Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
@Lendeš Takže na dítě, které je ve školce nárok má? Jsem totiž s dítětem na rodicaku, starší chodí školky, tak se chci zeptat, jestli s náma může být doma nebo ne, mám docela strach, protože už to tady litá i po fabrikách..
Na školkové dítě čerpat může.
Aho chtela jsem se jen zeptat když jsem na nemocenske muzu mit i osetrovne na syna když je zavrena škola???
@Rentanta píše:
Aho chtela jsem se jen zeptat když jsem na nemocenske muzu mit i osetrovne na syna když je zavrena škola???
Nemůžeš.
Holky co vypisujete v části B na ten řádek „O výše uvedené dítě jsem osobně pečoval/a ve dnech“, já nastoupila na paragraf 11.3., takže mám napsat 11.3-31.3., stále pečuji? nebo jak, nevíte některá?
Tak ted by mě zajímalo, jak to bude, pokud nedám dítě 25.5. do školy (1. stupen), jestli budu mít i přesto nárok na ošetřovné? Malá není chronicky nemocná, ale i tak ji tam dávat nechci. Vláda k tomu zatím nic nesdělila ![]()
@Cup10 píše:
@jita22 uvidíme, co vláda sdělí..
U me se jedna o zavrenou skolku. Tam uz vubec neni duvod dite davat, protoze tomu opravdu nic neutece…
To jsem taky zjišťovala. Je možné být normálně na paragrafu.
Taky o tom uvažuju, ale nevím, jestli by mi to zaměstnavatel nespočítal ![]()
@Lendeš Takže na dítě, které je ve školce nárok má? Jsem totiž s dítětem na rodicaku, starší chodí školky, tak se chci zeptat, jestli s náma může být doma nebo ne, mám docela strach, protože už to tady litá i po fabrikách..