Partner tajně pije

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26653
27.3.13 19:38
@Anonymní píše:
Zakladatelka - požádala jsem o admina o zmazání, jelikož jsem se rozhodla že odejdu a na emiminu je víc lidí z jeho rodiny(sestra, tchýně..) aby nás v tom nenašli a neřekli mu co chci udělat… nezlobte se, děkuji za příspěvky…ale musím se chránit, potřebuji čas na vyřízení důležitých věcí a nemůžu riskovat prozrazení.. děkuji za pochopení

napadlo mě to a je to pochopitelny. drž se, at všechno dobře dopadne :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
27.3.13 19:54

Tak to je pochopitelné. Tak se drž :hug: :hug: :hug: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.13 20:19

Zakladatelka - děkuji.. no snad to ještě zvládnu.. co předvedl před chvilkou tak to je děs.. samozřejmě zase pil a vůbec nebere ohled že dítě spí, tříska se vším..do toho na mě vyřvává jak on vůbec nepije co já jsem zač jaká skurv…pi.. doufám, že tu cirhózu jater fakt dostane ten hajzl.. lže jak se tiskne ale útočí na mě.. a prej že mě zajímají jenom peníze ale ne rodinný život ( tak zajímají mě proto, protože peněz nazbyt nemáme a díky tomu, že dohlížím aby se platili složenky a hypo tak vím, že nic moc nezbyde.. přitom chce mít plnou lednici a uvařeno každý den.. a já potřebuji aby mi něco zbylo na dítě, které má také potřeby - jídlo, plínky, obleč. hračky..) tak místo toho aby přestal chlastat a měl ten rodinný život tak to otáči proti mě, já už jsem zoufalá, je to hrozný co teď napíšu, ale přeju si, aby umřel :oops:

• Citovat
  • Upravit
26653
27.3.13 20:24

To mi je strašně líto. se nedivím, že máš takové myšlenky :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
27.3.13 20:28

Takové myšlenky mám taky, je to smutné ale bohužel je to tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
27.3.13 21:00
Víš, kolik má dítě potřeb? Umělkem to jenom začíná. To se sním chceš dohadovat o každou krabici Nutrilonu nebo balení plínek? Když se nezadaří kojení, tak to taky bude tvoje vina… :pocitac:
Jsi ještě mladá, já měla první dítě ve 33 letech…
@Čaky píše:
myslíš tím to, že pije nebo, že si musím umělko platit sama :nevim: ono oboje je asi v zádeli :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
27.3.13 21:02

Naprosto chápu…ale s tou cirozou moc nepočítej, to bude ještě dlouho trvat…
Diskuze s alkoholikem, zažila jsem a už nikdy více :roll:

@Anonymní píše:
Zakladatelka - děkuji.. no snad to ještě zvládnu.. co předvedl před chvilkou tak to je děs.. samozřejmě zase pil a vůbec nebere ohled že dítě spí, tříska se vším..do toho na mě vyřvává jak on vůbec nepije co já jsem zač jaká skurv…pi.. doufám, že tu cirhózu jater fakt dostane ten hajzl.. lže jak se tiskne ale útočí na mě.. a prej že mě zajímají jenom peníze ale ne rodinný život ( tak zajímají mě proto, protože peněz nazbyt nemáme a díky tomu, že dohlížím aby se platili složenky a hypo tak vím, že nic moc nezbyde.. přitom chce mít plnou lednici a uvařeno každý den.. a já potřebuji aby mi něco zbylo na dítě, které má také potřeby - jídlo, plínky, obleč. hračky..) tak místo toho aby přestal chlastat a měl ten rodinný život tak to otáči proti mě, já už jsem zoufalá, je to hrozný co teď napíšu, ale přeju si, aby umřel :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí