Mám pořád hlad

608
23.1.13 09:02

Mám pořád hlad

Čau holky, má to některá stejně? Pořád trpím vlčím hladem. Najím se a do čtvrt hodiny mám pocit, jako bych ani nejedla a to nejím málo, jím velké porce k obědu i 250g brambor nebo jiné přílohy a masa tak 200g. Jím i pravidelně po 2,5-3h. Jinak bych asi umřela hlady, protože už po půlhodině bych jedla znovu. Je teda fakt že nejím smažené a tučné jídla, ale to si myslím, že není zrovna důvod mého hladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
23.1.13 09:11

Tak máš dobré spalování. pokud i přesto netrpíš nadváhou, tak se v klidu najez a nepřemýšlej nad tím… tohle má moje ségra, by snědla vola na posezení, za půl hodiny dalšího a má 50 kg na 175 cm… já můžu jen tiše závidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
23.1.13 09:18

Měla jsem i se zimou a byla to štítná žláza a hormonální nerovnováha, pomohl jod a vysazeni antikoncepce, moje váha závratně klesla z 63 na 53 kg– a to jsem jedla oprvdu jen zdravě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
23.1.13 09:32

Já to tak mívám taky, kámoška doktorka mi řekla že je to zimou že si dělám tukové zásoby jako medvěd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.1.13 09:55

Spíš mě to štve v tom že mě to obtěžuje. Protože za půl hodinky mám oběd a je mi už špatne z hladu. Občas se začnu i třepat, jako by mi něco chybělo. Nevím, zimou to asi nebude, trpím tím už od léta. Před rokem a půl, jsem byla shodou okolností na vyšetření štítné žlázy (kvůli nečemu jinému) a měla jsem vše v poho. Nadváhou netrpím měřím 160. Váha 50,5. Ruzně to kolísá to kilo sem, kilo tam… Ale fakt mě nedělaj ty stavy dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
23.1.13 09:57

Pakliže to neni štitnou žlazou nebo jinou nemoci bych skusila vlakninu nabobtna ti žaludek a nemaš pocit hladu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.1.13 10:03

Psyllium jsem už taky skusila, a nic mi to neudělalo, krom toho že jsem šla tak 4× denně na záchod:-D…ale na hlad nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
23.1.13 10:14

Tak bud rada že nepřibiras :) mě se chut hlad zmenšil až kdyz opravdu na hodinu přesně jim ale ty pišeš že jiš pravidelne tak nevim jinak ja nakupuju každy den abych nesnedla vic nez bych měla plus musim denně dva kilometry do obchodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
23.1.13 10:59

Zkusila bych vyšetření kvůli diabetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.1.13 11:04

I my tak s manželem nakupujem, u nás v lednici se najdou jen zavařené okurky, flóra a domácí marmeláda, jinak nepřiberu, ale jsem hodně na sladký takže v tom se držet musím. Ale jak říkám, ty pocity hladu a třepání mi nepříjdou normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.1.13 11:10

To je příznak cukrovky? To doufám ne..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
23.1.13 12:36

Mě by napadla tasemnička ale to asi neee nic o tom nevím jen mě to tak napadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.1.13 12:53

U tasemnice je naopak snížená chuť k jídlu a k tomu hubnutí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
23.1.13 12:56

Ahááá tak to já měla právě za to že člověk jí jako bagr a nepříbírá :mrgreen: omyl omlouvám se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
23.1.13 13:00
@eneerka píše:
To je příznak cukrovky? To doufám ne..:-(

Neni ;)
Spis bych naopak cekala nizky cukr. Nech si ho zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová