Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojik všem,
máme baby born a dneska jsem se rozhodla že to Elišce vyndám kompletně. V návodu jsem zjistila že při stisknutí ramínka má pískat ale ono se tak neděje.
Jo a ještě krmení lahvičkou mě přijde divné. Že se musí hodně na tu lahvičku tlačit.
Prosim a info jak ta panenka má správně fungovat a jak postupovat při krmení asi to nedělám správně.
Díky petra
Ahoj mamulinko - neporadím (máme sice taky baby born, ale s magickýma očima, vy máte jiný typ).
Zaujala mě ale jména tvých cácorek:) mám to úplně stejně, jen obě o trošku starší:)
Zdravím, píšete, že máte Baby Born s magickýma očima…koupili jsme ho holkám pod stromeček, ale krom toho, že zavírá oči na růžový dudlík se nám nepodařili zprovoznit ostatní funkce, které u této panenky obchodník sliboval - pláč, smích, slzy… Neporadíte ? Třeba jen děláme něco špatně. Návod v češtině u panenky nebyl. Předem děkuji. Lenka
Dobrý den, máme ten samý problém a zatím se nám nepodařilo, aby panenka správně fungovala. Tak jsem se chtěla zeptat, zda už se vám to podařilo.
zdravím, mohu se zeptat, zda-li se vám podařilo zprovoznit panenku baby born s magic.očima? Máte verzi holčičky nebo chlapečka? Uvažuji o koupi chlapečka pro našeho chlapečka k naučení na noční, že by to od panenky chlapečka odkoukal, jen nevím, jestli má verze chlapečka také pindika, nebo zda-li se liší jen barvou oblečení? Poradí někdo prosím?
díky případně moc ![]()
gorous
zdravím, mohu se zeptat, zda-li se vám podařilo zprovoznit panenku baby born s magic.očima? Máte verzi holčičky nebo chlapečka? Uvažuji o koupi chlapečka pro našeho chlapečka k naučení na noční, že by to od panenky chlapečka odkoukal, jen nevím, jestli má verze chlapečka také pindika, nebo zda-li se liší jen barvou oblečení? Poradí někdo prosím?
díky případně moc
gorous