PCOS - syndrom polycystických vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1506
17.12.14 14:06

@Sájoušek budem držať päste any tá inseminácia vyšla. Inseminácie sú asi jediná vec čo sme neskúšali :-) po laparoskopii mi zistili slabo priechodné vajcovody, tak že by to nemalo velmi význam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
17.12.14 14:11

@Zupa si prvá o kom viem že je z dvojčiat, a ešte párik. :-) Super počuť od niekoho skúsenosť z tejto strany. Teším sa. Myslím že ked budú väčšie a budú sa spolu hrať, bude to už jednoduchšie. Zo začiatku to bude asi sila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
17.12.14 14:13

@kajmi aha. A aj vy ste riešili už niečo začiatkom roka? Či ešte nechali voľný priebeh? či záleží na výsledku spermiogramu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
17.12.14 15:22

Tak holky jsem po kontrole, mam znova nasazenej Metformin. PCO vajecniky nevypadaj jako PCO vajecniky vypadaj jako uplne zdrave takze prima zprava. Ted cekame na ms po revizi, a pak jeste tri mesice chranenj styk a pak na muzem hupnout. Tak asi tak citim se dobre, nic me neboli takze usuzuji ze vse probehlo jk melo. Snad uz druej pokus bude lepsi a dojdem ve zdravi az k uplnemu konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
17.12.14 15:22

@nikushka2 Stačí přežít první dva roky, pak jsme si prý vystačili sami :mrgreen: máme krásný vztah a dokonce jsme se párkrát bavili i o dvojité svatbě, máme prostě pocit že důležitá rozhodnutí musíme dělat spolu :mrgreen:
Mám o 2 roky mladší sestru a jsme nejlepší kamarádky, ale takové to souznění to mám jenom s bráchou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
17.12.14 17:51

@nikushka2 zatim tomu chci nechat volný prubeh. Syn je ještě maly a nejsme s přítelem zas tak dlouho aby jsme to nějak hrotili a stresovali se. Navíc podle dr. to vypadá, že jsem po porodu zacala fungovat normálně, jen s dlouhými cykly. Takže jen doufám, že ten partner je po tom zánětu prostaty v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
17.12.14 17:59

@InExile tak to je paráda :hug: Příště to snad vyjde. Zkus si ale když tak neco pročíst. Někdo říká čekat 3 měsíce, někdo začít se snažit hned, že je snazší znova otehotnet :nevim: Já tedy pauzovat po potratů nemusela, ale nemusela jsem ani na revizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
17.12.14 21:40
@kajmi píše:
@InExile tak to je paráda :hug: Příště to snad vyjde. Zkus si ale když tak neco pročíst. Někdo říká čekat 3 měsíce, někdo začít se snažit hned, že je snazší znova otehotnet :nevim: Já tedy pauzovat po potratů nemusela, ale nemusela jsem ani na revizi

no ptala jsem se mudry proč ty 3 mesíce? a ona říkala že u nekterých..ne u každých ješčte pak trvá pár mesícu než se dá do kupy i sliznice..že potřebujem peknou tlustou sliznici aby se mimčo dobře uvrtalo tak pro sichr ješte tři mesíce ale samo ti utrhnotu hlavu nemuže když příjdeš po šesti nedelí tehu..tam se pak kouká na to jestli je to vše v pořádku…muže to bejt muj případ a nemusí…s tou sliznici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
17.12.14 22:28

@InExile a uz prisla ms po revizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
17.12.14 22:38
@Vrk píše:
@InExile a uz prisla ms po revizi?

nééé jsem dva tejdny po revizi to mám ješte časík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
17.12.14 22:56

@InExile ajo vidis. To je cas:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
17.12.14 23:46
@Vrk píše:
@InExile ajo vidis. To je cas:)

joo a vleče se jak smrad :lol: :lol: :lol: chjoo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
18.12.14 00:06

@InExile neboj, treba uz ms neprijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
18.12.14 00:15

Ahoj holky, mám dotaz :) Tento cyklus beru podruhé Clostík 1-0-1 3.-7.DC (poprvé v září bez reakce). Včera jsem byla 7.DC a už mě celkem dost píchaly vaječníky tak nějak střídavě (to se mi nikdy nestalo). Vyzkoušela jsem si tedy udělat OVU test a testovací čárka byla na mě hooodně silná 8o (vždy jsem měla jenom ducha, protože samozřejmě nemám OVU ani MS). Myslíte, že by to OVU přeci jen mohla být? (foto přikládám)
Dneska už byl test slabší…
V pátek jdu na UTZ, tak uvidíme, jak to nakonec bude :-)
Jinak jsem zatím používala jen GS Ovultest - máte s nimi někdo zkušenost nebo jsou lepší od Dr.Maxe, popř. jiná značka?
Díky za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
18.12.14 00:38

@InExile aha! Tak zase jsem o něco chytřejší :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...