Paličaté vzteklé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14007
22.1.20 18:02
@Komsomol píše:
Pro tebe bude kazdy popis vychovy nenavideni, jelikoz to co delas ty je opici laska

to neni pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
22.1.20 18:06
@lucynka25 píše:
@lolink taky uvažuji nad neurologii, jen pro sichr, ať vím, zda je v pořádku a je prostě „spratek“ nebo tam něco bude a budu k tomu přistupovat jinak.Ale věřím, že je to první.
Uvidíme teď nás budu objednávat do PPP kvůli odkladu tak se třeba neco dozvím.

My tam byli kvuli podezreni na epilepsii. Ta PPP by mohla hodne pomoct. Dej vedet, jak jsi dopadla.

• Citovat
  • Upravit
195
22.1.20 18:57

Edit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
22.1.20 19:09
@Liška2014 píše:
Nikoli. Jen nezažil vzteklý dítě :mrgreen: naopak. Názory má reálné..jen nerealné.Čau..jdu venčit havěť :mavam:
:lol: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
22.1.20 19:36
@_.Emilyyy píše:
A mas ty vubec deti?
:mrgreen: :mrgreen: Nemá ani děti, ani ženskou, proto píše na web určený primárně pro rodiče. To je logický přece. Jedni moji kamarádi byli taky vychovatelé- teoretici, vždy ještě coby bezdětní přispěli jiným kamarádům- rodičům cennou radou. Teď mají dceru, od malička náročnou, nevyrostla z toho, v pubertě je z ní manipulátorka jak vyšitá, bojují s lhaním, záškoláctvím…asi zapomněli na ty svoje dávné knížecí rady nebo.co :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
22.1.20 19:41

@lolink jj, ona by prý měla snad příští týden prijit do školky psycholožka a zkoušet dětem školní zralost, tak uvidím co vyjde a pak se objednám Jenže předpokládám, že pi. ucitelky výplní bezproblemova, zatím si na ni nestěžovaly.
Jen ta grafomotorika, tím, že je levak je dost mizerná. A teď jsem se s ní zkoušela učit číst podle starého slabikáře a nebyla schopna si zapamatovat AEIOU během hodiny.. Tak nevím, zda je to normální.. :nevim: manžel je dyslektik, tak kéžby nebyla po něm v tomhle.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24746
23.1.20 00:08
@Komsomol píše:
Proc neni reseni par facek? Nebo proc neni reseni vymezit hranice co se bude tolerovat a co ne? Je to jak se psem. Kdyz na nej ser. s a nevhas jej delat vsechno, tak potom nebude chodit vzorne u nohy jen tak z niceho nic. To by me fakt jako zajimalo, kdyz si fakan lehne nekde na zem a rve hodinu, tak delate co? Premlouvate ho nebo nad nim stojite a koukate se? :zed: jak vychovavali tebe? Taky jsi rvala vztekem na zemi a rodice byli cajk?

Je to par facek, ne reseni. Nazyvej věcí pravými jmény. Pochopitelně, že jsem se s dětma, vnoučaty a dokonce i se psem dohodla, co jo a co ne. Trvá to trošku déle, než když jim dáš pár facek, ale z jejich strany bylo pochopeno a neuhybají, když nahodou prudce pohnu rukou. I ten pes chodí u nohy :lol: S ním byla dohoda nejslozitejsi :lol:, nechtěl se mnou diskutovat. Ale po c:a 1/2 kile sunky pochopil :mrgreen: Já totiž nebiju, já odměnuju a za chvili to ani neni potreba. Zkratka to uvizne v podvedomi a deje se to automaticky. Jestli jsem rvala vzteky na zemi nevim, je to možný, ale nepamatuju si to. Zato si pamatuju, že jsem nikdy nebyla bita. A víš, že je to moc příjemná vzpomínka? Ty máš zřejmě vzpomínky jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
23.1.20 15:24
@lolink píše: :mrgreen: tak ja ho pak hledala po lese. Ake jo, zkus to. Neni nad to zoufale hledat vlastni dite.

Nema nejaky pud sebezachovy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
23.1.20 15:38
@_.Emilyyy píše: :roll: :roll:
My jezdime v Alpách jen černé sjezdovky ;) ;) ;).Jezdime carving ;)
U zimní bundy mas u pasu u pasu to zapínání jeste, ale zip u bundy mela rozeply ;)

Me by spis zajimalo jak si to muzes kourit 80 kilometrovou rychlosti dolu z kopce s rozepnutou bundou. Zkusila jsi to treba jenom na blbym kole? :lol:

Na cerny se muze patlat kdokoliv ze. Druha vec je, jak to samotny sjizdeni probiha. Tim nechci urazit vase lyzarske schopnosti. Ale tak nejak se zamyslim, ze hodne veci delate jako rodina nejlepe a jste nejrasnejsi… :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
23.1.20 15:45
@Komsomol píše:
Me by spis zajimalo jak si to muzes kourit 80 kilometrovou rychlosti dolu z kopce s rozepnutou bundou. Zkusila jsi to treba jenom na blbym kole? :lol:Na cerny se muze patlat kdokoliv ze. Druha vec je, jak to samotny sjizdeni probiha. Tim nechci urazit vase lyzarske schopnosti. Ale tak nejak se zamyslim, ze hodne veci delate jako rodina nejlepe a jste nejrasnejsi… :lol: :mrgreen:

Boze muj :), mela zapnlé zapínání u pasu, nemela zapnutý jen zip :roll: :roll:.
Neres to uz :mrgreen:.
Neděláme to nejlepe, ale v lyzovani jsem jako dobry :lol:.Jsme skoro kazdy ob vikend na horach. Techniku fakt zvladame ;)

Příspěvek upraven 23.01.20 v 15:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
23.1.20 15:47
@stock píše:
Je to par facek, ne reseni. Nazyvej věcí pravými jmény. Pochopitelně, že jsem se s dětma, vnoučaty a dokonce i se psem dohodla, co jo a co ne. Trvá to trošku déle, než když jim dáš pár facek, ale z jejich strany bylo pochopeno a neuhybají, když nahodou prudce pohnu rukou. I ten pes chodí u nohy :lol: S ním byla dohoda nejslozitejsi :lol:, nechtěl se mnou diskutovat. Ale po c:a 1/2 kile sunky pochopil :mrgreen: Já totiž nebiju, já odměnuju a za chvili to ani neni potreba. Zkratka to uvizne v podvedomi a deje se to automaticky. Jestli jsem rvala vzteky na zemi nevim, je to možný, ale nepamatuju si to. Zato si pamatuju, že jsem nikdy nebyla bita. A víš, že je to moc příjemná vzpomínka? Ty máš zřejmě vzpomínky jiný.

Me nikdo nemusel rezat, jelikoz jsem nebyl fakan ktery se vali na zemi protoze chce jit po pravy strane chodniku a mama chce jit po levy. Chapal jsem totiz podstatu slova ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
23.1.20 15:53
@Komsomol píše:
Me nikdo nemusel rezat, jelikoz jsem nebyl fakan ktery se vali na zemi protoze chce jit po pravy strane chodniku a mama chce jit po levy. Chapal jsem totiz podstatu slova ne

Tak to si byl geniální dite, kdyz ti pouze jednou stacilo rict ne :).
Vidis, ani my na tebe nemame :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24746
23.1.20 15:55
@Komsomol píše:
Me nikdo nemusel rezat, jelikoz jsem nebyl fakan ktery se vali na zemi protoze chce jit po pravy strane chodniku a mama chce jit po levy. Chapal jsem totiz podstatu slova ne

Hm, tak se ji snaž pochopit tady taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
23.1.20 16:41
@_.Emilyyy píše:
Boze muj :), mela zapnlé zapínání u pasu, nemela zapnutý jen zip :roll: :roll:.
Neres to uz :mrgreen:.
Neděláme to nejlepe, ale v lyzovani jsem jako dobry :lol:.Jsme skoro kazdy ob vikend na horach. Techniku fakt zvladame ;)Příspěvek upraven 23.01.20 v 15:52

Tak je dobry, ze se umite i pochvalit :lol: ta bunda se ti nafoukne jak krava pokud jedes z kopce nejakou rychlosti, coz se u lyzovani obykle deje a nemas zapnuty zip :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
23.1.20 16:46
@_.Emilyyy píše:
Tak to si byl geniální dite, kdyz ti pouze jednou stacilo rict ne :).
Vidis, ani my na tebe nemame :mrgreen:

Kde jsem psal jednou? :think: pri. nejake situaci se mne reklo ne a bud jsem to respektoval a kdyz jsem to preci jen nerespektoval tak jsem dostal nejakou tu vychovnou na zadek a opravdu jsem.se rodicu nebal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí