Partner rodává dárky ode mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
9.1.15 13:06

@Elleila tvůj přítel mi přijde praktický a dobrosrdečný. ;)
Než by hromadil věci, které nejsou dle jeho gusta (jejich pozitivum je to, že jsou od jeho partnerky) a než by je někde bez užitku hromadil, tak je raději pošle dál někomu, komu udělají OPRAVDU radost.

Chápu, že tě to hodně mrzí - to by mrzelo asi většinu z nás, ale k zamyšlení mi přijde spíš to, že nejsi schopná se strefit - buď ho málo znáš anebo je značně vybíravý.
Tak mu věnuj dárkové poukazy, aby si mohl vybrat to, co se mu bude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
9.1.15 13:09

K některým věcem mám speciální vztah kvůli osobě, od které jsem je dostala, ale spoustu věcí, které bych sama neužila, prostě posunu dál, ať udělají někomu radost. Navíc chlapi jsou v tomto ještě dál. Nedávala bych mu drahé dárky, popř. bych se s ním domluvila, co by si přál. Nevím, jak jste staří a jak dlouho spolu jste. To, že třeba na dárky vůbec není, nemluví nic o kvalitě vašeho vztahu. Když mu nechutná, jak jsi uvařila, ať uvaří on, ať navrhne nějakou aktivitu on nebo se ho vůbec zeptej, jak to mezi váma je. Konkrétně ty dárky mi přijdou trochu jako malichernost, řešila bych to možná první rok s chlapem, ale po 10 letech manželství už rozhodně ne, každý jsme jiný, někdo si raději vybírá věci sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
9.1.15 13:11
@Malaga píše:
@Elleila tvůj přítel mi přijde praktický a dobrosrdečný. ;)
Než by hromadil věci, které nejsou dle jeho gusta (jejich pozitivum je to, že jsou od jeho partnerky) a než by je někde bez užitku hromadil, tak je raději pošle dál někomu, komu udělají OPRAVDU radost.Chápu, že tě to hodně mrzí - to by mrzelo asi většinu z nás, ale k zamyšlení mi přijde spíš to, že nejsi schopná se strefit - buď ho málo znáš anebo je značně vybíravý.
Tak mu věnuj dárkové poukazy, aby si mohl vybrat to, co se mu bude líbit.

pise, ze pritel syry miluje, presto je daroval, takze to asi nebude tento pripad

• Citovat
  • Upravit
merde
9.1.15 13:12
@Elleila píše:
Holky, presne to si taky říkám, kašlat na něj! Podle reakcí soudím, že by vás to taky mrzelo. Jinak je to celkově nějak divně nastavené. Cokoliv uvařím, je špatně (slané, málo chutné atd.) a to nikdy nikdo s mojí kuchyní neměl nikdy problém. Když se snažím hledat společné aktivity, tak je vsechno „nuda nebo hovadina“ - od večerních filmů po společné procházky. Nic neocení, přitom on sám nic nevymyslí. Nevím, jak se z toho vymotat. Mám pocit, že mám podřízenou pozici..přitom se jen snažím, aby se vztah nějak vyvíjel. Asi se na to mám vykašlat, což?

Poslala bych ho k sipku, zrejme ma potrebu ponizovat

• Citovat
  • Upravit
26270
9.1.15 13:13

@merde třeba miluje jiný druh nebo na ně neměl chuť, těžko říct…

vím, že to nejde, ale ráda bych znala pohled té druhé strany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
9.1.15 13:14

To je přesně ten rozdíl mezi mužským a ženským myšlením.
Muž je nejspíš praktický a přímočarý a nemíní skladovat zbytečnosti.
Upřímě bych si k sýrům taky citový vztah nevytvořil a klidně bych se podělil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.1.15 13:16

@Malaga to já taky, prtože toto jsem fakt neslyšela- o žádném chlapovi teda.. Většinou dárky nedávvají, zapomínají a nebo dávají dárky co měli pro x ale nestihli, i to jsem četla, ale aby každý dárek putoval jinde to je fakt síla..
POochopila bych třeba kousek sýru na ochutnání, pochválit se…a nebo tričko, když koupím manželovi a třeba se netrefím do vkusu, tak ho nosí aspoň na doma.. nevím, přijde mi to blbé no takto dávat a hlavně o otm takto mluvit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
9.1.15 13:18

Proč s ním vlastně jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.1.15 13:23

@zoidberg tak já s takovýmmyšlením neznám žádného muže a nebo spíš jsem neslyšela, že by si nějaká postěžovala.
Podělit a pujčit asi je něco jinézho než hned někomu dát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
9.1.15 13:27

My si davame darky jen k Vanocum a narozeninam, nevim proc nosit během roku manzelovi nejake „darky“, vůbec by to neocenil, hmotne statky jsou mu šumák a on me taky nejvic potesi pozvanim na obed o vikendu (= nemusim varit :) ), v tom vidim spojeni příjemného s uzitecnym.
Tak mu nic nevoz, když to neoceni. Muj chlap tohle kdysi taky delaval, teda ne ze by je nekomu predaval dal, ale proste privezla jsem mu odnekud něco (když jsme spolu kdysi davno ještě chodili) a za pul roku to bylo ve skrini stále nevybalene, proste ho to netankuje, tak jsem s tim skončila a mam klid (kup si něco pro sebe :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
9.1.15 13:32

@Karleon

Neplánovaně jsem otěhotněla. Chtěl zůstat s náma, ikdyž jsem mu říkala, že je volný a nemusí. Na potrat jsem nechtěla jít, protože už předtím mi doktoři říkali, že nejspíš děti moct mít nebudu, interupcí bych tomu asi moc nepomohla. Chtěl zůstat, tak zůstal. Ale přijde mi, že ho nic netěší, nedělá mu radost, na všechno mrmle. žije si tak sám pro sebe. Jako je na mě hodný, to ho nechci pomlouvat, ale ja se cítím, že to není ono. Pořád mi říká, jak je nějaká moje kamarádka sexy, jak holky v práci jsou sexy. V podstatě všechno je super kromě toho, co máme mezi náma. Opravdu se snažím, hledám filmy, jaké má on rád (válečná tématika), snažím se trefit do jeho zájmů, podporuju ho v práci. Ted jsem vyrukovala i s masážema, jen abychom si byli blíž. Ale ted tady tak sedím a říkám si kua: „proč do toho dávám tolik, když on do toho nedává skoro nic“. On by měl dávat masáž mě, ja jsem unavená, těhotná. Hormony se opravdu snažím držet na uzdě. Nezatěžuju ho svýma problémama. A připadám si vyhořelá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
9.1.15 13:36

@Elleila Tak to se ti ani nedivím. S tím, co dnes vím, a s mými zkušenostmi bych se teď zaměřila především na sebe. Postav sebe do středu vesmíru a začni dělat vše tak, jak chceš TY. Pouštěj si filmy, jaké máš ráda ty, svůj volný čas trav tak, jak ty chcš - choď na kafe, do kina, na návštěvy, čti si, spi, čum do blba nebo do počítače. Ale vše, co děláš, dělej tak, jak chceš ty. Opravdu je to to nejdůležitější, co teď musíš udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
9.1.15 13:46

Možná je až moc upřímný a já to jenom extrémně prožívám, ale dost mě mrzí, když v těhotenství slyším, jak je moje kamarádka sexy a kdyby chtěl někoho na jednu noc, tak jde do ní (samozřejmě, kdyby byl single) nebo jak jeho kolegyně má skvělý prsa, takže půlka jejich departmentu masturbuje a myslí na ni. Chápu, že si to může myslet, ale proč mi to říká? Ještě když jsem těhotná :)
Já se celkově nerada dohaduju, mám ráda klid a harmonii, i si myslím, že jsem hodně tolerantní a chápavá, ale teď už toho je na mě nějak moc. A já si připadám spíš blbá než tolerantní. Někde ta hranice přece musí být. A když to tak sesumarizuju tak:
1. cokoliv uvařím mu nechutná (všechno, co vaří on, je skvělé)
2. jakýkoliv program, co vymyslím je bud nuda nebo blbost (pritom on sám nic nevymyslí a po praci do noci sedí u PC, chodím spát dřív než on, takž i sex mizí)
3. musím furt poslouchat, jak je nějaká baba skvělá a sexy (já jsem mu teda stejnou měrou neoplácela, přijde mi to pod uroven)
4. moje problémy jsou kraviny, jeho problémy jsou důležité
5. dárky přerozděluje

Ikdyž říká, že mě miluje, může to tak vůbec být? Může u někoho mít láska takovouto podobu?

Jinak je to hodný člověk, nechodí po hospodách, stará se o nás (hlavně mě furt krmí). Jen mě prostě mrzí, jak je ten vztah nastavený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
9.1.15 14:02

@Karleon
Máš pravdu, přesně tohle bych měla udělat. Určitě se po tom budu cítit mnohem líp a sebevědoměji. Vím, že se mu to nebude líbit, protože má rád moji pozornost, ale ja už dál nemůžu. Teď mám v plánu na víkend vypadnout k našim a od všeho si odpočinout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
9.1.15 14:25
@Elleila píše:
Možná je až moc upřímný a já to jenom extrémně prožívám, ale dost mě mrzí, když v těhotenství slyším, jak je moje kamarádka sexy a kdyby chtěl někoho na jednu noc, tak jde do ní (samozřejmě, kdyby byl single) nebo jak jeho kolegyně má skvělý prsa, takže půlka jejich departmentu masturbuje a myslí na ni. Chápu, že si to může myslet, ale proč mi to říká? Ještě když jsem těhotná :)
Já se celkově nerada dohaduju, mám ráda klid a harmonii, i si myslím, že jsem hodně tolerantní a chápavá, ale teď už toho je na mě nějak moc. A já si připadám spíš blbá než tolerantní. Někde ta hranice přece musí být. A když to tak sesumarizuju tak:
1. cokoliv uvařím mu nechutná (všechno, co vaří on, je skvělé)
2. jakýkoliv program, co vymyslím je bud nuda nebo blbost (pritom on sám nic nevymyslí a po praci do noci sedí u PC, chodím spát dřív než on, takž i sex mizí)
3. musím furt poslouchat, jak je nějaká baba skvělá a sexy (já jsem mu teda stejnou měrou neoplácela, přijde mi to pod uroven)
4. moje problémy jsou kraviny, jeho problémy jsou důležité
5. dárky přerozděluje

Ikdyž říká, že mě miluje, může to tak vůbec být? Může u někoho mít láska takovouto podobu?

Jinak je to hodný člověk, nechodí po hospodách, stará se o nás (hlavně mě furt krmí). Jen mě prostě mrzí, jak je ten vztah nastavený.

Ty vado, mas nejakou dustojnost? 8o Ten by dostal takovou reakci ode me, ze bud by to bylo naposledy, co si neco takovyho dovolil nebo byysi balil. jo ted koukam, ze jsi tehotna. no tak jestli se takhle choval uz pred tehotenstvim, tak se na me nezlob, ale jsi sama strujcem sveho nestesti

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky