Partner a upnuté džíny a legíny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6827
9.6.21 10:31
@Anonymní píše:
Dlouho mi trvalo než jsem se rozhodla založit tuto diskusi. Je to trochu trapné. Mám partnera a ten nosí úplé džíny. Nevím, proč je nosí a nechci říkat, jak se má oblékat, ale vypadá srandovně. Je štíhlý, ale i tak. A také běhá a nosí leginy. Vím, že ostatní muži nosí na kraťasy na ty termo kalhoty. Slyšela jsem názor mého okolí, že leginy úplé nosí gejové. Co mám dělat? :D
Prosím anonym!

Rekni mu to presne takhle. Moc nevim proc chlap chce nosit leginy. Ale videl jsem uz i chlapa v saku a leginy k tomu. Sel jsem si dat hned do baru panaka.

Na bezky bych chapal, ze ma funkcni uple leginy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
9.6.21 10:39

Tak v legínách bych se mu asi hodně smála, ale to je tak všechno co se s tim dá dělat a na běhání je chlapi nosí úplně normálně :nevim:
Buď ráda, že uplý rifle nosí a je hubenej, mnohem hůř to vypadá na chlapech co hubený nejsou a vypadá to, že při každym kroku jsou krůček od prasknutí a ještě jim přes to přetejká břicho, přitom u jinýho stylu oblečení by byli fešáci - to samý jak u ženských a legin, jsou prostě lidi co by to nosti neměli a stejně to nosí :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová