Pedikúra Brno - levně a kvalitně

15
16.6.25 06:43

Pedikúra Brno - levně a kvalitně

Ahoj, prosim kam zajit na pedikuru v Brne (okolo Brna). Jedna se mi o odstraneni suche kuze. Nejsem tak zrucna si to udelat doma :oops: a desne se za to stydim :oops:
Bohuzel nejsou uplne penize na zbyt, tak je nekam kam chodite za levno a udelaji to kvalitne.

Moc dekuji za rady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21600
16.6.25 06:52

Pokud nejsou peníze nazbyt, koupila bych si v drogerii elektrický pilník na chodidla a zvláčňující krém na nohy. Třeba od Balea je super a za pár korun. Nohy nejdřív namočíš v teplé vodě a pak piluješ. Krémem je potřeba mazat každý večer. Na tuto proceduru žádnou výjimečnou zručnost nepotřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
16.6.25 08:52

Kvalitně a levně je blbá kombinace. Podívej se, na YT třeba, jak to udělat pomocí dostupných pomůcek za pár korun. Není to žádná věda.

• Citovat
  • Upravit
15
16.6.25 10:08

@nozu mam od Sholl Velvet elektricky ale nejde mi to poradne vzit. Mazu neutrogenou, ale poti se mi i hodne nohy takze mam pak potnicky. Bohuzel asi takovy chlapsky hnaty mam : :oops:
Myslela jsem neco cca do 500 jestli je mozne nekde v Brne jit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.6.25 10:08

@LiduNe koukala jsem. mam od Sholl Velvet elektricky ale nejde mi to poradne vzit. Mazu neutrogenou, ale poti se mi i hodne nohy takze mam pak potnicky. Bohuzel asi takovy chlapsky hnaty mam : :oops:
Myslela jsem neco cca do 500 jestli je mozne nekde v Brne jit.
Nejak mi to stejne s tim poradne nejde. :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20898
16.6.25 12:42
@Marie688 píše: Více

Kvalitně a levně by to dělal jen úplný blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.6.25 05:02
@Cenarius
@Cenarius píše: Více

Jde mi o to abych nesla do nejdrazsiho a neodflakli to. To se mi taky stalo ze drahy neznamena kvalitni. A urcite nekdo ma zkusenosti kam jit v brne. Ceny jsou ruzny a ja na pedikure nikdy nebyla.
Sla jsem nakonec do Olympie kde jsem platila 790 Kc. Nevim jestli je to hodne za tuto sluzbu nebo normalni cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová