Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
Chtela bych se zeptat jestli mate nekdo tuto zkusenost.
Mam neprav.ms vzdy jsem to dostala do 2tydnu po ocekavane ms, ale ted je to jiz malinko pres 3tydny.Min mesic jsem ms dostala presne na den po 2tydnech. Test jsem si dela po 16dnech vynechani ms a test negativni. Chci si udelat jeste jeden dnes. Mate nektera zkusenots s tim ze muzu byt tehu? Ovulaci mam samozrejme zpozdenou a nikdy nevim na ktery den pripada je mozne aby mi ted tets ukszal graviditu?
Moc vam holky dekuji za odpo. PS: PCO mam taky
Bobina
@Vrk @kajmi díky holky
určitě dám vědět, jak to probíhalo a co mi dr. Machač navrhne
- jsem na něho zvědavá, na fotce vypadá moc sympaticky ![]()
@bobina21 tak test můžeš zkusit, pokud máš ovulaci
pro mě třeba zpoždění 3 týdny nic není, nemám ms klidně i půl roku ![]()
@bobina21 hele, neboj - já jsem výjimka výjimek, taky musím mít všechno, abych se nenudila
nechtěla jsem tě vyděsit
tak si zajdi k dr. pro vyvolávačku, buď ms přijde, anebo podpoří těhotenství, to nemůže uškodit
držím palce ![]()
Zdravím děvčata, máte některá zkušenosti s mateří kašičkou a pylem PERGA, nebo Sarapisem, Nosifolem.. Co všechno jste už vyzkoušely a alespoň trochu pomohlo k ovulce a nastartování cyklu?? Já piji denně Nosifol, mám za sebou 2 balení a zatím nic nepozoruji.
Kontryhel na mě asi taky nefunguje. Po všech stimulacích jsem doufala že aspoň ms přijde tak nějak sama, ale zase níc..agolutin to vyřešil, ale měla jsem ms dva dny i s cestou
Objednala jsem si tu mateří kašičku, už jsem ji dříve zkoušela, ale samotnou bez toho pylu a taky žádná změna neproběhla. Díky za odpovědi ![]()
Příspěvek upraven 16.12.14 v 12:04
@Campari1 Jejda, to sme na tom stejně s tou ms.. sama od sebe ji mám tak 2× ročně!! Agolutinu mám doma zásobu, už si ani na vyvolávačky nejezdím, udělám tt a když je negativní tak mi to píchne kamarádka.
@Sájoušek mne cyklus upravil inofolik + alchemika. Brala som duphaston ( s ním mrcha pravidelná), potom som začala inofolik a alchemiku. Kombinácia duph. + inof. + alch. tri mesiace, pretože kým sadostaví účinok inofoliku (myslím že je to to isté alo nosifol) trvá to tri mesiace. Potom som duphaston vysadila, dalej brala už len inofolik, alchemiku a mrcha došla presne dalšie cca 3-4 mes. Potom som začala chodiť na folikulometriu a tam už som zase brala clostil, pregnil, tak neviem či by mi aj bez nich chodila dalej mrcha pravidelne.
@bobina21 test si sprav, aj ked velku nádej by som do toho nedávala. Ale človek nikdy nevie. A zbehni na vyvolávačku, ublížiť to nemôže.
@nikushka2 taky beru nosifol (to je stejné jako inofolic)
brala jsem ho tři měsíce před úspěšným ivf
netuším, jestli i ten nosifol zapříčinil úspěch, ale chci teď postupovat stejně, jako před synem
- čili už dva měsíce nosifol (2× denně), listovka, beru metformin, držím dietu a doufám, že ivf klapne ![]()
alchemika vůbec neznám ![]()
@Campari1 píše:
@nikushka2 taky beru nosifol (to je stejné jako inofolic)brala jsem ho tři měsíce před úspěšným ivf
netuším, jestli i ten nosifol zapříčinil úspěch, ale chci teď postupovat stejně, jako před synem
- čili už dva měsíce nosifol (2× denně), listovka, beru metformin, držím dietu a doufám, že ivf klapne
alchemika vůbec neznám
alchemika je kontryhel jestli se nepletu ![]()