Patchwork – baví vás?

• Fotoalbum (20)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4874
18.1.09 21:33

Ahoj, tak ja mam o vikendu naopak casu trochu vic, protoze mi s malou pomaha manzel… ted nam treba sel ohrivat veceri a ja muzu pidlikat do notase :wink:

Ja jsem si latky vybirala kvuli barevnosti (v tech zbytcich moc vyber nebyl nebo jsem to nevidela) a ted koukam, ze to je desne strakaty, takze uberu a do ctvercu budu davat min latek. Hvezdu mam hotovou a barevne se mi moc libi. Jako zacatecnikovi se mi ale nesely uplne presne cipy na stredu a cely blok vysel o centimetr vetsi nez jsem chtela, takze i vnejsi cipy mozna prijdou o hroty…no jeste uvidim, treba to pujde nejak zakamuflovat…

Jeste zkusim znovu vetrnik, jinak baŕevny se taky bude hodit. Vzor tehle hvezdy je z knizky Patchwork sity na stroji, tak muzu fotit i dalsi bloky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
18.1.09 21:38

Náhodou dobrý!! My byli v podvečer očkovat psa a cestou mě manžel vyložil v Hornbachu, že si mám koupit i novou desku na malý stolek, ať se mi tam vejde i podložka a řezák - takže dneska asi už šít nebudu, bo musím desku naolejovat :)

Ale na hvězdu se těším, že ji taky vyzkouším :) Jaký budeš šít teď?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
18.1.09 23:16

Novej stolecek ti preju, nechapu, jaks to mohla delat na tom malem… Ja mam klasicky velky stul v pokoji k dispozici, tam siju a zehlim a rezu na velkem zehlicim prkne - mimichodem je to perfektni pridavna pracovni plocha. Jen jsem se rezacim koleckem nejak rozvasnila a mam prorizly ubrus i to zehlici prkno :roll: Taky jsem zjistila, ze u pw si nemuzu rict milimetr sem, milimetr tam…kdyz je na bloku pet svu, tak mi to pak hazi desny rozdily, takze si pujdu koupit jeste to specialni pravitko.....

Budu delat jeste vetrniky a zitra neco vyberu z knizky, vyfotim a poslu…

A fakt jsem tu jediny, kdo propadl pw?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
18.1.09 23:52

Já právě ob:,–(ila náš velký stůl :D A u toho pidistolu v kuchyni jsme dva roky snídali nebo fofrem večeřeli :) V pěti!! Takže budeme mít větší stůl v kuchyni a k tomu já zbrusu nový stolek na práci.

Protože stejně trávíme večery spolu - nemá smysl být každý jinde, tak mám koutek.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
20.1.09 11:15

Tak jsem to mela pomotany, s tema stolama…

Zkousela jsem letici husy, ale dopadlo to katastrofalne…musim na to mit klid a soustredit se na presnost…

Muz odnaucuje Klaru nocni kojeni a tak jsme vsichni pekne nevyspali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
27.1.09 22:06

Lesi, jak pokracujes?

Ja se priznam, ze se flakam, stroj mam po navsteve uklizeny a nejak neni nalada ho zas vytahnout.....budu se muset dokopat nebo dat Klaru babicce na hlidani :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
28.1.09 00:00

Já dohánám resty - došila jsem holkám taštičky - to úplně před chvílí. Manželovi další do tomboly na ples a zítra musím dorazit druhý podsedák do kuchyně, mám ho rozešitý a vypraná židle už zase volá o vyprání… Popravdě ji šroubovat na každé praní - no brrrr.

A pak asi došiju ty bloky co jsem sama sobě si šlohla na sedáky :) no a pak se odhodlávám na kompletaci - všechno dobrý, ale prošívání bude asi normální běs…

Nafotím a dám fotky, jo? Teď alespoň ty taštičky:

http://emimino.cz/…dscf8181.jpg

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17847
28.1.09 14:52

Lesi , s nadšením jsem čekala, kdy zas něco vložíš :) Krása!!! Moc vás, holky, obdivuju, a dík, že mi vléváte do žil touhu taky něco stvořit - i když k realizaci zatím nedošlo. Asi mě odrazuje noční doba, ve které teprv vkládáš příspěvky, já v deset odpadám :wink:

Mmch. má cenu se to pw pouštět bez speciálních pomůcek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
28.1.09 14:59
Eliška píše:
Lesi , s nadšením jsem čekala, kdy zas něco vložíš :) Krása!!! Moc vás, holky, obdivuju, a dík, že mi vléváte do žil touhu taky něco stvořit - i když k realizaci zatím nedošlo. Asi mě odrazuje noční doba, ve které teprv vkládáš příspěvky, já v deset odpadám :wink:Mmch. má cenu se to pw pouštět bez speciálních pomůcek?

Se čtyřma dětma bych odpadala taky :o Ničí mě už ty moje tři… Holky jsou nachrmlané, já taky a tak jsme doma, no parádní věc na moje nervy :D A děkuji moc za pochvalu, mě to děsně baví :)

Bez pomůcek jse šila taky, dá se, ale je to delší a pracnější. Ale zkus šití na papír, tam ti pomůcky zase až tak nepomohou :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17847
28.1.09 15:19

Šití na papír? 8O Já jsem asi tupá, ale co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
28.1.09 15:35

Já se to naučila teprve teď (ale jsem fakt naprostý začátečník) Máš na papíře předlohu, podle ní šiješ, zrubu přikládáš látky a až je hotovo, papír promneš a odtrhneš - a zbyde ti ušitý obrázek. Fakt to je snadné a hodně efektní.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17847
28.1.09 17:18

Lesi, nemohla bys hodit nějaké foto? pro představu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
30.1.09 10:31

Hurá, včera jsem dorazila druhý sedák :) Ještě jeden… Ale mi se táááák nechce :o Zvlášť protože bude zpočátku schovaný… I když možná ne, u stolu na šití mám stejnou židli jako v kuchyni. Jenže všechny ty židle patří k velkému stolu do obýváku… Možná stejně budu časem kupovat do kuchyně jiné - tak si říkám, že je blbost šít dopředu sedák, žejo? :D

Tady je :)

http://emimino.cz/…8191%7E0.jpg

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
9.2.09 12:07

Jee holky super..Lesi Ty jsi multi zrucna! 8O :wink: jsi fakt sikulka! Jeste pletes z papiru?

Ja se musim dokopat a taky zacit..chystam se uz takovou dobu.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
9.2.09 12:13
Johaneska píše:
Jee holky super..Lesi Ty jsi multi zrucna! 8O :wink: jsi fakt sikulka! Jeste pletes z papiru?Ja se musim dokopat a taky zacit..chystam se uz takovou dobu.. :oops:

Pletu :) Teda mám to v plánu :)
Já jsem spíš než na pičičandy na věci, které prakticky využijem - a koše budeme potřebovat, ale ne hned - to až stará police, co ji nechali původní majitelé ve špajzu, přestane sloužit jako botník, mám v plánu ji vyšperkovat a už vím přesně jak - a koše jsem v tom plánu zahrnuté.

Teď jsem se zamilovala do jedné deky na MMB a tak ji vyrábím, bude kouzelná :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat