Partner je asi frigidní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.12.23 14:57
@Kockazvysocan píše:
Mozna byl a je na sex a neberes ho Ty :nevim:. Kazdopadne je divny, ze s tebou nechce spat

Tak na bývalou si stěžoval a když to teď vše může mít, tak o to nestojí? :nevim:
Každopádně asi tu potřebu vůbec nemá, když na mě neskočí takovou dobu.
Nebo si vystačí s pravačkou, fakt nevím.

• Citovat
  • Upravit
22566
28.12.23 15:13
@Anonymní píše:
Tak na bývalou si stěžoval a když to teď vše může mít, tak o to nestojí? :nevim:
Každopádně asi tu potřebu vůbec nemá, když na mě neskočí takovou dobu.
Nebo si vystačí s pravačkou, fakt nevím.

Ty proste nepripustis, ze problem muzes byt Ty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
28.12.23 15:33
@Kockazvysocan píše:

Tak i kdyby to pripustila, co s tim na delat?…mel by to byt on, mluvit s ni narovinu, proc to nechce, co se mu treba nelibi, kdyz vi, ze ji to vadi :nevim:
Me vzdy napadne jen milenka, ptz u ostatnich veci nevidim duvod, proc to tajit…ale vim, ze takovy jsou, taky jsem mela tu cest…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
28.12.23 15:41
@Jana1515 píše:
Tak i kdyby to pripustila, co s tim na delat?…mel by to byt on, mluvit s ni narovinu, proc to nechce, co se mu treba nelibi, kdyz vi, ze ji to vadi :nevim:
Me vzdy napadne jen milenka, ptz u ostatnich veci nevidim duvod, proc to tajit…ale vim, ze takovy jsou, taky jsem mela tu cest…

No neudela mic, ale neni z ni citit zadna sebereflexe.
Pokud se mu tak podbizi, jak pise, a on nic tak :nevim:
O milence jsem psala hned v prvnim svem prispevku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
28.12.23 16:13

@Petra0009
Tohle podezření se tady objevuje poměrně částo těchto případech.
Proč se ale neobjevuje v případech, kdy je frigidní žena podezření, že je lesba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
28.12.23 16:19
@Anonymní píše:
Jemu je 46 a mě o 7 let méně.
Taky mi přijde, že kecal a bylo to naopak, že bývalá chtela a on to flákal :lol:

Podle věku bych čekal, že už nejsi mladé tele zamilované do povahy a jiných kvalit muže a dovedeš si s celkem chladnou hlavou spočítat, že marníš čas. Sex je pro tebe nejspíš důležitý. Chlapů najdeš spoustu. Jen si vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
28.12.23 20:04
@Boeing737 píše:
Rozchod. Lepší to nebude. Taky jsem narazila na takovýho lháře. Než mi ale došlo, že to není mnou, propadlo se mi sebevědomí zhruba ke kotníkům.

No jo, měla jsem taky jednoho takové přítele cca ve 20 letech. On stejně starý, normálně mu stál, ale přesto mu stačilo se přitulit. Dal mi pusu, pohladil mě a usnuli jsme. Mluvili jsme o tom opakovaně a nic. Je to neskutečně ponižující, v životě už bych to nechtěla zažívat. Když jsme se rozcházeli, dělal neskutečné scény, chtěl se víc milovat, ale už bylo pozdě, řešili jsme to víc než dva roky. Jaké by to bylo po 20 letech nechci ani pomyslet, to by asi byl absolutní celibát. Radím to ukončit, budeš frustrovaná víc a víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.23 21:56
@Kockazvysocan píše:

Jsem ochotna to připustit, ale není důvod.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.23 22:00
@Jana1515 píše:
Me vzdy napadne jen milenka, ptz u ostatnich veci nevidim duvod, proc to tajit…ale vim, ze takovy jsou, taky jsem mela tu cest…

Přesně tak, i kdyby měl se mnou nějaký problém, tak stačí říct a můžeme to vykomunikovat a něco s tím dělat.
Ale kdykoliv jsem mu řekla, jestli má nějaký problém nebo nějaké tajné přání, tak vždy odpověděl, že nic, že mu vše vyhovuje.
Takže asi tak :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.23 22:04
@pouzitychlap píše:
Podle věku bych čekal, že už nejsi mladé tele zamilované do povahy a jiných kvalit muže a dovedeš si s celkem chladnou hlavou spočítat, že marníš čas. Sex je pro tebe nejspíš důležitý. Chlapů najdeš spoustu. Jen si vybrat.

Asi tak, už nejsem mladé tele :lol:
A uvědomuji si, že s tímhle marním čas.
Jen jsem čekala, že se to zlepší, protože mi to tvrdil a já vždy dam šanci mi to dokázat. Ale druhou už ne ;)

• Citovat
  • Upravit
16346
28.12.23 23:14
@Anonymní píše:
Asi tak, už nejsem mladé tele :lol:
A uvědomuji si, že s tímhle marním čas.
Jen jsem čekala, že se to zlepší, protože mi to tvrdil a já vždy dam šanci mi to dokázat. Ale druhou už ne ;)

Jasně, už se s tím netrap a dej mu sbohem.
K čemu je ti takový chlap? :think:
V každém normálně fungujícím vztahu, se stačí na sebe jen podívat a buď skončíte v posteli nebo s kudlou v zádech. :mrgreen:
Ber mě s nadsázkou i s humorem, ale je to tak.
Nevím, co ti ještě poradit. :think:
Je to jen na tobě, názorů a rad jsi dostala hodně.
Ať se už zařídíš jakkoliv, přeji ti, aby jsi byla šťastná po boku partnera se kterým se budeš cítit milovanou a chtěnou ženou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.23 23:22
@Černá Madonna píše:
Jasně, už se s tím netrap a dej mu sbohem.
K čemu je ti takový chlap? :think:
V každém normálně fungujícím vztahu, se stačí na sebe jen podívat a buď skončíte v posteli nebo s kudlou v zádech. :mrgreen:
Ber mě s nadsázkou i s humorem, ale je to tak.
Nevím, co ti ještě poradit, aby jsi byla šťastná. :think:
Je to jen na tobě, názorů a rad jsi dostala hodně.
Ať se už zařídíš jakkoliv, přeji ti, aby jsi byla šťastná po boku partnera se kterým se budeš cítit milovanou a chtěnou ženou. :kytka:

Děkuju, jsi hodná :hug:
Asi jsem čekala, že mi třeba někdo poradí, co s tím, aby to fungovalo. Ale je mi jasný, že tohle asi nepůjde. Já už vlastně zkusila vše, co šlo a bylo to k ničemu.
Holt se budu muset smířit, že zas budu sama, ale lepší než být osamělá a nechtěná ;)

• Citovat
  • Upravit
16346
29.12.23 00:12
@Anonymní píše:
Děkuju, jsi hodná :hug:
Asi jsem čekala, že mi třeba někdo poradí, co s tím, aby to fungovalo. Ale je mi jasný, že tohle asi nepůjde. Já už vlastně zkusila vše, co šlo a bylo to k ničemu.
Holt se budu muset smířit, že zas budu sama, ale lepší než být osamělá a nechtěná ;)

Věř mi, že kolikrát je opravdu lepší být někdy singl, než žít po boku s někým, se kterým se budeš jen trápit a cítit se méněcenná a nemilovaná. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
29.12.23 00:17
@Anonymní píše:
Přesně tak, i kdyby měl se mnou nějaký problém, tak stačí říct a můžeme to vykomunikovat a něco s tím dělat.
Ale kdykoliv jsem mu řekla, jestli má nějaký problém nebo nějaké tajné přání, tak vždy odpověděl, že nic, že mu vše vyhovuje.
Takže asi tak :nevim:

Takto presne taky mluvil..nevim, co za tim bylo, nezjistila jsem to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.23 01:03
@Jana1515 píše:
Takto presne taky mluvil..nevim, co za tim bylo, nezjistila jsem to…

Není to ten stejný? :lol:
Já se to taky asi nikdy nedozvím :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria