Pánev na zapékání s odjímatelnou rukojetí

Tunrida
24.11.15 15:20

Pánev s odjímatelnou rukojetí

Ahoj holky :mavam:
Zas mám dotaz :mrgreen: :kytka: Sháním pro tchyni pánev, chtěla by ji k Vánocům. Chtěla by takovou, aby ji mohla používat na zapékání v troubě. Na to se nejlíp asi jeví pánev s odjímatelnou rukojetí. Co já ale ze své hlaviny vím a rychlým prohledáním na netu jsem se o tom asi i přesvědčila, tak taková je snad jen Ingenio od Tefal? :nevim: Nějak jsem ale na rozpacích z recenzí, které na toto nádobí čtu. Ona ji bude používat opravdu hodně. Nehledě na to, že mám pocit, že ta stará, kterou má teď je vlastně taky ta Tefal, jenom už podstatně starší, ale teda pořád sloužící.
No tak jsem se rozhodla, že rozhodím sítě tady :mrgreen: Tak mi, prosím, poraďte nějakou pánev, která bude dobrá na zapékání. Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5797
24.11.15 15:32

Tak net jich nabízí docela hodně:
http://www.zbozi.cz/hledani/?…

na mall.cz pak u značky Berlingerhaus taky nějaké nabízejí

já v pánvi také zapékám, ale odjímatelnou rukojeť nemá - jen kovovou a té pečení nevadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.11.15 15:41

Hmm, ty Berlingerhaus se mi docela líbí. Jen žádný recenze u nich nejsou. To jsou asi nějaký nový, ne? :think: Nad keramickou jsem přemýšlela taky, ale u tý vůbec nevím, jestli se může dát do trouby, zkušenost s ní nemám vůbec žádnou.

• Citovat
  • Upravit
553
24.11.15 15:52

Ja mam uz radu let titanove panve Titanium Nowo. Pouzivam je na smazeni i peceni. Maji i tu odjimatelnou rukojet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
24.11.15 16:40

https://www.vasekuchyne.cz/…-24-a-28-cm/

Mam je doma a max spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...