Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kockazvysocan píše:
Hele, zlatej řetěz na džínách. Kdysi, pravda, asi 25 let zpátky, ale i tak to byla hrůza, jsem byla na rande s klukem asi 28 -30 letým. Přišel s mikinou zastrčenou do džín a v ruce igelitku. V igelitce měl peněženku a klíče. Na hlavě přehazovačka. Nechápu, jsm ty vlasy na fotce schoval nebo jak stará ta fotka byla. Taký jsem po úvodní konverzaci ze slušnosti odešla. Ono jsme teda ani společné téma moc nenašli.Asi jsem povrchní, ale člověk na mě musí působit celkovým dojmem.
Povrchní nejsem, ale od takového bych taky utekla
Na rande s igelitkou..
![]()
@Alriga píše:
Já mám třeba řadu standardů společných s naprostou většinou lidi, na kterých mi záleží.
tak se nijak s ostatními skupinami neprotínas…pohybujes se jen ve vlastni tride
Kdyby to nosil jen na sport, tak ještě budiž.. Ale normálně k běžnému nošení, za mě hrůza a děs… Jako kdyby to byl dlouholetý partner a z ničeho nic by se tak začal oblékat, tak mu řeknu, že se mi to nelíbí… Kdyby takhle chlap přišel na první rande, asi by měl velké minus a musel by mě echt zaujmout v jiných oblastech, aby dostal další šanci… Ale mám dojem, že s těmihle typy se vzájemně nepřitahujeme naštěstí ![]()
Náhodou, u nás v práci jeden nosí cyklistický kraťásky… Moooc hezký. Úplnej Harapes ![]()
@Betty MacDonald píše:
Náhodou, u nás v práci jeden nosí cyklistický kraťásky… Moooc hezký. Úplnej Harapes
S plínkou? ![]()
@FlorenceF Jenkins píše:
S plínkou?
Nene, a určitě není obřezanej
![]()
@Venetia píše:
tak se nijak s ostatními skupinami neprotínas…pohybujes se jen ve vlastni tride
Ano. Jakmile se protnu, mám z toho obvykle kulturní šok.
@Anonymní píše:
Dlouho mi trvalo než jsem se rozhodla založit tuto diskusi. Je to trochu trapné. Mám partnera a ten nosí úplé džíny. Nevím, proč je nosí a nechci říkat, jak se má oblékat, ale vypadá srandovně. Je štíhlý, ale i tak. A také běhá a nosí leginy. Vím, že ostatní muži nosí na kraťasy na ty termo kalhoty. Slyšela jsem názor mého okolí, že leginy úplé nosí gejové. Co mám dělat?
Prosím anonym!
A když mu něco řekneš? jakou čekáš reakci?
@Alriga píše:
Ano. Jakmile se protnu, mám z toho obvykle kulturní šok.
tak to verim
@Kockazvysocan píše:
Hele, zlatej řetěz na džínách. Kdysi, pravda, asi 25 let zpátky, ale i tak to byla hrůza, jsem byla na rande s klukem asi 28 -30 letým. Přišel s mikinou zastrčenou do džín a v ruce igelitku. V igelitce měl peněženku a klíče. Na hlavě přehazovačka. Nechápu, jsm ty vlasy na fotce schoval nebo jak stará ta fotka byla. Taký jsem po úvodní konverzaci ze slušnosti odešla. Ono jsme teda ani společné téma moc nenašli.Asi jsem povrchní, ale člověk na mě musí působit celkovým dojmem.
Úplně si ho představuju
, vsadím se, že tě polil studený pot, když jsi ho uviděla
mikina v gatích a klíče v igelitce… o tom se mi bude v noci zdát ![]()
@Zlatývoči omlouvám se za OT ale máš skvělou profilovku.
Zakladatelko, co koupit příteli jako dárek nějaké normální kalhoty, které by se ti na něm líbily a pak hoooodně chválit?
zakládat diskuze na to co nosí přítel.? Tak mu řekni že se ti to nelíbí. Můj bratr nosí upnute džíny a je to vysoký pěkný chlap s vysportovanou postavou. Nic divného na tom nevidím. Manžel třeba ale tento styl nesnáší. Sám si koupil leginy na kolo a přemlouval sám sebe že jsou leginy v pohode a pohodlný. Normálně by si je nikdy nevzal. Za dobu co jsme spolu styl oblékání změnil několikrát i účes úplně. Ne vše se mi líbilo. Ale nikdy by mě nenapadlo si na to stěžovat veřejně. Manžela miluji jako člověka ne jeho oblečení
@eva valoi píše:
No já bych mu to řekla. Vypadá jak král Miroslav z Pyšné princezny? Jako hrozný to je. Chlapi obecně v obtlejch kalhotách vypadají hrozně. Jestli v tom chodí jenom běhat, tak vem ho čert.
Král Miroslav je dobrý ![]()