Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A NEVITE ODKAZ JA JSEM TO HLEDALA A NEPODARILO SE JEN SAMI PRODEJ ![]()
ještě že mám starší počítač a sims3 mi na tom nejedou… dvojku jsem měla kompletní včetně všech datadisků, teď mám jen trosečníky, zbytek jsm prodala… už docela dávno.
Je to veliký požírač času, hrála jsem dlouho a často…ale zase je mi to milejší než střílečky atd.
Jednička mě moc nebavila, upřímně ta grafika se nedá srovnat. Za sebe doporučuji dvojku… ![]()
jsem ráda, že nejsem jeidný závislák ![]()
Ahojky,
taky na Simíkách ulítávám, už pár let hraju dvojku
Trosečníci mě moc nezaujali ![]()
K té dvojce mě nejvíc chytlo roční období, taky mě bavily životní příběhy. Je to fakt závislost
Ale nehraju denně, co mám malou, tak se to nedá, ale občas pustím a „zapařím si“
Jo a aspirace kakoš se přenesla i do našeho života ![]()
lukymaty: No stáhnout jedině na torrentech nebo rapidshare. Google ti těžko vyplivne stahovací odkaz.
Já mám simíky trojku, moc mě teda nechytli. Ale si koupím povolání, mlsně se těším totiž na hasiče
![]()
Dvojka mě bavila docela dost, fungovalo hodně downloadů, měla jsem ráda zvířátka, noční život a univerzitu.
Jednička byla oproti ostatním nuda a fakt mě nebavilo, jak děti nikdy nevyrostly ![]()
ahoj ja vim mozna neni to the sims 1 zivotni pribehy nebo jen the sims 1 skus to
![]()