Párky striptýzky na podrážděný žaludek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Naima
29.4.12 07:35

Párky jsou i kvalitní, s vysokým obsahem masa (nekupujeme pod 86% masa, ale jsou i s vyšším obsahem), ale určitě to není vhodné pro tak malé dítě a ještě při podrážděném žaludku. Vhodnější alternativy už zmínily kolegně nade mnou :) .

• Citovat
  • Upravit
LouLou
29.4.12 07:38

Parky jim moc rada a dvoulety dceri dam taky vzdycky kousek, moc ji chutnaj :mrgreen:A predstavte si, ziju a dokonce jsem zdrava :-O

• Citovat
  • Upravit
26093
29.4.12 07:51
@LouLou píše:
Parky jim moc rada a dvoulety dceri dam taky vzdycky kousek, moc ji chutnaj :mrgreen:A predstavte si, ziju a dokonce jsem zdrava :-O

To moje mamka byla do 52 let taky… :nevim: ;)

Já bych koukala trochu dál než na následující měsíc, protože dřív nebo později se to někde projevit může, i když teď je to OK :-) Ale zas je to každýho věc a život :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
29.4.12 07:55

Tak občasný párek bych fakt nedémonizovala, pokud se tím člověk neživí neustále :nevim: . Ale chce to také vybírat.

• Citovat
  • Upravit
marra
29.4.12 08:10
@Black_Orchids píše: :palec: :palec: skvělej nápad, párky jsou dobrý na všechno možný, já je třeba malýmu dávám i proti kašli :pankac: a fakt to funguje ;)
:mrgreen: :potlesk: Ja bych jeste dodala,ze je vozim pod kocarem zabalene v igelitce,cim vetsi teplo tim jsou lepsi,a pomahaji na imunitu,takze sup do toho :pankac: :pankac: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2458
29.4.12 08:31

Taky doma jíme párky, jítrnice, sekanou a podobný dobroty a taky žijem, ale na podrážděnej žaludek bych to nedala ani dospělému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.4.12 09:21

tady ale snad nejde o normální konzumaci,ale o to dát jako lék na žaludek nebo zasycení.Taky žeru párky celej život i když malému teda kupuju ty drahé dětské i když vyjdou jako celé kuře :lol: tak aspon jsou z masa,ale když je po viroze tak mu přece nedám párek né :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
29.4.12 09:38

Koukám, že se to tu taky obrátilo..šlo o párek na podrážděnej žaludek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
29.4.12 10:13
@marra píše: :mrgreen: :potlesk: Ja bych jeste dodala,ze je vozim pod kocarem zabalene v igelitce,cim vetsi teplo tim jsou lepsi,a pomahaji na imunitu,takze sup do toho :pankac: :pankac: :mrgreen:

samozrejme, na to jsem uplne zapomnela…s takovym nazelenalym povlakem, to je zuzo…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko