Partner a upnuté džíny a legíny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1130
6.6.21 13:43

Chápu tě, asi bych mu to řekla a nebo prostě koupila pár kalhot co se líbí tobě.
Já ku štěstí ale přítelovo šatník na starost takže nosí co já chci :mrgreen: ale tak on má rád můj styl. Řekni mu to, hlavně že k rodině s tebou takhle nepůjde jinak ať si nosí co chce.Taky nepůjdeš k jeho mamce s výstřihem až po kolena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
6.6.21 13:43
@Anonymní píše:
To jsi hodná. Nosí úplejší věci než já…nechápu, jak v tom může dýchat a chodit. O kvalitě spermií ani nemluvím.

Ale měla si to řešit hned, viz. Můj upravený příspěvek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.21 13:44
@Kockazvysocan píše:
Já ti rozumím a chápu tě. Taky se mi to nelíbí a vadilo by mi to. Nicméně s tím opravdu moc nenaděláš. Zjus mu to říct na rovinu, ne Oklikou.
Ale asi sis ho takovýho už našla, ne? Tohle sis měla srovnat hned, nezapomeň, že dospělý člověk se nepředělává, maximálně si můžete vyjít vzájemně vstříc a najít kompromis. Ale po čase chtít změnu něčeho, co ti na začátku nevadilo, není úplně fajn.Příspěvek upraven 06.06.21 v 13:41

Nenašla jsem si ho takového. V čem chodí běhat jsem zjistila nedávno. Nosil před tím normální kalhoty.

• Citovat
  • Upravit
9880
6.6.21 13:44

Já to napíšu narovinu, mně tento styl přijde odpudivý, napíšu to narovinu. Prostě muž co á 50-60 kg a uplé džíny.. Asi tak jak tady hromada ženských komentuje, nějakou co si dá leginý a neštítí se jí napsat, že je v tom tlustá a jak působí hrozně..
ALe nikdy bych to nestavila tak, ž e bych se manželovi za zády smála.. Asi ještě nejste k sobě tak přímí v tomto.. NIkdy bych parntera neurazila, že je v tom jak.. ale prsotě kdyby mi přišel v uplých džínách, tak bych mu narovinu řekla..
Asi se v tém cítíš dobře, a le mně přijde, že ti to tak nesluší jako volnější kalhoty, jsi v tom moc hubený..
Jsme spolu 17 let, nikdy jsem mu neřekla, ž e vypadá jak.. a smála se mu.. On, když se mu něco nelíbí, tak taky řekne, ale taky taktně, ne, že jsem třeba jak slonice..
Jednou mi řekl, že se mu moc nelíbí jedny kalhoty, že mně rozšiřují, tak co tak jsem se zamyslela, jo, chci tak chodit, nechci, zeptala jsem se kamarádky a ta potvrdila, že v nich mám fakt větší zadek…
Tak je nosím doma..

Příspěvek upraven 06.06.21 v 13:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.21 13:45
@Banane18 píše:
Chápu tě, asi bych mu to řekla a nebo prostě koupila pár kalhot co se líbí tobě.
Já ku štěstí ale přítelovo šatník na starost takže nosí co já chci :mrgreen: ale tak on má rád můj styl. Řekni mu to, hlavně že k rodině s tebou takhle nepůjde jinak ať si nosí co chce.Taky nepůjdeš k jeho mamce s výstřihem až po kolena..

No právě. Taky bych k jeho mamce nešla v minisukni a já nevím co ještě.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
6.6.21 13:46
@Anonymní píše:
Nenašla jsem si ho takového. V čem chodí běhat jsem zjistila nedávno. Nosil před tím normální kalhoty.

takže normálně chodí běžně oblékaný a na sprot nosí sprotnovní oděv a ty ho kvůli tomu nepozveš domů (myslíš že by šel v běžeckých leginách???), nadáváš mu do buzernatů na internetu a obecně vyšiluješ?

no to jsi fakt šikulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.21 13:50
@Ou píše:
takže normálně chodí běžně oblékaný a na sprot nosí sprotnovní oděv a ty ho kvůli tomu nepozveš domů (myslíš že by šel v běžeckých leginách???), nadáváš mu do buzernatů na internetu a obecně vyšiluješ?no to jsi fakt šikulka.

Já mu přece nenadávám. Co si to dovolujete??? Nechodí běžně oblékáný. Nosí úplé zařezené kalhoty.

• Citovat
  • Upravit
Janli
6.6.21 13:51
@Anonymní píše:
Ne. Moje rodina se ale směje mužům, kteří se takto oblékají. Nechci jim ho proto představit. Jsme spolu dlouho a není mi dvacet, abych si to mohla dovolit. Je to můj život.

Prosím tě, rozejdi se s ním, ať si ten chlap najde někoho normálního.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.21 13:51
@Ou píše:
takže normálně chodí běžně oblékaný a na sprot nosí sprotnovní oděv a ty ho kvůli tomu nepozveš domů (myslíš že by šel v běžeckých leginách???), nadáváš mu do buzernatů na internetu a obecně vyšiluješ?no to jsi fakt šikulka.

Napsala jsem slušně gej. Buzerant jste napsala Vy. Jestli se nebudete chovat slušně, nahlásím Vás.
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.21 13:54

No nic. Nemá cenu tady žádat jakoukoli radu. Příteli řeknu, že by se mi na něm zpět líbily normální kalhoty, a že se mi nelíbí ty úplé. Uvidím, jestli spolu zajdeme koupit nějaké volnější. Jestli bude chtít.

• Citovat
  • Upravit
14127
6.6.21 13:55
@Anonymní píše:
Kdybych chtěla chodit se ženou, tak s ní chodím. Taky se neoblékám jako chlap. Já Tě chápu, ale vůbec mě nepřitahuje v těch úplých.

A kdyz jste spolu zacali chodit, tak Te pritahoval? Nebo je zacal nosit az ted? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.21 13:56
@FlorenceF Jenkins píše:
A kdyz jste spolu zacali chodit, tak Te pritahoval? Nebo je zacal nosit az ted? :think:

Začal je nosit nedávno. Přitahuje mě, ale ne, když má na sobě úplé kalhoty nebo leginy.

• Citovat
  • Upravit
Janli
6.6.21 13:57
@Anonymní píše:

Fakt držím tomu klukovi palce, aby co nejdřív pochopil, jak povrchní a necitelnou ženskou si nabalil.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@FlorenceF Jenkins píše:
A kdyz jste spolu zacali chodit, tak Te pritahoval? Nebo je zacal nosit az ted? :think:

Mrzí mě to…

• Citovat
  • Upravit
11135
@Anonymní píše:
Začal je nosit nedávno. Přitahuje mě, ale ne, když má na sobě úplé kalhoty nebo leginy.

A už jsi mu to řekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová