Peg Pérego Book

Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1051
19.11.15 15:52

@Veru66 dýlka zádíček se sedákem (sedák je to na čem sedí) je 80 cm (50+30). Šířku 35 cm myslím jako celkovou vnitřní šířku sporťáku ;) Kapištó :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
19.11.15 16:06

@Pavla087 Jj to chapu. Myslela jsem, jestli ma vsude stejnou sirku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
19.11.15 16:49

@Veru66 Ano, všude má stejnou šířku těch 35 cm :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
20.11.15 14:25

Holky, tak se přidávám i já. Koncem srpna se nám narodil syn. Koupila jsem nový gt3 a pak jsem ho uviděla…nooo jsem hrozně zamilovaná do book cross. Moc bych ho chtělam, ale!!! Nepohorším si? Hodně jezdíme v terénu. Tak pořád váhám. Manžela asi klepne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
20.11.15 16:08

@lena1280 no, Book Cross do terénu je :think:
Kola v porovnání s GT3 jsou o kousek užší, ale já třeba osobně měla Booka Completo a ten ty přední kola má menší a v terénu i poradil dobře. Co jako plus u Book Crossu vidím? Delší stříšku, nánožník, váhu a skladnost. My se na kočárek byli podívat v Babystaru a paní mi tam potvrdila to, co jsem tu už napsala i to že zvládne jakýkoliv terén. Taky se mi GT3 líbila, ale jak jsem viděla Book Cross, tak jsem se úplně zamilovala :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
20.11.15 18:32

@Pavla087 ja mam book plus s podvozek a jezdim v terenu a uplne v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
20.11.15 18:41

@Andy00 ano, vždyť nic neříkám :D Měla jsem neoetočný Book Completo a tan je vlastně stejný jako Book Plus a kočárek dal terén naprosto v pohodě ;) Psala jsem jen, že Book Cross má užší kola než GT3 a že je určený do jakéhokoliv terénu a že mi to i paní v Babystaru potvrdila ;) Teď si tak říkám, že už bych nechtěla nafukovací kola :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
20.11.15 18:56

@Pavla087 ja chtela oznacit lenu a jak tak koukam oznacila sem tebe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
20.11.15 18:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
20.11.15 19:04

@lena1280 Já myslim, že to tvůj manžel pochopí ;) ten můj to taky pochopil… :mrgreen: :mrgreen: Musíš mu říct, že ho prostě nutně potřebuješ :mrgreen: Já jsem mu to takhle sdělila a za rok jsem Booka vyměnila za Cybex Onyx a to už se pak ani neptal proč ho nutně potřebuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
23.11.15 08:18

Holky prosím nechá se sundat u book pop up sportovní nástavby střecha? Potřebovala bych aby mi mamka přišila suche zipy zboku jak je ten větrací díl, látka se mi dost odtahuje a vznikají poměrně velké škvíry což se mi nelíbí, když malá spí má to přímo u hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.12.15 14:00

@Pavla087 Ahoj Pavli, chtěla jsem se tě zeptat, jestli jsi viděla i ostatní barvy? Rozhoduji se mezi 3 barvama a neumím se rozhodnout? Ta béžová má i jiný materiál. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
13.12.15 14:51

@Sofie2208 Ahoj, ano viděla jsem všechny barvy a úplně mě zklamala barva Synergy. Mod Beige je moc světlá, Blue Denim zase zavrhl můj chlap a šedý by prý taky nevozil :nevim: Tak jsme vybrali Mod Black ale to zase má tmavé nezakrývací okýnko a tak to asi oželím no… Všechny s označením Mod mají Embossovaný povrch-takový vtištěný s odleskem a špatně to taky nevypadá ;) Posílám ti pár reálných fotek. My teda ještě kočárek doma nemáme, budeme ho kupovat v únoru (TP mám v březnu). Tak snad jsem pomohla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
14.12.15 09:10

@Pavla087 děkuji za odpověď, mě se líbí taky ta černá, ale pdradila mě od ní kamarádka, že má černý kočárek a malý v něm v létě v těch vedrech málem,,umřel,, vedrem jaké v něm bylo. Tak jsem právě chtěla nějakou jinou barvu. A ty osobně by jsi volila kterou, mimo té černé?? Já ho chci kupovat únor / březen, malý má 3 týdny, tak na jaro. Hluboký mám půjčený. A trochu se obávám těch koleček, když nejsou nafukovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
14.12.15 09:12

@Sofie2208 koleck jsou super nemam teda primo tento ale mam podvozek plus s s temito koly jsem nadmiru spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí