Partner a upnuté džíny a legíny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22565
6.6.21 14:43
@FlorenceF Jenkins píše:
No, tak vidis :nevim: a co na tom bylo za problem, ze ses kvuli tomu musela radit na internetu? Fakt to pusobilo výsměšně.A jinak pro Tebe, slovo úplé neexistuje :roll: aspon se nauč nejaky česky vyraz, aby ses neztrapnila, az mu budes vysvetlovat, ze vypada jak géj :roll: :jazyk:
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
6.6.21 14:45
@eva valoi píše:
https://images.app.goo.gl/…TCkC8EbB11M8Tady jeden sexy kus.
:mrgreen: asi jsem se Zabouchla :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
6.6.21 14:47

@Kockazvysocan
Ten je, co? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
6.6.21 14:52
@Anonymní píše:
Teď jsem si vzpomněla na spolužačku. Byla kdysi na rande s klukem, co měl řetěz na džínách, nebylo to už tehdy moderní. Ona je chytrá, hezká, asertivní holka. Povídali si chvíli a pak mu řekla: ty nosíš rifle s řetězem? A šla…

Hele, zlatej řetěz na džínách. Kdysi, pravda, asi 25 let zpátky, ale i tak to byla hrůza :mrgreen:, jsem byla na rande s klukem asi 28 -30 letým. Přišel s mikinou zastrčenou do džín a v ruce igelitku. V igelitce měl peněženku a klíče. Na hlavě přehazovačka. Nechápu, jsm ty vlasy na fotce schoval nebo jak stará ta fotka byla. Taký jsem po úvodní konverzaci ze slušnosti odešla. Ono jsme teda ani společné téma moc nenašli.

Asi jsem povrchní, ale člověk na mě musí působit celkovým dojmem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
6.6.21 14:53
@eva valoi píše:
@Kockazvysocan
Ten je, co? :P

Naprostá topovka. Asi vše dosavadní přehodnotím a budu se ubírat novým směrem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
6.6.21 14:55

@Kockazvysocan To by byl dárek k narozeninám pro manžela. Můj by k tomu asi tedy musel dostat litr rumu, aby do toho vlezl. Ale spíš dva litry. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
6.6.21 14:58
@eva valoi píše:
@Kockazvysocan To by byl dárek k narozeninám pro manžela. Můj by k tomu asi tedy musel dostat litr rumu, aby do toho vlezl. Ale spíš dva litry. :)

Musím si to schovat pro inspiraci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.6.21 15:30
@Anonymní píše:
Aha. Až Tvůj muž bude nosit úplé zařezené kalhoty, pak tady napiš a já se tě zeptám, jestli je pro tebe sexy.

Pokud se mi něco na mým manželovi nelíbí, tak ho nepomlouvám na internetu, nešířím jak se za něj stydím, ale normálně to s ním proberu. Ty tvrdíš, že jsi s ním dlouho, těsný kalhoty nosí teprve krátce, ale ty se ho stydíš představit rodině… trochu divný´, ne?

• Citovat
  • Upravit
4785
6.6.21 15:40
:roll: @FlorenceF Jenkins
@FlorenceF Jenkins píše:
No, tak vidis :nevim: a co na tom bylo za problem, ze ses kvuli tomu musela radit na internetu? Fakt to pusobilo výsměšně.A jinak pro Tebe, slovo úplé neexistuje :roll: aspon se nauč nejaky česky vyraz, aby ses neztrapnila, az mu budes vysvetlovat, ze vypada jak géj :roll: :jazyk:

Ježíš diky 😂 vždycky kdyz čtu o uplých věcech, krvácí mi oči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105969
6.6.21 17:40
@Anonymní píše:
Ne. Moje rodina se ale směje mužům, kteří se takto oblékají. Nechci jim ho proto představit. Jsme spolu dlouho a není mi dvacet, abych si to mohla dovolit. Je to můj život.

A co mel na sobe, když jste seznámili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105969
6.6.21 18:01
@Anonymní píše:
Nechci muže, co smrdí, ale nechci chodit s mužem, co se obléká jak baleťák.

A proc s nim teda chodis? Chlap by ti mel imponovat, ne hned na zacatku resit, ze te nepritahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
6.6.21 18:04
@StudnetkaB01 píše:
Ve 21. století v roce 2021 řešit, jak se kdo obléká :think: Pokud on se v tom cítí komfortně, tak nevidím jediný důvod, proč to měnit. Dnes muži nosí sukně, jsou nalíčení, mají nalakované nehty a nosí růžovou - a co je na tom? Já zas nosím partnerovo kraťasy, a věřte nebo ne, všem je to fuk :)

No, to je otázka, jestli je to všem fuk. A také je důležité, v jaké společnosti se pohybuješ. Že tobe je jedno, jak ty nebo tvůj partner vypadáte, ještě neznamená, že ostatní nemají vkus a určité standardy oblékání.

• Citovat
  • Upravit
105969
6.6.21 18:05
@Anonymní píše:
Já mu přece nenadávám. Co si to dovolujete??? Nechodí běžně oblékáný. Nosí úplé zařezené kalhoty.

pises, ze je nosi na bekani. tak jak to tedy je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105969
6.6.21 18:09
@Alriga píše:
No, to je otázka, jestli je to všem fuk. A také je důležité, v jaké společnosti se pohybuješ. Že tobe je jedno, jak ty nebo tvůj partner vypadáte, ještě neznamená, že ostatní nemají vkus a určité standardy oblékání.

ale to je zase jejich problem, nebudeme se přece oblékat podle standardu cizích lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
6.6.21 18:55
@Venetia píše:
ale to je zase jejich problem, nebudeme se přece oblékat podle standardu cizích lidi

Já mám třeba řadu standardů společných s naprostou většinou lidi, na kterých mi záleží.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová