Těhotná panna

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
178
27.3.21 08:54

Já teď teda nevím ale jako první mě napadlo, jak ti jako panně, mohl doktor dělat vnitřní ultrazvuk?

• načítám...
18177
27.3.21 09:52
@hani28 píše:
Tak ale to snad ona musi vedet, jestli tam pila alkohol, kourila, nechala piti bez dozoru, jestli tam byli dobri kamaradi nebo cizi lidi, jestli mela druhy den okno… nic takoveho nenapsala, zadne obavy, jen ze si dite samozrejme necha. Takze urcite troll. Protoze kazdeho rozumneho cloveka by jinak napadlo, ze ji nekdo musel zneuzit na te party. A resila by tu, ze ji nekdo zneuzil a jak zjistit kdo a co delat dal. A ne ze je panna a doktor se musel splest, kdyz ji oznamil tehotenstvi, kdyz nahodou ve 23 si sla pro HA kvuli pleti.

Hele, asi to troll bude. Ale ja znam v zivote tri holky (a emimino to teda jeste podstatně rozšířilo), ktery jsou v některých vecech uplne mimo. Jedna je tak hloupa a divná, ze působí az trochu postiženě - ale není, je normálně svepravná, takže může treba nekomu podepsat něco, cemu vlastně vubec nerozumí. Další ma bigotni rodiče a nema sajn o sexualni vychove, drogach, otěhotnění (dlouho neverila, ze i pri prvnim sexu by mohla otěhotnět). Vlastně jsem si chvili myslela, ze je to zakladatelka. :think:

• načítám...
20861
27.3.21 10:43

Dobrý den.

Diskusi uzamknu. Vše skutečně nasvědčuje tomu, že jde o trollení.
Zakladatelce jsem ještě napsala s žádostí o vysvětlení… :nevim:

Hezký den všem!

Petra

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí