Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
mě cibule nevadí, přijdu vám nakrájet chceš?? nosím čočky a ono to do těch očí přes ně nějak nejde…to možná až křen teprve ![]()
magdičko, já dýchám pusou, ale stejně mi to nepomáhá, nepomáhá ani omývání studenou vodou jak cibuli tak sebe, zkoušela jsem to i přes brýle, stejně mě po chvíli ty oči pálí jak čert.
Viky, jé kéž by to šlo a ještě do zásoby!
Pet mě cibule také nevadí, krájí chlap a dává mi ji zamrazit, vždycky nakrájí tak 3kg a v dózách narve do mrazáku ![]()
jé holky odkud že to jste? že bych si k vám přijela s pytlem cibule. Akorát že mam nějakej malej mrazák a už se mi tam nic nevejde a to ho mam stejně vysokej jako ledničku, která je vysoká jako já a každej se diví na co mam 2 ledničky, ale mrazák bych potřebovala jednou takovej.
Holka mi máme pulťák, v pohodě by jsi tam nacpala metrákovýho chlapa a taky pořád plný, jsme takový syslíci, jakmile se začne vyprazdňovat, tak chlap dovalí prase či něco jiného ![]()
máma mi taky domlouvá abych si pořídila pulťák, jenže mě se nelíbí a přijde mi nepraktickej kvůli přehlednosti, vim že se do něj vejde hodně, ale takhle mam v šuplících naskládaný sladký (polárkový atp.) ovoce, zeleninu, maso, uzeniny (už předpřipravený maso, ze zabíjačky tlačenku atp.) a v posledním mam takovou všehochuť, ale především tam dávam chleba, abych nemusela denně kupovat novej, tak si jich nakoupím (v tescu na Mělníku mají výborný) aspoň 4ks, ty nakrájím na půlky a dam do mrazáku a pak každý druhý den vyndám jednu půlku a tak nemusim denně do města. A pak je celkem objemný co se týče do prostoru a to bych ho neměla kam dát.
![]()
papiňák je u nás taky hodně v provozu a co ještě ráda používám, tak je římský hrnec.
tak to je nevýhoda pultáku, taky mě to štve, jenže šuplíkové bych musela mít dva, my tam dali půl prasete do takových košů a než to zamrzlo, tak to pustilo krev s vodou a rovnou mezi ty dráty koše, takže chlap tuhle seděl a kladívkem vytloukal z koše jednotlivé promrzlé kusy
neboj taky tam narveme pečivo - no dá se říct co lze mrazit, to tam je ![]()
no tak muj největší kamarád je tyčovej mixer se všim příslušenstvím a pak ještě při pečení šlehač.
Pettulle píše:
no tak muj největší kamarád je tyčovej mixer se všim příslušenstvím a pak ještě při pečení šlehač.
tyčový mixér je fajn pomocník a šlehač i s tím ramenem a mísou ![]()
jj přesně ten, dam do něj šlehat bílky a oni se krásně vyšlehají bez mojí pomoci a já si můžu dělat něco jinýho ![]()
nectu diskusi, takze mozna budu duplicitni
za me je papinak genialni vec a manzel si ze me dela srandu, ze jsem si misto sady hrncu mela poridit sadu papinaku (mam dva a obcas nestaci)
consi píše:
papiňák je u nás taky hodně v provozu a co ještě ráda používám, tak je římský hrnec.
prosimte co to je a kcemu je to dobry? ja to videla na fotkach, vypada to na matros, jako kvetinace
myslim, že by to měl být hliněný hrnec, něco jako zapejkací mísy, ale ne skleněný. Já s tim teda zkušenost nemam a viděla jsem ho taky jen na fotkách
Pettulle píše:
magdičko, já dýchám pusou, ale stejně mi to nepomáhá, nepomáhá ani omývání studenou vodou jak cibuli tak sebe, zkoušela jsem to i přes brýle, stejně mě po chvíli ty oči pálí jak čert.Viky, jé kéž by to šlo a ještě do zásoby!
fakt jo?? tak to uz nevim.. ![]()
pultak je muj sen, byl by vecne narvany to je jasna vec! ![]()