Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sájoušek budem držať päste any tá inseminácia vyšla. Inseminácie sú asi jediná vec čo sme neskúšali
po laparoskopii mi zistili slabo priechodné vajcovody, tak že by to nemalo velmi význam.
@Zupa si prvá o kom viem že je z dvojčiat, a ešte párik.
Super počuť od niekoho skúsenosť z tejto strany. Teším sa. Myslím že ked budú väčšie a budú sa spolu hrať, bude to už jednoduchšie. Zo začiatku to bude asi sila.
@kajmi aha. A aj vy ste riešili už niečo začiatkom roka? Či ešte nechali voľný priebeh? či záleží na výsledku spermiogramu?
Tak holky jsem po kontrole, mam znova nasazenej Metformin. PCO vajecniky nevypadaj jako PCO vajecniky vypadaj jako uplne zdrave takze prima zprava. Ted cekame na ms po revizi, a pak jeste tri mesice chranenj styk a pak na muzem hupnout. Tak asi tak citim se dobre, nic me neboli takze usuzuji ze vse probehlo jk melo. Snad uz druej pokus bude lepsi a dojdem ve zdravi az k uplnemu konci.
@nikushka2 Stačí přežít první dva roky, pak jsme si prý vystačili sami
máme krásný vztah a dokonce jsme se párkrát bavili i o dvojité svatbě, máme prostě pocit že důležitá rozhodnutí musíme dělat spolu ![]()
Mám o 2 roky mladší sestru a jsme nejlepší kamarádky, ale takové to souznění to mám jenom s bráchou ![]()
@nikushka2 zatim tomu chci nechat volný prubeh. Syn je ještě maly a nejsme s přítelem zas tak dlouho aby jsme to nějak hrotili a stresovali se. Navíc podle dr. to vypadá, že jsem po porodu zacala fungovat normálně, jen s dlouhými cykly. Takže jen doufám, že ten partner je po tom zánětu prostaty v pořádku.
@InExile tak to je paráda
Příště to snad vyjde. Zkus si ale když tak neco pročíst. Někdo říká čekat 3 měsíce, někdo začít se snažit hned, že je snazší znova otehotnet
Já tedy pauzovat po potratů nemusela, ale nemusela jsem ani na revizi
@kajmi píše:
@InExile tak to je parádaPříště to snad vyjde. Zkus si ale když tak neco pročíst. Někdo říká čekat 3 měsíce, někdo začít se snažit hned, že je snazší znova otehotnet
Já tedy pauzovat po potratů nemusela, ale nemusela jsem ani na revizi
no ptala jsem se mudry proč ty 3 mesíce? a ona říkala že u nekterých..ne u každých ješčte pak trvá pár mesícu než se dá do kupy i sliznice..že potřebujem peknou tlustou sliznici aby se mimčo dobře uvrtalo tak pro sichr ješte tři mesíce ale samo ti utrhnotu hlavu nemuže když příjdeš po šesti nedelí tehu..tam se pak kouká na to jestli je to vše v pořádku…muže to bejt muj případ a nemusí…s tou sliznici…
Ahoj holky, mám dotaz
Tento cyklus beru podruhé Clostík 1-0-1 3.-7.DC (poprvé v září bez reakce). Včera jsem byla 7.DC a už mě celkem dost píchaly vaječníky tak nějak střídavě (to se mi nikdy nestalo). Vyzkoušela jsem si tedy udělat OVU test a testovací čárka byla na mě hooodně silná
(vždy jsem měla jenom ducha, protože samozřejmě nemám OVU ani MS). Myslíte, že by to OVU přeci jen mohla být? (foto přikládám)
Dneska už byl test slabší…
V pátek jdu na UTZ, tak uvidíme, jak to nakonec bude ![]()
Jinak jsem zatím používala jen GS Ovultest - máte s nimi někdo zkušenost nebo jsou lepší od Dr.Maxe, popř. jiná značka?
Díky za rady ![]()