Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přestaň se naparovat a zdrhej. To bude jenom horší a za chvíli Tě to odrovná i psychicky. Budeš mít sebevědomí na nule a to se dost těžko dává dohromady potom.
Máš to zapotřebí? Nemáš…impotent prolhanej
… vždy se jen usměje a nic…
Tak hlavně, že je jinak šťastný, spokojený a nic mu nechybí ![]()
@Anonymní píše:
Tvrdil mi od začátku, že je hodně na sex a i se rozešel s bývalou, protože na to moc nebyla.
Tak ten je hustej ![]()
Uteč, to nemá smysl. Může si najít nějakou frigidu, ještě za něj bude ráda.
@Anonymní píše:
Zdravím,
jsem z toho nešťastná, jsme s partnerem něco málo přes rok a sexu je jako šafránu, v poslední době už vůbec.
Tvrdil mi od začátku, že je hodně na sex a i se rozešel s bývalou, protože na to moc nebyla.
Ze začátku byl sex ob den, ale byla jsem celkem překvapená, že jsem musela vše začínat já, říkala jsem si, že třeba nechtěl působit moc nadrženě
Postupně z něho ale vypadlo, že sice sex má rád, ale tak jednou týdně a ne tak často, jako já.
Snažila jsem se to uhrát aspoň na dvakrát týdně, jako kompromis.
Jenže vždy jsem i tohle musela začínat já a když jsem se naštvala, že teda ho nechám, ať se taky snaží někdy on začít, že už si přijdu, jak když se doprošuju a kolikrát mě i odmítl, tak nebylo nic.
Po měsíci jsem se ho pak zeptala, jestli mu sex nechybí a on že ne, že má starosti a nemá náladu.
Už jsem opravdu zoufalá a cítím se oklamaná.
Proč mi tvrdil, že je na sex a pak se děje tohle?
Mimochodem v posteli jsme problém neměli, naopak byl ze mě nadšený. Takže mnou to není.
Kolikrát před nim schválně chodím i nahá a “naparuju” se a nebo se ho začnu dotýkat na intimních partiích jako výzva, ale s nim to nehne, vždy se jen usměje a nic
Už to fakt vzdávám
Kecal anebo je mozna na sex, ale ne s jednou zenou ve vztahu
Jsi z toho uz zoufala a vnucujes se?
Vykasli se nej, zjevne nema snahu ani o kompromis, tohle se uz k lepsimu nezmeni, bohuzel
Taky si říkám, že tohle dlouhodobě nedám.
Nemyslím si, že po roce by to mělo vypadat takhle, že spolu budeme spát jednou za měsíc nebo i déle.
A i po tak dlouhé době to není z jeho iniciativy ![]()
Ale vtipný je, když mu řeknu, že teda to můžeme být jen kamarádi nebo spolubydlící, když se mnou nespí, tak se ožene, že to se teda můžeme rovnou rozejít, kdybysme spolu neměli vůbec spát. Ale přitom on se mnou spát nechce ![]()
Tak už ničemu nerozumím ![]()
@Anonymní píše:
Taky si říkám, že tohle dlouhodobě nedám.
Nemyslím si, že po roce by to mělo vypadat takhle, že spolu budeme spát jednou za měsíc nebo i déle.
A i po tak dlouhé době to není z jeho iniciativy
Ale vtipný je, když mu řeknu, že teda to můžeme být jen kamarádi nebo spolubydlící, když se mnou nespí, tak se ožene, že to se teda můžeme rovnou rozejít, kdybysme spolu neměli vůbec spát. Ale přitom on se mnou spát nechce
Tak už ničemu nerozumím
Mluví mu to dobře, ale nekoná. Zkus ho zas vyprovokovat k tyhle reakci a rovnou mu řekni, že právě kvůli tomu se s ním rozchazíš a začni řešit odstěhovali atd. Není na co čekat.
@Anonymní píše:
Zdravím,
jsem z toho nešťastná, jsme s partnerem něco málo přes rok a sexu je jako šafránu, v poslední době už vůbec.
Ze začátku byl sex ob den, ale byla jsem celkem překvapená, že jsem musela vše začínat já, říkala jsem si, že třeba nechtěl působit moc nadrženě
Postupně z něho ale vypadlo, že sice sex má rád, ale tak jednou týdně a ne tak často, jako já.
Jenže vždy jsem i tohle musela začínat já a když jsem se naštvala, že teda ho nechám, ať se taky snaží někdy on začít, že už si přijdu, jak když se doprošuju a kolikrát mě i odmítl, tak nebylo nic.
Po měsíci jsem se ho pak zeptala, jestli mu sex nechybí a on že ne, že má starosti a nemá náladu.
Mimochodem v posteli jsme problém neměli, naopak byl ze mě nadšený. Takže mnou to není.
Kolikrát před nim schválně chodím i nahá a “naparuju” se a nebo se ho začnu dotýkat na intimních partiích jako výzva, ale s nim to nehne, vždy se jen usměje a nic
Už to fakt vzdávám
Zdrhej!
@pouzitychlap píše:![]()
![]()
Bolestivé čtení.
Lépe mi bylo, když jsem si myslel, že všechny ženský sex až tak moc nemusejí.Zdrhej!
Viď?
Je to opravdu bolestivé a žalostné.
Ať teda nelezou lidi do vztahu, když to nechce šu. kat ![]()
Nebo aspoň ať to řeknou hned na rovinu, třeba: “hele jsem frigidní, sex akorát svátečně, pokud bude nálada” A hned je jasno ![]()
Rozchod. Lepší to nebude. Taky jsem narazila na takovýho lháře. Než mi ale došlo, že to není mnou, propadlo se mi sebevědomí zhruba ke kotníkům.
Zdravím,

Už to fakt vzdávám