PCOS - syndrom polycystických vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1579
11.12.14 22:33

@Vrk Zbylá embryjka se nám zastavila ve vývoji a ta dvě vložená to taky vzdala, buď se nechytla a nebo se taky zastavila, ikdyž byla jedničkové kvality.. kdoví :| čeká nás genetické vyšetření a doufám, že bude v pořádku, že jsme jen měli prostě smůlu a štěstí na nás čeká třeba v příštím roce..

@MaťulkaH Tak to máme stejné lékaře :-) taky Mekiňová a docent Crha. Jsem s nimi maximálně spokojená. Je zajímavé, že ti řekli že by drilling nepomohl a mě ho teď navrhoval sám Crha. Navíc při laparoskopii můžou zjistit jestli tomu nebrání i něco jiného.. :think: Jestli máte nadprůměrný spermiogram, tak se ani nedivím že se ti nechce do IVFka.. třeba bude stačit zvednout dávky clostíku, nebo tomu pomoci ještě nějakou injekcí… já brala vždy 1-1-1 clostilu. Při prvním pokusu se nic neurodilo, tak jsem je přemluvila, ať to zkusíme znovu a další cyklus s clostíkem byli hned dva folíci a pak už jsem reagovala :-) My máme spermio horší, ale přes to pořád věřím, že po drillingu se nám zadaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
12.12.14 09:21

@Sájoušek urcite si zkuste nechat udelat i imunologii v praze treba u Mudr. Malickove. A manzel ma asi horsi spermio ze? To vetsinou zapricini zastavu vyvoje po 3dni kultivace. Ale neves hlavu! Bojovnicek se najde. Jen bych doporudcila spis jiny car, treba reprofit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
12.12.14 13:04

@Vrk O Mudr. Malíčkové jsem už několikrát slyšela…ale já bych potřebovala spíš někoho v Brně…V centru nám dělali imunologii, ale myslím že jen základní. Teď nás čeká genetické vyšetření a ta laparoskopie. My sme si řekli, že v příštím roce budeme zkoušet ty inseminace ve stávajícím CAR, až na další IVF bych chtěla jít jinam. Hodně si holky chválí centrum v FN Olomouc.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
12.12.14 21:00

@Sájoušek taky bych ti doporučila Reprofit. Já k FN Ol. nemám důvěru tak nejak všeobecně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
12.12.14 22:33

@kajmi Díky za doporučení, zvážím až budu chtít někam jinam. Zatím to ale nemám v plánu…
Do IVF jsme šli hned jakmile mi zjistili PCO, aniž bych se pokusila s tím něco udělat. Teď je na čase začít tam, kde jsme začít měli a pořád doufám, že nad tímto onemocněním zvítězím a další IVF nebude potřeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
12.12.14 22:39

@Radka1979 To je pro mě nová informace, ale asi tě zklamu, chloupky mi všude rostou stejně, ještě jsem nezaznamenala pokles :mrgreen:

A to mám metformin 500 od začátku srpna, ted jsem teda zklamaná taky, to by se mi totiž fakt líbilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
12.12.14 22:42
@Zupa píše:
@Radka1979 To je pro mě nová informace, ale asi tě zklamu, chloupky mi všude rostou stejně, ještě jsem nezaznamenala pokles :mrgreen:A to mám metformin 500 od začátku srpna, ted jsem teda zklamaná taky, to by se mi totiž fakt líbilo :mrgreen:
Tak to jsem zvědavá, čemu to u mne pomůže. :D Snad aspoň něčemu jo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
13.12.14 07:38

@Sájoušek v brne nikdo neni jen v praze a plzni, ale vyplati se to ver mi. Jsem z brna a taky jsme tam jeli. Je to 1den a dokaze moc pomoct pokud neco najde muze byt vse co jste udelali predtim zcela bezpredmetne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
13.12.14 07:41
@Sájoušek píše:
@kajmi Díky za doporučení, zvážím až budu chtít někam jinam. Zatím to ale nemám v plánu…
Do IVF jsme šli hned jakmile mi zjistili PCO, aniž bych se pokusila s tím něco udělat. Teď je na čase začít tam, kde jsme začít měli a pořád doufám, že nad tímto onemocněním zvítězím a další IVF nebude potřeba…

Mela jsem to uplne stejne jako ty. Hned ivf a pak jsme se vratili k prirode a vyplatilo se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
14.12.14 00:25

@Vrk Máš pravdu.. :kytka: Objednáme se a uděláme si s manžou pěkný výlet do Prahy :think: Ono když už člověk podstupuje vše možné, tak ten jeden den cestování nás nezabije. Tak to moc ráda čtu, doufám že i nám se taky vyplatí věřit matičce přírodě :-) Už jenom protože se dočítám, jak se některým holkám s PCOs nakonec zadařilo jen s malou pomocí, jsem přesvědčená že IVF není ta pravá cesta, kterou jsme měli jít..stálo nás to akorát spoustu nervů, zklamání a peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
15.12.14 23:49

Ahoj, tak se po dlouhé době hlásím :mavam: Dnes jsem 38DC a zatim ani náznak MS. Příští pondeli jsem 14dni po ovu, tak SNAD budu dělat testik pod stromeček. Budete vypadá to ještě u některé nadejne v tomto roce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
16.12.14 00:09

@kajmi ahoj :kytka: :mavam: tak to držím palce na ten nejhezčí dáreček pod stromečkem :lol:
já jsem dneska 30.DC, ovulace u mě asi nehrozí, ale v pátek mám první „rande“ s dr. Machačem v Olmiku, tak snad něco pěkného vymyslí :P
tentokrát jsem tedy pro jistotu nenasadila utrouš, ale zase nechci mít PMS půl roku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
16.12.14 07:39

@Campari1 neboj, on tě nenechá. Není zastáncem dlouhych cyklu. Snad tam budeš stejně spokojena jako já :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
16.12.14 08:24

@kajmi moc drzim palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
16.12.14 08:25

@Campari1 tak drzim taky palce a dej vedet, jsem zvedava co na nej reknes ;) uvidis ze Vam pomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí