Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Pipet píše:Šmankote..ono je to polský?
@peggy.sl Mají „Zdrowa stopa“ nebo jak, polský certifikát…
Já kupuju tak, aby byly prodyšné, ohebná podrážka, pevný opatek. Třeba sandály už má ale ta pětiletá s volnou patou…
Ty slavné české bačkůrky se žirafou malá nikdy neměla. Do školky nosí právě Befado, lépe sedí na nožce, nepotí se. A jsou hezkéTeď má tmavomodré s vílou.
Doma máme koberce, tak je bez bot.
@peggy.sl
Nemám lepší boty než z polské tržnice
jako ale dražší, kožené, ty ultralevné jsou šmejdy…
Nejsem proti polským, celé befado je polské, a zřejmě dle rcí je to jedna z nejnošenějších bot…Já si zase myslím, že adidas, nike a nevím co pro děti nic moc…dcera měla v létě od babičky adidasky, byly lehoučké, to je pravda, ale prostě obyč čínská bota, co hraje na jméno. proti koženým botkám, šitým v čr, se to nedá srovnat. ale každého věc.
@Kulišanda píše:
Nejsem proti polským, celé befado je polské, a zřejmě dle rcí je to jedna z nejnošenějších bot…Já si zase myslím, že adidas, nike a nevím co pro děti nic moc…dcera měla v létě od babičky adidasky, byly lehoučké, to je pravda, ale prostě obyč čínská bota, co hraje na jméno. proti koženým botkám, šitým v čr, se to nedá srovnat. ale každého věc.
No ale proč je nejnošenější? protože je levná..
@peggy.sl píše:
No ale proč je nejnošenější? protože je levná..
No, je o něco dražší, než ty české klasické papuče
když jsem se tak dívala ve školce v šatničce, tak asi 5× Befado, zbytek klasika papuče.
Ještě beru Befado tenisky. Přežijou mnohokrát praní v pračce… Jako já je nekupuju, protože jsou levné, ale protože jsou dobré ![]()
Taky nemám ráda Adidas a Nike a Puma
![]()
Ať si každý kupuje, co chce ![]()
No, ja taky z polskych bot nejasam( Adidas apod neberu vubec). Jenze treba ve velikosti 27 a vyse krom klasickych backurek( ktere moje deti nemuzou mit, maji moc uzkou nohu a vyzouvaji se dokud nejsou male) se proste zadne ceske nedelaji - aspon ne takove, ktere by moje deti mohly nosit.
Starsi dcera nosila jeden typ Raweks, dokonce i vsechna Befada na ni byly moc siroke. Mladsi zatim Befado muze mit, ale pocitam, ze do budoucna budu resit stejny problem.