Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Malaga Ale bývala lepší - kdysi to bylo všechno „můj styl“, teď už si stěží vybírám.
Ještě na mě mívají šaty v Promodu. Taky celkem drží. Já si radši koupím každý rok nové, než abych za ně dala jak na 10 let dopředu a pak je buď zničila, nebo mě omrzely. Plesy a posh večírky nevymetám, tak prostě nemám na drahé róby využití. ![]()
Jedině třeba malé černé. ![]()
Proboha zakladatelko, čeho se bojíš? Normální obchody, jen s luxusním zbožím. Nedělej z toho drama.Jsi zákazník, návštěvník…Nikdo Ti do hlavy nevidí, zda koupit chceš nebo ne. Samozřejmě se nepředpokládá, že kdo vkročí a nechá si zboží předvést, že automaticky koupí. Na druhou stranu jistě nejsi týpek ze seriálu Chalupáři, kteří vše nahlas v údivu komentovali(v tomto případě " hele táto, úplně vobyčejná kabelka, co nosí Mařka tašku do konzumu a ona stojí jako naše auto…" ![]()
@Burj Chalifa ale na skrytou kameru by to bylo dobré, to by asi asistentky prodeje koukaly ![]()
Já když jedu navštívit Prahu, vždycky se jdu kouknout, ale jen za výlohy. Slintám u bot Jimmy Choo a u Tiffanyho
nešla bych ale dovnitř, připadala bych si divně. Už kvůli těm prodavačkám, jak tu někdo zmínil.
@natiova popravdě? nerada tam chodím, jelikož tam jsou prodavačky s prominutím na přesdržku, neumí se chovat vzhledem k tomu, co a za jaké peníze tam prodávají..nejsem nějaká extra návštěvnice, oblečení nakupuju v normálních obchodech jako zara nebo hm, ale potrpoím si na kabelky a boty.. ![]()
@Anonymní píše:
@natiova popravdě? nerada tam chodím, jelikož tam jsou prodavačky s prominutím na přesdržku, neumí se chovat vzhledem k tomu, co a za jaké peníze tam prodávají..nejsem nějaká extra návštěvnice, oblečení nakupuju v normálních obchodech jako zara nebo hm, ale potrpoím si na kabelky a boty..
V jakém obchodě jsi zažila nepříjemné chování?
@Burj Chalifa Hugo Boss, Prada, LV..v každém jiným způsobem, ale myslím, že by si tohle neměly dovolovat k zákazníkovi..
Tak do Parizskej chodim na cumendu, ked ideme okolo treba do restaurace, alebo tak.
Nekupula som si tam nic, vetsinou nakupujem v NY(boty, kabelky).
Znackove saty nevlastnim, to ma nelaka.
V obchode som nemala nikdy problem, raz bola predavacka v Prade neprijemna, ale neriesila som to.
Pride mi, ze v Parizskej sa plati visc, ako inde vo svete. ![]()
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa Hugo Boss, Prada, LV..v každém jiným způsobem, ale myslím, že by si tohle neměly dovolovat k zákazníkovi..
Ke mě se tam tedy chovají slušně, profesionálně
Co Ti konkrétně provedli, co si dovolili?
@Anonymní píše:
hmmmm kamarádka tam prodávala… 25 tisíc hrubého mela…
@lllucie píše:
a to je moc nebo malo?
@lllucie píše:
To mi prijde na prodavacku dobry.
@Anonymní píše:
Já se přidám, mam zkušenost s LV, taky mi prodavačky dvakrát neseděly, nafrněný, důležitý a to jsme tam za kabelku nechali skoro 70 tis. To v h&m kolikrát narazím na dakeko milejší a vstřícnější prodavačky.
@Lette @my_nickname to byla narážka na to chování…do pařížské tedy nechodím, ale i v obycejnem nakupaci, pokud vlezu do lepšího obchodu - Gant, lacoste…tak ty prodavačky se dost často chovají velmi nadřazene…opravdu tak, jako kdyby byli hogo fogo a prachy doma prehrabovaly vidlema…přijde mi to směšné…hraji si na to co nejsou…vzdy me to pobaví…
@Burj Chalifa není to nic asi zásadního, jen prostě bych očekávala profesionálnější přístup. U LV jsem byla teď nedávno, jelikož jsem zjistila, že v rámci služby zákazníkovi zdarma vyrývají na jejich zboží iniciály. Tudíž jsem tam šla a slušně prodavačce řekla že o toto mám zájem, vytáhla jsem kabelku a sepsali jsme to, potom jsem řekla že bych to chtěla i na další..najednou hrozný problém a že to musí jít probrat s kolegyní. Vrátila se zpět s tím zda u nich mám vedený účet (k dohledání veškerých nákupu) tak jsem řekla že ano, nadiktovala jí jméno, ona si to našla a to jsi měla vidět ten obrat v jejím chování, spíš mě to zamrzelo z hlediska toho, že se tak měla chovat od začátku..potom u Bosse, před Vánoci jsem tam šla koupit manželovi pásek, ale nebyla jsem si jistá velikostí, jen jsem si přeměřila doma ty co už má, prodavačka přišla aktivně že mi pomůže. Řekla jsem jí jak to je a co potřebuji, načež mě ona odzbrojila tím, že mi řekla že se asi podíváme po nějakém delším aby ho pán dopnul..jednoduše to vyznělo tak, že mám určitě doma nějakého starého pupkatého páprdu..podotýkám že manžel je starší o 8 let a velmi vysportované postavy..no Prada, tam jsem šla proto, jelikož jsem od nich zrovna měla novou peněženku, a pískala jsem v každém obchodě ať jsem měla jakoukoli kabelku, tak jsem si logicky myslela že tam třeba náhodou zapomněli nějaký kód, no slečna se ani nezvedla ze židle byla jsem ráda že zvedla oči od mobilu mi dala jasně najevo že je jí to úplně jedno a nebude se tím zabývat..a třeba v Burberry (ten je teda v Provaznický) pracuje slečna, která si tě nejdřív prohlídne od hlavy k patě, asi aby zhodnotila jestli má vůbec smysl se s tebou zabývat..možná to jsou blbosti, ale prostě tohle mi nepřipadá moc profesionální, zvlášť v tom Bossovi.. ![]()