PARTNERSKY VZTAH A MIMINKO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
534
15.12.05 17:52

hm.tak se bohužel taky přidám.Teď bych sex vůbec nemusela.A když už se „přemluvím“tak mám takový bolesti,že toho ani nejsem schopná..Nevím čím to je a jsem z toho už pěkně nervozní.Asi nás čeká doma krize jestli to tak půjde dál. :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
15.12.05 18:04

Tak ještě během šestinedělí jsemměla děsný chutě, ale domluvili jsme se, že toto období dodržíme.
Pak než byla příležitost…tak kolem 4měsíce to šlo dobře, kolem 9 už to bylo i super. Rozhodně to po porodu bylo lepší než před těhu a bez bolestí a probémů, na které trpím.
Pak přišel útlum, psychická únava, starosti, chutě míň častý a stačil od manži jen náznak a věděla jsem, co chce a musim říct, že to mě doslova znechutilo…přitom bych sex ráda, ale ty náznaky mě točej, vadí mi, když naznačuje, když je dítě vzhůru, že to je jedno apodobné…navíc člověk podá pomocný prst a sežral by mu hned ruku:) (to jsem trochu nadnesla)…tak snad bude líp.
Ale jinak je to celkem normální a ty bolesti po porodu taky. Bylo by vhodný kontaktovat dr, aby to zkouknul, jestli není nějaký mechanický problém, ale jinak to může někdy trvat, tím spíš, jestli byl nástřih a šití ( i když u nás to naopak pomohlo:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
15.12.05 18:12

tak u nas je to skor naopak, ja sa citim ako sexualny loudil :D no a muz sa tvari ako asexualny tvor. Mam pocit ze u nas je to naopak, on je z maleho hotovy a stale ho pusinkuje (mne pritom pusu sam do seba neda) a ja pomaly na maleho ziarlim :D No a ked nieco cchem,tak musim zacat a aj to ma tak z 50% odbije. Milenku nema urcite, chodi o 16,00 domov, nestihal by, nikam nechodi stale je s nami doma. ja sa aj o seba staram, malujem sa uz mam pred tehu vahu, ale proste neviem. On tvrdi ze ho vzrusujem ze to tym nie je, ze to je tym, ze som na neho zla, ale ja sa snazim a nemam pocit ze mu nejak ublizujem.
baby budte radi, myslim si ze naopak je to horsie :((
A to bol moj muz pred tym dost naruzivy :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
15.12.05 19:12

VeruskaK
O ArginMaxu jsem hodně četla a pořád o něm uvažuju - nikdy jsem nebyla sexuální mašina a teď je to samo uplně na nule … a po porodu si to vůbec nedokážu představit!! :oops: :roll:
Dej pak určitě nějak vědět jestli to zabírá!

Případně máte s tím nějaká už zkušenosti.

Mě je manži taky někdy líto - je mladej a plnej sil který nemá kam ventilovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
15.12.05 19:23

U nas je to podobne. Tim musime asi projit vsechny. Ale nasla jsem castecne reseni. Presto, ze je manza po vetsinu dne v praci a mame ho doma az vecer kolem 6h, od pul 7 se o malou stara on. Ja mam chvili se alespon najist, poklidit a pobrouzdat po netu. Proste jsem jednoho dne rekla A DOST, takhle to dal nejde . Rozdelili jsme si starost o malou, aby pochopil, ze chut se po celodenni/nocni starosti o miminko proste nedostavi. Obcas se musim trochu premluvit, ale pak to stoji za to :D :oops: . Sice ted je manza na nejake oslave, ale to chlapi proste musi - trochu si vyjit ven.
Verte mi, ze to bude jen a jen lepsi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
15.12.05 21:57

ahojky,
taky se připojjuji k žádosti o zkušenosti s Argin Max, už dlouho o tom uvažuji, ale nevím, jestli to fakt funguje. Já mám úplně stejné problémy, ne, že by mě náš malý tak vyčerpával, já prostě nemám chuť na sex CELKOVĚ. Ale je fakt, že když je manžel spokojený v tomhle ohledu, je naše manželství procházka růžovým :,-(em. Když ne, tak chodí do hospody, pořád mu něco vadí a prostě není to ono. Takže radši to „přežiju“,aby byl klid. Jenom je mi divný, že manželovi nevadí, že to jenom „přežiju“. Nebo to nepozná? Ti chlapi jsou hrozný zvířátka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.12.05 22:31

ahojky,

no, tak u mě je to asi extrém-v těhu jsme si s manžou říkali, že u mě opravdu nehrozí, aby mě potkalo sex.nechutenství po porodu.Ovšem byl to jen omyl-malému je 1,5roku a mě to nějak pořád nebere, a když tak většinou tehdy, když je manža v práci anebo je tak unaven,že se nezmůže na nic než spánek. A není to tím,že bych se celý den starala o malého-chdoím do práce na částečák a pak se stará manža,takže to máme napůl. Už je mi ho líto,protože je fakt trpělivej,ale já jsem večer grogy a na nic nemám náladu a už vůbec ne sílu.Po uložení malého mě čeká domácnost-žehlení,vaření-v tom mě manža nezastoupí, i když vše ostatní spolehlivě zastane a ještě líp než já.Tak už také uvažuju o arginmaxu,ale zatím pořád čekám,jestli to nepřijde samo.
 Lucka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.12.05 22:47

Tak já musim říct, že je to u nás taky občas obráceně. Nějak mě ta touha po sexu občas převládá a manžel občas nestíhá :) Ale já jsem to měla i před těhu :) Ale musim říct, že to teda opravdu není nic příjemnýho, když Vás druhá polovička „odpálkuje“ i když manžel semi to vždycky snaží rozumně vysvětlit :)

Jinak jsem někde četla chytrou radu, že jak se jednou z toho „vyjede“, tak se špatně „najíždí“. Chce to prý jakýsi stanovený rytmus, protože potom se k tomu vrátit jde prý těžko - ale to jsem pouze četla od nějakého sexuologa.

Tak hezky prožitý noci.

Petra

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
16.12.05 07:24

Já musím říci, že máme opačný problém, já bych chtěla, ale manžel ne. Po porodu jsem to chápala, byl to pro něj docela silný zážitek. Pak jsem se dočetla, že ve mě vidí jen mámu. Tak jsme čekali. Potom zase nechtěl, protože malá spala v postýlce vedle nás. Nyní spí ve svém pokoji a náš sexuální život se zlepšil tak, že teď čekám druhé mimi.
Vidím To zase bude nanovo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
16.12.05 08:55

Ahojky

Tak tento broblem resi snad kazda zenska. Ja mam doma deti dve- 2,8 a 0,8 roku. Ted uz je to lepsi, ale ze zacatku jsem proste praktikovala to, ze kdyz byl hold manzel pri chuti, tak jsem se 5 minut pretvarovala jako ze me to hodne bavi. Vzdyt jsme zensky v tomhle prece strasne dobry herecky. No reknete, neni to lepsi nez o tom hodinu mluvit a pak mit nastvanyho manzela.No a nastvanyho by vlastne byla ta lepsi varianta, vzdyt on si casem muze hleda utechu jinde, u jiny. No a za to prece ta 5 minutova pretvarka stoji, ne. Verte, mam to oskouseny. Ahoj a preju USPECH

• Citovat
  • Upravit
6545
16.12.05 09:09

Teda musim se přiznat, že já se přetvařovat nedokážu a jako matrace posloužit na povel neumím.
Měla jsem potíže už před těhu a i když mam velkou chuť, bohužel nemam čudlík, kterej bych zmáčkla, abych fungovala. Protože mě to pak hrozně bolí a neuvolním se a to manžel pozná a navíc pláče u sexu už si užil dost, takže i když to je někdy dost těžký, chápe to a drží při mě. I když se někdy chová jak utrženej ze řetězu…
Nicméně oproti dřívějšku jsme na tom dobře, dřív byl sex i jednou za měsíc za dva…a teď je to o moc lepší. Vyplatilo se mu vydržet a mě nezbývá než věřit, že si útěchu nenašel jinde.
Ale je fakt, že ono záleží na všech okolnostech…ale běhá mi mráz po zádech, když mi kamarádka řekne, že chlap to potřeboval a tak si prostě lehla audělala matraci - já to fakt nedokážu.

Jinak musim přiznat, že největší chutě a potřeby mam v době MS (manža si dělá srandu, že to je proto, že vim, že nic nebude, ale není to tak).:)

Chce to o tom mluvit, tohle náročný období nějak zvládnout, fakt bude líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
16.12.05 09:44

Ahoj

to jsem opravdu moc ráda, že nejsem sama, manžel už sonduje situaci teď a to je holčině měsíc a to teda vůbec nemám náladu na nějaký mazlíčkování. My už jsme nemohli s manžou nic mít v těhotenství - měla jsem rizikové, čípek se mi otevíral, takže je už tak nějak asi navyklej, ale občas pronese, že jsme jak bratr a sestra.
No uvidíme jestli se časem zadaří a má chuť vzroste - nevím nevím. :oops:

http://tickers.TickerFactory.com/…7ed0/age.png /> http://tickers.TickerFactory.com/…3836/age.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
16.12.05 10:28

Ahoj,
tak u nas je to stridavo oblacno, nekdy uhanim manzu ja, jindy zase on me. Matraci delat neumim, tak to mu radeji reknu, ze to nechame na jindy. Po porodu jsem mela vic chuti ja nez manza. Mela jsem pocit, ze musim dohnat tu tehotenskou pauzu :lol: (mela jsem rizikovy) a pak jsem mela nejaky utlum. Ale ted muzu rict, ze je to stejny jako pred otehotnenim, takze si nemam duvod stezovat. 8) Holky, to prejde a bude vsechno zase jak ma byt. Casem se to spravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
16.12.05 11:18

Tak já se taky přidám, když je nás tu tolik :D
Máťovi už byl rok a chuť mám buhužel stejně malou jako před rokem po porodu. Dřív jsem to sváděla na kojení, teď už nemám na co. Ale malililinkato se to lepší. Manžel je taky moc hodnej, sice nenaléhá, ale jasně naznačuje a trousí poznámky… Jakože ze zdravotních důvodů to musí ven atd. :lol:
Takže se jednou za čas prostě přemůžu - myslím tím ten začátek „jít na to“ (celé bych to rozhodně neuhrála a naštěstí jsem nikdy ani nemusela) a pak už to jde skvěle a je to super, že si vždycky říkám, o co přicházím, když se mi to líbí. Jenže příště se mi do toho zase nechce a furt dokola.
S naší frekvencí jsem si ani nepořizovala antikoncepci, jelikož by se nevyplatila a manželovi kondom nevadí a když ho nechce, tak to taky nevadí, druhé mimčo můžeme mít klidně i teď.
Slávu a úctu chápavým manželům a mamčám více chuti do sexu přeje
 Medúza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.12.05 11:40

My teda mimčo ještě nemáme, ale když to tu čtu, mám docela strach. Ani teď to není se sexem žádný zázrak, spíš bída - tak 3× - 4× za měsíc :? (v tomhle se prostě moc přetvařovat neumím). Myslím, že ty statisticky s počtem sex. styků asi píšou chlapi a jen se vytahujou. Jak často se k manželským povinnostem dostanete Vy? Ono je to taky tím, že prostě časem je chuť menší, jiný to je po roce a jiný po deseti letech (skoro náš případ). A když je k tomu ještě mimčo, neumím si to představit. Už teď jsem večer kolikrát tak unavená, přece jen práce, domácnost (máme domek), že večer usínám u zpráv a manžel taky. Tak jsem teda jednou zvědavá… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí