Partner nevydělává

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
27.1.13 06:26

Fascinujou mě lidi, co pomalu nemají co do pusy, ale musí nutně hulit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
27.1.13 06:37

A kdyby slo jen o cigara. Ale ten jeden co taky nevydelaval tak by se nenapil ani vody z kohoutku a jelikoz nemel penize na balenou vodu tak si radsi uvaril dve kafe za den a byl o zizni. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
27.1.13 06:48

No zakladatelko, já bych mu sbalila kufry. Ať si jde k mamince, když ona ho podporuje v tom, aby byl doma. Je to těžké, nevím co má za zdravotní problm, jestli může dělat cokoli, nevím :nevim: Ale pokud ano, tak ho fakt vyhoď, buď se probere a nejde si práci, nebo to holt potáhneš sama. No žádná změna, stejně to děláš. Proto mají spolu lidi chvíly žít, aby se navzájem poznali :nevim: Jako cigarety bych mu nekoupila ani jedny, jsi fakt hloupá, to nemyslím ve zlém, ale proč by něco hledal, když mu poskytuješ fullservis :cert: :cert: :cert: :cert: Nečekej až se něco změní, jak je psáno, vypadl z pracovního procesu a očividně se mu zpět do něj nechce. Pokud tě miluje, tak si práci najde a přijde, pokud si ji nenajde, takového povaleče žádná škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.1.13 06:49
@el009 píše:
A kdyby slo jen o cigara. Ale ten jeden co taky nevydelaval tak by se nenapil ani vody z kohoutku a jelikoz nemel penize na balenou vodu tak si radsi uvaril dve kafe za den a byl o zizni. :lol:

O ty cigarety ale jde hodně, bohužel kuřáci si to neuvědomujou. Můj manžel prokouří měsíčně skoro dva tisíce. Nás to finančně neomezuje, ale mě to vadí. Když si vezmu, že dva tisíce jsou vlastně třetina mého měsíčního příjmu například, nebo platba SIPO například. Prostě je to peněz dost. A ročně to dělá 24000,–, což je už slušná suma. Ono jako pár korun za krabičku člověku nepřijde, ale když se to spočítá… Přijde mi, že kuřáci snad neumějí počítat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
27.1.13 06:55
@KPKristy píše:
O ty cigarety ale jde hodně, bohužel kuřáci si to neuvědomujou. Můj manžel prokouří měsíčně skoro dva tisíce. Nás to finančně neomezuje, ale mě to vadí. Když si vezmu, že dva tisíce jsou vlastně třetina mého měsíčního příjmu například, nebo platba SIPO například. Prostě je to peněz dost. A ročně to dělá 24000,–, což je už slušná suma. Ono jako pár korun za krabičku člověku nepřijde, ale když se to spočítá… Přijde mi, že kuřáci snad neumějí počítat… :mrgreen:

Ale to já zas beru, každej do něčeho cpe prachy. Když na to člověk má, tak proč ne, ale nedělat a nechat babu z těch pár korun kupovat cigára je hnus :poblion: Jako chlapi taky viděj jako vyhazování peněz naše drahé krémy na obličej, kadeřník, kde zahučí tisícovka a hadry, když máme z jejich pohledu plné skříně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
27.1.13 07:36

Mě spíš překvapuje, že jste spolu teprve rok a už máš brzy rodit. Měla jsi nevydařený vztah, potom byla s dítětem sama, jak píšeš z chudoby už tě hrabalo..a rychle vpluješ do dalšího vztahu a hned otěhotníš? dyť jste se ani nemohli s partnerem pořádně znát? Třeba on nikdy moc nepracoval, možná kdyby neměl nehodu, tak by na tom byl dnes stejně-bez práce…A to že je sobec jsi věděla už dopředu? Nechat se živit partnerkou, nechat si kupovat cigarety-to je vrchol sobectví. To jsi s takovým člověkem pořídíš dítě a nyní se obáváš co bude?
Bohužel takový člověk se nikdy nezmení. Je pohodlný, proč by cokoli měnil, jemu to takto vyhovuje. Nečekej, že ho přesvědčíš k tomu, aby šel pracovat a uživil vás. Pokud si najde chvíli brigádu, tak peníze investuje do sebe, ne do rodiny. Když ho vyhodíš a zůstaneš s dětmi sama-co dál? Najdeš si partnera, který bude živit tebe a dvě děti? Otec malé těžko bude platit výživné-nebude z čeho. Nebo budeš žít v chudobě s dětmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
27.1.13 08:53

Je to tak, chlap se má o rodinu starat. Když iopravdu nemůže, je nemocný, chroý a na umření, je to v pořádku, ale pokud může a jen zpohodlněl, pak je to zlé. Já jsem si bývalého taky rozmazlila. Pk on nedělal nic a já všechno a on ještě kňoural, že jsem málo doma, že e mu věnuju, že na něj nemám čs…no fraška :poblion: :zed: Musíš být tvrdá a důsledná, pokud nic jiného nepomáhá :nevim: nedá se nic dělat. Bud padej makat, nebo ahoj. On očividn zatěžuje jak psychiku tak peněženku a to není dobré pro nikoho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
27.1.13 08:55
@lasička1 píše:
Mě spíš překvapuje, že jste spolu teprve rok a už máš brzy rodit. Měla jsi nevydařený vztah, potom byla s dítětem sama, jak píšeš z chudoby už tě hrabalo..a rychle vpluješ do dalšího vztahu a hned otěhotníš? dyť jste se ani nemohli s partnerem pořádně znát? Třeba on nikdy moc nepracoval, možná kdyby neměl nehodu, tak by na tom byl dnes stejně-bez práce…A to že je sobec jsi věděla už dopředu? Nechat se živit partnerkou, nechat si kupovat cigarety-to je vrchol sobectví. To jsi s takovým člověkem pořídíš dítě a nyní se obáváš co bude?
Bohužel takový člověk se nikdy nezmení. Je pohodlný, proč by cokoli měnil, jemu to takto vyhovuje. Nečekej, že ho přesvědčíš k tomu, aby šel pracovat a uživil vás. Pokud si najde chvíli brigádu, tak peníze investuje do sebe, ne do rodiny. Když ho vyhodíš a zůstaneš s dětmi sama-co dál? Najdeš si partnera, který bude živit tebe a dvě děti? Otec malé těžko bude platit výživné-nebude z čeho. Nebo budeš žít v chudobě s dětmi?

Máš asi pravdu…určitě, ale nevíme, jak to u nich bylo. Co k tomu vedlo, co tomu předcházelo. Někdy do toho hpolka prostě vlítne, i když by se to stávat nemělo…má tedka kouli na noze a té je potřeba se zbavit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
27.1.13 09:05

V první řadě bych zatrhla ty cigára. Nevydělává, tak za co je asi tak kupovat, že. Ovšem nějak diplomaticky, aby si na ně nezačal půjčovat.
Hlavně si ho neber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
27.1.13 09:19

Jednoducha rada, mazat rohliky s maslem, na cigara bych mu nedala ani halir a sla si pujcit ke tchyni penize s tim, ze jestli se drahy nevzpamatuje, tak ho tam bude mit brzy zpatky.

tohle je nomalni prizivnik a sorry ty jsi hloupa - za sumu, co jsi nacpala do cigar a masicek jste s ditkem mohly mit dovolenou u more nebo pekny kocarek.

a ja byt tvym ex tak zurim, protoze penize misto abys investovala do ditete, bydleni a spolecnych prozitku, tak za ty si za vydrzujes lemru domací :zed:

• Citovat
  • Upravit
31594
27.1.13 09:21

Tak prestan vyhrozovat a konej. Nekupuj cigara, nevar s masem pokazdy, pokud ty by sis k obedu namazala chleba, tak mu ho namaz taky… Ja nevim, ty mu vyjes ve vsem vstric a jediny reseni je balit kufry? Vzdyt je i nejaka stredni cesta a ne bud mu posluhovat z toho mala co mas nebo ho hned vyhanet. Kdybys to takhle delala tech poslednich nekolik mesicu misto toho, aby se ti postupne zhnusoval, tak se vsadim, ze uz by davno mel alespon brigadu. Takhle ma vlastne vsechno a nema motivaci si neco opravdu zoufale hledat :jazyk: Verim, ze masozravyho chlapa by dlouhodobe vegetarianska strava primela prakticky k cemukoli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.1.13 09:22

Dala bych mu nůž na krk, proboha tohle je tu čím dál častěji, co je tohle za ubožáky? Můj chlap by se k tomuhle nikdy nesnížil. Předně bych mu už nekoupila ani cigaretu, přestala bych vyvářet extra jídla, pokud má hlad, dá si cokoliv, vykašlala bych se na to, že chce každej den maso, jestli ho chce, tak ať si na něj vydělá! A pokud by ho ani tohle nepřimělo se sebou něco dělat, jednoduše bych mu sbalila kufry a ať si jde k mamince, když té to nevadí. V tomto případě by ti jistě bylo o moc lépe, nemusela bys ho živit a on by si to možná uvědomil…nechápu, jak dokážete vyžít a co až bude miminko? Pleny, kosmetika, oblečení a pokud nepůjde kojení, tak se můžete jít pást…řešila bych to okamžitě…nechápu vás holky, že jste s prominutím tak hloupé a tohle chlapům trpíte, asi nějakou dobu nebyl ok, jestli měl nehodu ale pokud byl na brigádě, tak očividně nějakou práci dělat může, takže já bych se na něj vykašlala, o cigára by mě požádal fakt jen jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
27.1.13 09:34

A hlavne zde hraje roli i to ze jakmile on si zvykne ze ho budes zivit tak uz tumplem do prace nepujde. A na ty cigarety bych mu nedala ani petnik. Je to vydaj navic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.13 09:36

Ahoj hojky, ja psala, ze rok spolu bydlime, ne chodime. Je pravda, ze delal na zivnost, ale aby drel 5 dni v tydnu cely mesic to taky ne. Jezdil s partou, ta se rozpadla. Brigadu delal zednicinu, ale muze cokoliv i se zatizenim, mel operaci panve. Ted ceka na duben na operaci a do te doby nevim. Miminko prislo neplanovane, a jelikoz vim co je to prijit o mimco 3×, fakt bych ho pryc nedala. Tehdy slibil, ze bude makat! Expritelkyni s jejim deckem taky zivil, tak jsem doufala.ze nelze! Ja vim, ze makat pujde, ale jde o to kdy? Hlavne uz mam ponorku. Kouri 2 krabky tydne, driv krabku denne! Asi jsem ho moc litovala, dostane ultimatum.

• Citovat
  • Upravit
9090
27.1.13 09:43

Zakladatelko jak jsem psala, dostal by nůž na krk, buď se okamžitě začne snažit nebo prostě zůstane sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová