Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Markéta188 píše:
My jsme makronky a pusinky sundali a poprali se o ně zvlášť
Je to spíš jen na oko
aha, tak to jo ![]()
Holky prosím potirate někdy dortový korpus něčím „mokrým“? Viděla jsem to v nějakých videích, jak nějakou tekutinou potírájí korpus ale nevím co to je.
Nemáte někdo tušení?
@kruel píše:
Holky prosím potirate někdy dortový korpus něčím „mokrým“? Viděla jsem to v nějakých videích, jak nějakou tekutinou potírájí korpus ale nevím co to je.Nemáte někdo tušení?
Tak jestli chceš, aby byl víc mokrý, tak jedině tekutější marmeláda mě napadá.
@kruel nepotírám, nechutná mi mokrý korpus, max u sachru dávám klasiku meruňkovou marmeládu. Ale mohli by to být různé sirupy, cukrové rozvary, káva, mléko, rum aj.
Já už vždycky na oslavy dělám tyto cupcakes https://www.kuchynsky-robot-ankarsrum.cz/recepty/ i když jsou letní, tak je dělám pořád, jenom vždycky místo jahod měním ovoce
je to super na dětské i dospělácké oslavy a dorty už moc nepečeme ani neobjednáváme ![]()
Zkus se podívat i tady v receptech
u nás nejvíce frčí dort s jedlým papirem . Piškot, krém šlehačka s mascarpone a jedlý obrázek co zrovna frčí ![]()
Kde kupujete jedle papiry?
a jak se s nima zachazi, abych neco poprve nepotento ![]()
@Káťa19 já si nechávám tisknout přímo v cukrárně, prinesu flešku a hned mi to vytisknou..ale dají se sehnat i online.
Pod jedlý papír dávám jen máslový krém a kupuji si k tomu takový spesl gel, asi za 80,–, mám ho tak na 2×, je to takové lepidlo a na oživení barev. Průhledná tuba.