Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, prosim kam zajit na pedikuru v Brne (okolo Brna). Jedna se mi o odstraneni suche kuze. Nejsem tak zrucna si to udelat doma
a desne se za to stydim ![]()
Bohuzel nejsou uplne penize na zbyt, tak je nekam kam chodite za levno a udelaji to kvalitne.
Moc dekuji za rady ![]()
Pokud nejsou peníze nazbyt, koupila bych si v drogerii elektrický pilník na chodidla a zvláčňující krém na nohy. Třeba od Balea je super a za pár korun. Nohy nejdřív namočíš v teplé vodě a pak piluješ. Krémem je potřeba mazat každý večer. Na tuto proceduru žádnou výjimečnou zručnost nepotřebuješ.
Kvalitně a levně je blbá kombinace. Podívej se, na YT třeba, jak to udělat pomocí dostupných pomůcek za pár korun. Není to žádná věda.
@nozu mam od Sholl Velvet elektricky ale nejde mi to poradne vzit. Mazu neutrogenou, ale poti se mi i hodne nohy takze mam pak potnicky. Bohuzel asi takovy chlapsky hnaty mam : ![]()
Myslela jsem neco cca do 500 jestli je mozne nekde v Brne jit.
@LiduNe koukala jsem. mam od Sholl Velvet elektricky ale nejde mi to poradne vzit. Mazu neutrogenou, ale poti se mi i hodne nohy takze mam pak potnicky. Bohuzel asi takovy chlapsky hnaty mam : ![]()
Myslela jsem neco cca do 500 jestli je mozne nekde v Brne jit.
Nejak mi to stejne s tim poradne nejde.
![]()
@Marie688 píše: Více
Kvalitně a levně by to dělal jen úplný blázen.
@Cenarius píše: Více
Jde mi o to abych nesla do nejdrazsiho a neodflakli to. To se mi taky stalo ze drahy neznamena kvalitni. A urcite nekdo ma zkusenosti kam jit v brne. Ceny jsou ruzny a ja na pedikure nikdy nebyla.
Sla jsem nakonec do Olympie kde jsem platila 790 Kc. Nevim jestli je to hodne za tuto sluzbu nebo normalni cena.