Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
No nic. Nemá cenu tady žádat jakoukoli radu. Příteli řeknu, že by se mi na něm zpět líbily normální kalhoty, a že se mi nelíbí ty úplé. Uvidím, jestli spolu zajdeme koupit nějaké volnější. Jestli bude chtít.
No, tak vidis
a co na tom bylo za problem, ze ses kvuli tomu musela radit na internetu? Fakt to pusobilo výsměšně.
A jinak pro Tebe, slovo úplé neexistuje
aspon se nauč nejaky česky vyraz, aby ses neztrapnila, az mu budes vysvetlovat, ze vypada jak géj
![]()
@Janli píše:
Fakt držím tomu klukovi palce, aby co nejdřív pochopil, jak povrchní a necitelnou ženskou si nabalil.
Aha. Až Tvůj muž bude nosit úplé zařezené kalhoty, pak tady napiš a já se tě zeptám, jestli je pro tebe sexy.
Pokud nechces, aby se oblekal, jak se obleka, tak jedina konstruktivni rada je, ze mu to musis slusne rict. Jinak to nepujde. On myslenky cist neumi a cela tahle situace je vuci nemu dost nefer. Muze mu to byt velmi lito, ze ho nechces predstavit rodine, a ani mu nereknes, proc.
@Anonymní píše:Úplé zařezené znamená upnuté zaříznuté? Tvého partnera je mi lito, asi by koukal, jak se o nem vyjadřuješ.
Aha. Až Tvůj muž bude nosit úplé zařezené kalhoty, pak tady napiš a já se tě zeptám, jestli je pro tebe sexy.
No já bych mu to řekla. Vypadá jak král Miroslav z Pyšné princezny? Jako hrozný to je. Chlapi obecně v obtlejch kalhotách vypadají hrozně. Jestli v tom chodí jenom běhat, tak vem ho čert.
@Anonymní píše:
Nenašla jsem si ho takového. V čem chodí běhat jsem zjistila nedávno. Nosil před tím normální kalhoty. [/citac@Anonymní píše:
Nenašla jsem si ho takového. V čem chodí běhat jsem zjistila nedávno. Nosil před tím normální kalhoty.Hmmn, tak hned jak začal nebo koupit jiné
Normálně mu kup nějaké nové podle tvého stylu, ono je i možné že si myslí že se ti to líbí nebo že chce být moderní. Jako často to vidím takhle kluky nosit takový kalhoty no
jako mě to příjde vtipné.
Já si myslím že když mu řekneš že v tom vypadá blbě tak to stejně změní.
Na sport ty legíny jsou bohužel normální, to bych tak i nechala.
@Anonymní píše:
No nic. Nemá cenu tady žádat jakoukoli radu. Příteli řeknu, že by se mi na něm zpět líbily normální kalhoty, a že se mi nelíbí ty úplé. Uvidím, jestli spolu zajdeme koupit nějaké volnější. Jestli bude chtít.
Zkuste to a uvidíš. At si nosí uple, když je sám a s tebou normální oblečení. Píšu normální, protože ty uplé normální fakt nejsou, aspoň pro mě
@Anonymní píše:
Začal je nosit nedávno. Přitahuje mě, ale ne, když má na sobě úplé kalhoty nebo leginy.
Taky se mi nelíbí muži v legínách nebo slimkách, chápu tě
. Normálně bych mu to řekla, že se mi tahle nelíbí.
Myslím si že tvé rodině to může být sumak.. Jaké kalhoty nosi..oni mu je neplatí ne tak o co jde a mnoho můžu běhá v leginach pánských proč ne je to sport bože nebo má běžet jak model v džínách a košily? Nech ho dýchat on ti taky neříká co máš a nemáš nosit… A už vůbec nemáš zakládat diskuzi ale máš mu to doma normálně říct… Já být tvůj partner a zjistit že o mě píšeš na netu kopnu tě do zadku…
@Anonymní píše:
Ahoj, chápu Tě. Tady to vypadá, že buď chlap smrdí zdálky, nebo nosí sukně a maluje si nehty…
Pokud muž nosí sukně a maluje si nehty (pokud to není součástí nějakého kostýmů), tak to asi nebude normální běžný chlap…
Zkrátka normální chlap, co je čistý, pěkně oblečený, nesmrdí, ale nevypadá jak ženská 😁
Docela bych ty zaříznuté gatě chtěla vidět. Leginy na běh nebo na kolo nosí asi víc mužů, ale vypadá to děsně.
@Kockazvysocan píše:
Zkuste to a uvidíš. At si nosí uple, když je sám a s tebou normální oblečení. Píšu normální, protože ty uplé normální fakt nejsou, aspoň pro mě
Teď jsem si vzpomněla na spolužačku. Byla kdysi na rande s klukem, co měl řetěz na džínách, nebylo to už tehdy moderní. Ona je chytrá, hezká, asertivní holka. Povídali si chvíli a pak mu řekla: ty nosíš rifle s řetězem? A šla…
@Fazulina píše:
Ahoj, chápu Tě. Tady to vypadá, že buď chlap smrdí zdálky, nebo nosí sukně a maluje si nehty…Pokud muž nosí sukně a maluje si nehty (pokud to není součástí nějakého kostýmů), tak to asi nebude normální běžný chlap…
Zkrátka normální chlap, co je čistý, pěkně oblečený, nesmrdí, ale nevypadá jak ženská 😁
Docela bych ty zaříznuté gatě chtěla vidět. Leginy na běh nebo na kolo nosí asi víc mužů, ale vypadá to děsně.
Máš pravdu.
@Fazulina píše:
Ahoj, chápu Tě. Tady to vypadá, že buď chlap smrdí zdálky, nebo nosí sukně a maluje si nehty…Pokud muž nosí sukně a maluje si nehty (pokud to není součástí nějakého kostýmů), tak to asi nebude normální běžný chlap…
Taky mám dojem, jako by neexistovalo nic mezi. Buď metrouš nebo smraďoch. Normální chlapi jako by vymřeli
![]()