Panická ataka - kdo ji má, poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.9.15 17:17

Ahoj holky, taky trpím panickou poruchou, beru Asentru a v pohodě, ale ted jsem dva dny nemocná, mám chřipku a mám do toho úzkosti, může to být paralenem atd? Máte to některá taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
30.9.15 17:20

To je spíš celkovým oslabením, Paralenem ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
30.9.15 18:41

A nemáš to spíš z toho, že ti prostě není celkově dobře? Nikdy se mi nestalo, že by na to léky měly vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
30.9.15 20:22
@SisiDeLaMia píše:
Ahoj holky, taky trpím panickou poruchou, beru Asentru a v pohodě, ale ted jsem dva dny nemocná, mám chřipku a mám do toho úzkosti, může to být paralenem atd? Máte to některá taky?

Nejspíš to nebude Paralenem. Spíše tím celkovým oslabením, únavou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
1.10.15 09:57

Souhlasím s holkama - bude to nemocí. Navíc se určitě i víc pozoruješ (vím podle sebe, když nejsem OK). Ať je brzy dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
16.5.16 13:50

Ahoj holky
Mam asi problém.
Od narození dcerky mám stavy uzkosti
Někde me pichne a jsem na netu, co je to pochopitelně ty nejhorší věci…kontroluju kazdou modrinu všechno
A, letím s tím k praktikovi ( infarkt, mozkova, rakovina zaludku, slinivky, ) je to hrozný život takhle se sledovat :( dcery si ani neuziju :( nevím, jak se toho zbavit. Ted jsem našla v oku na duhovce hnedy carky…tak zase nador v mozku no pochopitelně mě zase bolí hlava
Jinak pokaždé praktik žádný problém nenašel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
16.5.16 14:20

@Patty 23 jak starou máš dcerku? Nebo jak dlouho tě to provází? Mě to dělaly hormony, takže pokud máš mimčo, může to být ten spouštěcí mechanismus, že jsou hormony rozhozené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
16.5.16 15:12

@lightblue to je možné, jen si myslím, že tohle už jen tak s koncem šestinedělí neskončí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
18.5.16 12:15

@z1908 tak hormony jsou „rozhozené“ ještě v době, kdy kojíš a celkově to tělo se poporodu srovnává. Já zas měla takové depky po narození první dcery, bylo to v zimě, brzo tma atd. Úzkosti až po druhém porodu, ale nějak mi to vyloženě nevadilo, bylo to s mírou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
18.5.16 12:21

Dceři je osm měsíců ještě kojim :(
Je to strašný misto abych si hrala s dcerou tak řeším kde mě pichne…:( a kde mam modrinu
Ted resim bolest hlavy a bolest nohy…tj myslim, si ze ochnu :( mozkovy nador
Ale to je jedno pujdu k mudr ten mě uklidní pak zase si něco najdu…někdo bude povidat v tv třeba o infarktu a reknu si co když to mám a a tak dokola…musím to nějak vyřešit už kvůli dceři :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
18.5.16 12:27

Poprvé jsem tam šla když jsem vykaslala trochu krve tj tubera…rak. plic…byl to zanet prudusnice,
Potom jsem měla střevní potíže…rak. tlustyho streva
Bolelo mě pod prsama to byl infarkt dle doktora pouze vliv stresu prekyseleny žaludek
Už nemůžu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
18.5.16 12:31

@Patty 23 tak si dojdi preventivně k praktickému lékaři na krev, ať ti udělá kompletní rozbor, uvidíš černé na bílém, že Ti nic není a uchlácholí Tě to ;) já jsem tyto stavy měla, když jsem byla rozhozená a říkala jsem si, že mi „jen“ blbnou hormony a bude dobře. Na krvi jsem taky byla a mám skvělou doktorku, popovídaly jsme o tom a dobré. Akorát, že já neřešila sebe, ale ty stavy jako takové, proč se to děje, kdy žse to nikdy nedělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
18.5.16 14:39

@Patty 23 a co přestat kojit a zahájit léčbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
30.5.17 23:56
@eva333 píše:
Ahoj, chci se zeptat, pokud z Vás některá má panickou ataku, jaké míváte obtíže.
Mám 4 měsíční 3. dítě, docel záhul, nejstaršímu budou v prosinci 3 roky, a již v těhotenství mne poprvé zaskočil šíleně protivný pocit na omdlení, motání, nevolnost, jako bych byla přiotrávená. Odvezla mne rychlá a po kapačce mi bylo OK. Pak se to opakovalo znovu, opět po kapačce ústup. V obou případech to bylo při migréně, přičetla jsem to tedy alergii na indometacin, který jsem vzala.
Nicméně to mám furt, při migréně, při rozrušení i bez něj. Začne mi bušit srdce, nevolnost na zvracení (při migréně zvracím běžně), závrať, pocit horka a následná zimnice a třes.
Nechala jsem se vyšetřit endokrinologicky a je to OK, i endokrinoložka mi řekla, že to vidí na panickou ataku. Nevím, kam jinam bych měla jít, protože žádné obtíže jiné nemám, jen tyhle šíleně nepříjemné stavy. Tlak mám i při podobném stavu docela ok, puls trochu vyšší, ale nic hrozného.
Můj problém je, že jsem pořád přesvědčená, že takhle zle mi nemůže být z psychiky, že mi jistě něco je, pročetla jsem všechny nádory a jejich příznaky a pořád hledám, co mi je.
Chci se zeptat, zda některá něco podobného máte. Jinak kojím, takže na nervy nic neberu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
31.5.17 00:39

Panicka ataka?

Dobrý den, chci se zeptat na panickou ataku je mi 25 let a podle doktorů ji trpím. Jenze Já se pořád bojim, že je to nejaka vazna nemoc ze to nemůže byt panicka ataka. Zacalo to hroznejma obcasnejma stavama motani hlavy, pocit na zvracení někdy zvracení, krkani, horkost pak zimnice, třes, buseni srdce, nechutenstvi, pocit ze umřu nebo zesilim ze omdlim. Změnila jsem zaměstnání a na chvíli to přestalo ale opet se to vrátilo, odjížděla jsem z prace utikat z obchodu a nyní je mi zle porad bojim se jít i ven do obchodu jet na návštěvu nebo dokonce si někoho pozvat domu..Je to hrozny chtěla bych rodinu ale to bohužel s těmahle stavama nejde. Zazivate někdo to samé? Mám za sebou vyšetření zaludku hadice. Sono, odběry krve vyšetření srdce, štítnou žlázu, borelii, rentgen páteře a vse ok.Jak mam uvěřit ze je to všechno jen psychického původu ze mi nic vazneho není poradi někdo jak s tim bojovat? A aby se to zlepšilo chci zase žit a ne jen přežívat. Děkuji za každou odpověď a radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí