Partner chce potrat. Jít či nejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2178
25.3.14 17:12
@Kaculinka21 píše: .....Jenze co ted… Stale rikam, ze timhle by se mi splnil sen a pote by byla rada na nem, ze nechci aby se vseho vzdal, ze naopak na to budeme tri, a ze ho budeme podporovat…

8o jak si tu vasi podporu predstavujes??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
25.3.14 17:12
@Lively píše:
To dost pochybuju, to je další problém, že si každá myslí, jak určitě změní názor až třeba uvidí ultrazvuk. :mrgreen:
Ty hlavně tímhle tvrdíš, že dítě si nechat je jediná správná cesta, jakože to musí být on, kdo se konečně probere a uvědomí si, že dítě je dar.
Zakladatelka za pár týdnů určitě názor nezmění, až jí třeba kámoška, které se stalo to samé bude vyprávět jak se měsíce nevyspala a jak neměla ani na pleny, jak je sama bez chlapa, nééé. :mrgreen:
Nechat si dítě = jediná správná cesta, ať se děje cokoli. :roll:

Tak jednak - zakladatelka nám ještě nesdělila, zda si chce prostě splnit sen v podobě dítěte, anebo je pro ni potrat zabitím.
A potom - nechat si dítě = jediná správná cesta. To je zásadní problém a nepochopení mezi lidmi, kteří mají život od splynutí gamet a těmi, kteří ho mají /odkdy?/ nevím vlastně odkdy.
Pro odpůrce potratů to totiž není jediná správná, ale jediná cesta. To dítě bylo počato a už tu je. Jak psala @Litta, teď se neřeší, zda ho v této situaci počít, ono fakticky už existuje, pro některé z nás. Proto nemá smysl řešit, jestli ano nebo ne.

Ale řešíme to nejspíš zbytečně, protože zakl. se dosud nevyjádřila, jak to má ona sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.3.14 17:13

Samý jasnovidec tady

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
25.3.14 17:15

@CokeLady a to by ses hrozne divila

• Citovat
  • Upravit
3733
25.3.14 17:17

Z toho co zatím zakladatelka napsala…dítě chce…ale chtěla by, aby ho chtěl i partner a další lidi a věci na to napojené…
Samozřejmě, že to jde, když chtějí oba…ano proč ne…vezměme si třeba Dvořákovy ve Vyprávěj, jak se s nečekaným těhotenstvím poprali, že :lol:

No, ale oni dítě chtěli oba a tu podporu měli z obou rodin…a byla lehčí doba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45724
25.3.14 17:19
@Lively píše:
Však já vím, už jsem to někde psala, že souloží sice oba, ale chlap se musí starat, i kdyby se na hlavu stavěl, ale právo rozhodovat má jen žena. Pro chlapy smutné, ale je to tak.

No prave ze starat se vůbec nemusi. Jediny co musi je posílat vyzivne a asi vsechny matky tady víme ze usmudlanych par tisícovek vyzivneho nenahradí každodenní přítomnost starajiciho se partnera. A z některých expertu je velky problem i to vyzivne vyrazit, ženská pak jen běhá po policii a soudech a nic z toho. Takových pripadu jsou mraky, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
25.3.14 17:19

Mam celkem pocit, ze se tady vsechny shodneme, ze na tom maji podil oba dva. Proc se tedy s jeho nazorem vubec nepocita? Dyt ten kluk je dite a ona taky. Ona ma jenom jeho a on ma proste jine plany. To nemeni nic na situaci, ze bych s takovym nechtela byt, ale na druhou stranu, je to JEJICH dite. Nejen JEJI. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
25.3.14 17:21

@Nina_M No právě, JE to jejich dítě. Tak o čem se chtějí dohadovat? Prostě mají dítě. 8) On i ona. To se tak ze sexu stává. Zlá příroda, zlá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.3.14 17:22

@CokeLady já vím ze jsi nekde psala ze mas prave takove partnera az do detailu, ale takví opravdu nejsou ve vetsine ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
25.3.14 17:22
@Litta píše:
@Nina_M No právě, JE to jejich dítě. Tak o čem se chtějí dohadovat? Prostě mají dítě. 8) On i ona. To se tak ze sexu stává. Zlá příroda, zlá. :mrgreen:
:palec: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
13714
25.3.14 17:23

@Nina_M Ale průměrně inteligentní muž ví, že pokud žena na potrat nechce, on jí nijak to dítě z dělohy vyrvat nemůže. Žena prostě má právo veta (a je to tak dobře, jí to změní život víc než jemu).
Přikláním se k tomu, že kdyby to měli dopředu jasně domluvené a dané, nebylo by teď co řešit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.3.14 17:24

@Virginia mluvis me z duse, prave jsme premyslela o tom jak ti dva mohou byt spolu, protoze toto je zasadni vec kterou bych pri vzajemnem souziti a spani spolu chtela znat…jak se k tomu pripadne postavis, s tim ze me bude posilat na potrat bych snim byt nemohla paklize ja jsem jina…

• Citovat
  • Upravit
179
25.3.14 17:27
@CokeLady píše:
Myslím, že ten tvůj kluk má víc rozumu než ty… je vidět, že racionalita u něj vítězí a že o tom přemýšlí.

Moje řeč :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
25.3.14 17:29
@Anonymní píše:
No vidíš já se třeba s prvním vyspala jako nikdy v životě, spávala jsem do oběda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a pro někoho je to třeba jediná správná cesta, pro někoho kdo potrat nezvládne až už z jakéhokoliv důvodu. Ne každý má na to žaludek

No, hned je to lepší, když uznáš, že jediná správná cesta je to jen pro někoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
25.3.14 17:29

@KackaDoup v 21?? Myslim, ze to posledni, na co pri sexu mysli, je dite… @Virginia prumerne inteligentni zena vi, ze kdyz si dite necha proti jeho vuli, tak se z nej nestane miluji otec od rodiny :nevim: a zustane na to sama…bohuzel. Tolik spravedlnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí