Pánové, proč jste s námi ženami?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149510
4.9.17 21:57
@Gnaar píše:
Asi taky dost jiné.

Taky jsem ty chytré články četla a taky to u nás nesedí. Můj tatík ukecaný, bavič, takový místní Menšík, věčně v luftu a můj chlap naprostý opak, introvert jak z učebnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116616
4.9.17 21:57

Tak já se ptala manžela teď proč si vybral zrovna mě. „protože jsem chytrej“ dramatická odmlka a pak"ale slyšet jsi asi chtěl že protože tě miluju" :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149510
4.9.17 21:58
@Nellikey píše:
Holky těch důvodů je několik. :think: nejen že máme své klady a přednosti. No ale kdo by se o ně staral?

Moje sexuchtivá kamarádka by podotkla..my máme své klady, oni svoje klády, prostě se doplňujeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
4.9.17 21:59

To by mě taky zajímalo. :)

Příspěvek upraven 27.03.19 v 22:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
4.9.17 22:00
@Anna766 píše:
Moje sexuchtivá kamarádka by podotkla..my máme své klady, oni svoje klády, prostě se doplňujeme :lol:

Chytrá holka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116616
@nostress píše:
To by mě taky zajímalo. :) Nakupuje, uklízí, vaří lépe než já. :think: Ale zase na druhou stranu, ho nepeskuji, nebuzeruji, ani nejsem hysterka.Asi láska. :srdce:

Ty jo, jseš si jistá, že nejsi chlap? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149510
@Iwči píše: ..koupit kabelku, opravit kohoutek, vymalovat, odnášet ponožky a trenky do koše, čistit si zuby :mrgreen: :roll:

A prkýnko nahoru!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107026
4.9.17 22:01
@onajeblond píše:
Tak já myslím, že každý má někdy právo být naštvaný a protivný ne? A jestli je to narážka na mě, tak ne opravdu nemám žádný problém, já jsem dobře vývážený člověk :P

jestli jsi to napsala ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
4.9.17 22:03
@aiwwa píše:
Ty jo, jseš si jistá, že nejsi chlap? :mrgreen:

Vnitřním založením asi trochu ano.

Příspěvek upraven 27.03.19 v 22:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21529
4.9.17 22:04
@Iwči píše:
Zdravím,
dneska jem přemýšlela, proč s námi muži jsou. :think: Ikdyž jsou peskováni, zavalováni milioném otázek a obtěžujeme je jiným uvažováním.
Takže kluci, proč jste s námi??? :mavam:
Pište první co vás napadne.

Jak jako proc? Protoze zeny jsou nejuzasnejsi stvoreni na svete. Proto. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116616
4.9.17 22:06

**@Iwči
Tak já se k chlapovi jak k malému nechovam, ale ze začátku asi jo. chtěla jsem pečovat až moc. Dávám si na to pozor. teď jsem si vzpomněla na vtip:
Chlap spravuje auto a manželka na něj křičí z okna"Franto, pojď rychle domů! " chlap na to:„Co se děje? Mám hlad? " Ona :“Ne, je ti zima!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
4.9.17 22:23

Muz a zena to je hledani… Jsme Jing a Jang. Sami o sobě jsme jakoby neuplni. Kdyz se najdeme, nastane rovnovaha, vznikne zivot… :)

Muz a zena jsou puzzle jedne skladacky. Jen ta správná, opravdu pasujici puzzle, se nekdy v tom velkem množství dílků hůře hledá no… :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
4.9.17 22:25
@PandaVanda píše:
Muz a zena to je hledani… Jsme Jing a Jang. Sami o sobě jsme jakoby neuplni. Kdyz se najdeme, nastane rovnovaha, vznikne zivot… :)Muz a zena jsou puzzle jedne skladacky. Jen ta správná, opravdu pasujici puzzle, se nekdy v tom velkem množství dílků hůře hledá no… :) :)

Ano, puzzle. To jsi napsala přesně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37718
4.9.17 22:27
@aiwwa píše:
**@Iwči
Tak já se k chlapovi jak k malému nechovam, ale ze začátku asi jo. chtěla jsem pečovat až moc. Dávám si na to pozor. teď jsem si vzpomněla na vtip:
Chlap spravuje auto a manželka na něj křičí z okna"Franto, pojď rychle domů! " chlap na to:„Co se děje? Mám hlad? " Ona :“Ne, je ti zima!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:think: :mrgreen:
To se dá chápat různě. Já třeba mile, jako výzvu abych toho už nechal a šel se nechat zahřívat. :oops: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
4.9.17 22:28

Myslím si, že je to dáno přírodou, vzorem výchovy, společností atd… Někteří silnější jedinci pochopili, že jim stačí kamarádky na sex, maminka vypere a uklidí a ještě ušetří spoustu peněz :lol:
Když ne z rozumu, tak z lásky, později ze zvyku, například :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová