Těhotná panna

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
72725
26.3.21 20:03

Pokud nejsi panenka Maria, tak to nějak vzniknout muselo, tudíž asi styk, který si nepamatuješ :think: jak jsi psala, tak oslava. Tudíž se zaměřit na ty, co tam byli, někdo využil situace :zed:

• načítám...
6061
26.3.21 20:08

Jak je mimino velké, kolik odpovídá?
Kdy jdeš na krev?
Kdy máš termín na první screening?
Hoď sem zprávu od dr.

• načítám...
1414
26.3.21 20:27

Taková snůška keců :roll: :mrgreen:

• načítám...
12655
26.3.21 20:42
@Anonymní píše:
Na úvod: nejsem troll ani nic podobného a kdo nechce, prosím, neodpovídejte. Neodpovídejte, prosím, ani v případě posměchů, urážení a pod.
Bydlím na ubytovně v jednom menším městě na severu Čech. Je mi 23 let a jsem panna. Někomu to třeba může přijít divné, ale nemyslím si, že bych byla nějak hezká, kluci se za mnou neotáčí a neměla jsem příležitost se s někým setkat. Od osmnácti let pracuji v nedaleké fabrice na díly. S rodinou nejsem v kontaktu, když mi bylo za měsíc osmnáct, odstěhovali se do Nebrasky.
Minulý měsíc jsem se poprvé objednala na gynekologii z důvodu, jestli by mi nepředepsal antikoncepci, protože jsem někde četla, že může upravit menstruační cyklus a zlepšit stav pleti. Po vyšetření mi doktor řekl, že jsem v 9. týdnu těhotná. A nevěří mi, že jsem panna a že to není možné. Šla jsem i k jinému doktorovi a potvrdil to a ve zprávě jsem se dočetla o protrženém hymmenu.
Prosím, kdo může a aspoň trochu mi věří, poraďte. Vůbec nechápu, co se děje a jak je to možné. Pokud jsem vás dotazem pohoršila, pobavila nebo jinak znechutila a nechcete mi šetrně poradit, pochopit, pomoci, prosím, nekomentujte. Přejděte to. Děkuji a… mějte se. V případě dotazů se ptejte, ráda zodpovím. R.

Zcela bez posmechu, podivala jsem se k vychodu, zda tam nesviti jasne hvezda, ze by dalsi neposkvernene poceti, tak ze budto jsi nova panenka Marie, nebo Te nekdo omamil a znasilnil, jinak to fakt nejde.

• načítám...
116387
26.3.21 20:44
@Modrásek modrý píše:
Mohla bys vyfotit tu zprávu od gynekologa, ve kterém ses dočetla o tom protrženém hymenu a graviditě? Citlivé údaje jako jména klidně začerni.

Proč by sem měla dávat zprávu? 8o

• načítám...
19983
26.3.21 21:03

@JOHNDENVER podle toho jak dlouho ii trvá odpověď na tom už dělá :mrgreen:

• načítám...
Modrásek modrý
26.3.21 21:25
@aiwwa píše:
Proč by sem měla dávat zprávu? 8o

Protoze pokud nelže, tak je malinká šance, že tě zprávě tak úplně neporozuměla.

• Upravit
36077
26.3.21 21:30
@lachtanice86 píše:
@JOHNDENVER podle toho jak dlouho ii trvá odpověď na tom už dělá :mrgreen:

Spíš ji došel limit 10 příspěvků anonymně z nové založeného účtu, nebo jak je tady to pravidlo.

• načítám...
6594
26.3.21 21:35

Nevěřím ani slovu zakladatelky… :roll:

• načítám...
1192
26.3.21 22:08

Počkej, počkej jako že tě oplodnil ten doktor ještě ten den co ti zjistil těhotenství 8o :mrgreen: :mrgreen: možná nějaká nadpřirozenost :think:

• načítám...
19983
26.3.21 22:23

@JancaS84 tady v této diskuzi jsem jich napočítala 7 :nevim:

• načítám...
4496
26.3.21 23:01
@splendis píše:
Počkej, počkej jako že tě oplodnil ten doktor ještě ten den co ti zjistil těhotenství 8o :mrgreen: :mrgreen: možná nějaká nadpřirozenost :think:

Já jsem ti pochopila spíš tak, že je podle zakladatelky třeba možnost, že by se doktor spletl.. ne, že by ji oplodnil on :lol:

• načítám...
2033
27.3.21 00:32

Gynekolog standardně píše dospělým těhotným ženským do zprávy o protrzenem hymenu? To by mě zajímalo, jestli to mám taky v zaznamech :lol: jako umím si to představit u nezletilé a pro ohlášené znásilnění, jo a v Saúdské Arábii m..

• načítám...
Anonymní
27.3.21 06:18
@Santa Juana píše:
Gynekolog standardně píše dospělým těhotným ženským do zprávy o protrzenem hymenu? To by mě zajímalo, jestli to mám taky v zaznamech :lol: jako umím si to představit u nezletilé a pro ohlášené znásilnění, jo a v Saúdské Arábii m..

Tak pokud mu tvrdila že je panna, tak do zprávy o protržení hymenu napsal, aby to uvedl na pravou míru.
Jinak jsem zažila takový večírek, kam jsem v 17 letech šla se starší kamarádkou. Znala jsem tam jenom jí. Ta tam ale měla jiné kamarády, takže jsem zůstala „sama“. Na večírku měli vodní dýmku, v tom věku už jsem ji několikrát kouřila. Takže jsem tam přisedla… No pak už si pamatuji jen to, že mi bylo strašně špatně. Přišel za mnou nějaký kluk, byl mi i sympatický. Šel to se mnou ven rozdejchavat. Nevím za jak dlouho se mi udělalo líp… Asi jsme se začali líbat, nevím. Pak jsem si uvědomila, co se děje, až když byl ve mě. Řekla jsem mu, že to nechci a přestal teda. Tohle si pamatuji. Kamarádka mi pak řekla, že v té vodní dýmce byla tráva. Já ani trávu nikdy předtím nezkusila a co to se mnou dělalo. Ráno mě nebolelo nic. Ale aspoň ten zasun jsem si teda pamatovala. Kdyby to ovšem bylo něco silnějšího, tak jsem jasná. A vlastně jsem to dělala dobrovolně, i když jsem nechtěla. Na drogy nejsem odborník, ale někdo by snad věděl, jak se dá zjistit přítomnost drog v těle? Prý se to dá zjistit snad i několik měsíců zpětně? Z vlasů…??? Kdyby byla taková možnost, nechala bych se na přítomnost drog otestovat. Aspoň bych věděla, co mi někdo podal za svinstvo.
Prosím anonymní nebo smazat.

• Upravit
5156
27.3.21 08:39
@Anonymní píše:
Tak pokud mu tvrdila že je panna, tak do zprávy o protržení hymenu napsal, aby to uvedl na pravou míru.
Jinak jsem zažila takový večírek, kam jsem v 17 letech šla se starší kamarádkou. Znala jsem tam jenom jí. Ta tam ale měla jiné kamarády, takže jsem zůstala „sama“. Na večírku měli vodní dýmku, v tom věku už jsem ji několikrát kouřila. Takže jsem tam přisedla… No pak už si pamatuji jen to, že mi bylo strašně špatně. Přišel za mnou nějaký kluk, byl mi i sympatický. Šel to se mnou ven rozdejchavat. Nevím za jak dlouho se mi udělalo líp… Asi jsme se začali líbat, nevím. Pak jsem si uvědomila, co se děje, až když byl ve mě. Řekla jsem mu, že to nechci a přestal teda. Tohle si pamatuji. Kamarádka mi pak řekla, že v té vodní dýmce byla tráva. Já ani trávu nikdy předtím nezkusila a co to se mnou dělalo. Ráno mě nebolelo nic. Ale aspoň ten zasun jsem si teda pamatovala. Kdyby to ovšem bylo něco silnějšího, tak jsem jasná. A vlastně jsem to dělala dobrovolně, i když jsem nechtěla. Na drogy nejsem odborník, ale někdo by snad věděl, jak se dá zjistit přítomnost drog v těle? Prý se to dá zjistit snad i několik měsíců zpětně? Z vlasů…??? Kdyby byla taková možnost, nechala bych se na přítomnost drog otestovat. Aspoň bych věděla, co mi někdo podal za svinstvo.
Prosím anonymní nebo smazat.

Tak ale to snad ona musi vedet, jestli tam pila alkohol, kourila, nechala piti bez dozoru, jestli tam byli dobri kamaradi nebo cizi lidi, jestli mela druhy den okno… nic takoveho nenapsala, zadne obavy, jen ze si dite samozrejme necha. Takze urcite troll. Protoze kazdeho rozumneho cloveka by jinak napadlo, ze ji nekdo musel zneuzit na te party. A resila by tu, ze ji nekdo zneuzil a jak zjistit kdo a co delat dal. A ne ze je panna a doktor se musel splest, kdyz ji oznamil tehotenstvi, kdyz nahodou ve 23 si sla pro HA kvuli pleti.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100