Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet píše:
Promoce je spíš odměna pro pyšné rodiče. Ne pro přítuly a malé děti.
No a mne rodiče nešli, protože jim VOŠ nebyla dost dobrá. ![]()
Po bakaláři už jsem se na to vykašlal a diplom vyzvedla na studijním. Pokud udělám jednou navazující, tak zase promoci budu bojkotovat.
Mne to teda bylo líto.
@Hraběnka Stradová píše:
Zakladatelko, a promovala jsi aspoň na prestižní škole/oboru nebo to byla bakalářská sponze na nějaké no name škole v přiblblém oboru jako evropská studia, sociálně správní činnost apod.?
Ty máš nosánek pěkně nahoru viď? ![]()
@Hraběnka Stradová píše:
Zakladatelko, a promovala jsi aspoň na prestižní škole/oboru nebo to byla bakalářská sponze na nějaké no name škole v přiblblém oboru jako evropská studia, sociálně správní činnost apod.?
Sociálně správní vs? Ty si zase pleteš pojmy, viď? Takhle pohrdat vzděláním může jen blbec
@g.sandova píše:
Sociálně správní vs? Ty si zase pleteš pojmy, viď? Takhle pohrdat vzděláním může jen blbec
Bych chtěla vidět kolik prestižních VŠ vystudovala ona
.
Vzpomněla jsem si na jednu šílenou kolegyni z minulosti, která zcela vážně prohlašovala, že nekamarádí s nikým bez titulu.
Sama žádný neměla ![]()
@prokr píše:
Bych chtěla vidět kolik prestižních VŠ vystudovala ona.
Vzpomněla jsem si na jednu šílenou kolegyni z minulosti, která zcela vážně prohlašovala, že nekamarádí s nikým bez titulu.
Sama žádný neměla
Cože? Tak to je síla
Škoda, že je nikdo neřekl, že nekamaradí s někým bez titulu. Nebo jí to někdo řekl?
@g.sandova píše:
Cože? Tak to je sílaŠkoda, že je nikdo neřekl, že nekamaradí s někým bez titulu. Nebo jí to někdo řekl?
Tak s tím se samozřejmně nepochlubila
.
Ona byla celkově dost děsná. Ženská pár let před důchodem a ve slabší chvíli přiznala, že nikdy nikde do žádného kolektivu nezapadla. Svým způsobem mi jí bylo až líto, ale to se fakt nedalo ![]()
@Hraběnka Stradová píše:
Být Tebou, zkontrolovala bych si aspoň příště v takovémto typu příspěvku čárky. Mohla by ses zase ztrapnit.
Mi na promoci přijela celá rodina, čtyři hodiny autem jedna cesta, sestra byla těhotná a celou dobu úplně zelená, rodiče v rozvodovém řízení, cestou zpátky jsme se stavili na nějaké pumpě na oběd, ale bylo zavřeno, takže celá zpruzená rodina byla ještě zpruzenejsi a jelo se domů.
Přítel, který bydlel v městě mého studia, nepřišel, ale měli jsme rychlý sraz, abysme se domluvili na dovolené. Místo kytky nebo překvapení jsem dostala návrh, že dovolenou uděláme hodně levnou někde v okolí, abych na ni měla. Přítel už několik let pracoval…
Promoce mi je zcela jedno, ségře se pak narodil bezva kluk, rodiče se rozvedli, ale vycházejí spolu slušně, s přítelem jsem se brzy rozešla, protože byl na můj vkus celkové unylý.
Akorát teda se táhne celým mým dospělým životem to, že si za sebe všechno platím sama.
Koukám ale, že jsem hodně off topic. Tak pardon.