovat. Nechce jíst-tak jí pár lžičkama nakrm ty. Žádný pochutiny, když sní pár lžiček, tak hypoglykemii mít nebude. Raději anonym, nikdo neví ještě o těhotenství.

No, asi jsi nikdy neměla dítě jako já. A mmch. je to druhá dcera, první byla v tomhle v pohodě.
Pokud na ní jdu fyzicky (snažím se jí vzít atd.), tak má strašný hysterický záchvat, šíleně brečí, kope atd. Stejně by v té ordinaci nic neudělala, akorát by se snažila utéct.
S jídlem - mám jí to jako nacpat přes šílený řev jako huse do chřtánu?
Mám se s ní prostě denodenně prát nebo na ní řvát? Jsi naivní, jestli si myslíš, že když jí řeknu, že to má blbý, že poslechne. Ne, je to mnohonásobně horší. Samozřejmě, že už jsem tyhle metody zkoušela, je to akorát ještě horší.
Jediné, co na ní aspoň trochu někdy platí, je říct jí v klidu, co je potřeba udělat a pak odejít a nevšímat si jí. Takhle nakonec pak přišla do té ordinace. A je zajímavé, že ani odbornice - logopedka a mj. dříve pracovala i v pedagogicko-psych. poradně, na ní násilím nešla.
Je to povaha, kdy jít na ní zhurta akorát vše ještě zhorší.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.20 20:08

Jinak teda si myslím, že to bude mít hodně v povaze. Protože je jak přes kopírák po dědečkovi - mém tátovi. Jak vzhledem, tak i touhle povahou. U něj běda, když ho chce někdo vyrušit, když je do něčeho zabraný nebo ho chce někdo natlačit někam, kde nechce být nebo nechce dělat. Je to defacto to samý. Na něj se musí stylem „dědo, prosím tě, až si to tady v klidu doděláš, můžeš to a to…“ To se usměje a jde to udělat. Ale když mu někdo řekne „dědo, je potřeba udělat to a to, pojď na to“, tak když zrovna něco dělá jiného, tak je vidět, jak srší jiskry. Je to cholerik..dcerka asi bude taky. Ale jinak je inteligentní, žádný hlupák a co jí baví, to dělá s precizností a přesností.

• Citovat
  • Upravit
19874
25.1.20 20:21
@Anonymní píše:
Jinak teda si myslím, že to bude mít hodně v povaze. Protože je jak přes kopírák po dědečkovi - mém tátovi. Jak vzhledem, tak i touhle povahou. U něj běda, když ho chce někdo vyrušit, když je do něčeho zabraný nebo ho chce někdo natlačit někam, kde nechce být nebo nechce dělat. Je to defacto to samý. Na něj se musí stylem „dědo, prosím tě, až si to tady v klidu doděláš, můžeš to a to…“ To se usměje a jde to udělat. Ale když mu někdo řekne „dědo, je potřeba udělat to a to, pojď na to“, tak když zrovna něco dělá jiného, tak je vidět, jak srší jiskry. Je to cholerik..dcerka asi bude taky. Ale jinak je inteligentní, žádný hlupák a co jí baví, to dělá s precizností a přesností.

No a nepomůže předem jí říct, že za chvilinku to hraní ukončí a jde se dovnitř? A upozornit ji na to víckrát, aby si dohrála? Nebo radši ji k. hračkám. nepouštět, aby si nedtačila nic rozdělat? Na moje děti to funguje, ale nemají teda záchvaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.20 21:10
@Anonymní píše:
No, asi jsi nikdy neměla dítě jako já. A mmch. je to druhá dcera, první byla v tomhle v pohodě.
Pokud na ní jdu fyzicky (snažím se jí vzít atd.), tak má strašný hysterický záchvat, šíleně brečí, kope atd. Stejně by v té ordinaci nic neudělala, akorát by se snažila utéct.
Mám se s ní prostě denodenně prát nebo na ní řvát? Jsi naivní, jestli si myslíš, že když jí řeknu, že to má blbý, že poslechne. Ne, je to mnohonásobně horší. Samozřejmě, že už jsem tyhle metody zkoušela, je to akorát ještě horší.
Jediné, co na ní aspoň trochu někdy platí, je říct jí v klidu, co je potřeba udělat a pak odejít a nevšímat si jí. Takhle nakonec pak přišla do té ordinace. A je zajímavé, že ani odbornice - logopedka a mj. dříve pracovala i v pedagogicko-psych. poradně, na ní násilím nešla.

Neee nevím? Však píšu, že moje dvouletá dcera je zrovna tak vzteklá a panovačná- jo kdybych jí nechala takhle chovat, tak jí přesně, nebudu ve čtyřech zvládat. A můj synek, má ADHD a Aspergera- toho nechat, tak to bude teprve masakr- jo taky nechce jíst, vymýšlí kraviny a vzteká se kvůli všemu- ale holt se musí naučit nějak chovat, jinak by v životě neobstál, neměl kamarády, nesnášely ho učitelky..tak jsem prostě přísná, jinak to nejde- jako vymlouvat se na povahu a geny- jasně, že to má vliv, ale každý, kdo chce žít v normální společnosti, se musí nějak chovat, tak to prostě je.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.20 21:29
@Anonymní píše:

Jo a ano- musíš se s ní denně,,prát"- a to fyzicky i psychicky nikdo jiný to za vás (s otcem) - jako fakt není takový problém fyzicky přeprat čtyřleté dítě, ale je obrovský problém totéž dělat s desetiletým- nehledě na obrovskou ostudu a nepochopení ze strany dětí a učitelů. Žádné dítě si se s ní nebude chtít kamarádit a učitelé na to nejsou zvědaví vůbec. To leda takové dítě učit doma. Všude prostě narazí a nejvíc nešťastná z toho bude ona sama a ty. A logopedka tam opravdu není od toho vychovávala tvoje dítě. A co bys chtěla teda slyšet- že je to povaha a tudíž si může dělat co chce a kde chce a všichni to musí respektovat? No takhle to ve společnosti fakt nefunguje- bohužel pro ní i pro tebe- buďto se naučí chovat a nebo bude trpět a ty taky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML