Peg Pérego Book

Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
610
22.5.16 19:29

AHOJ, MŮŽETE MI PORADIT :kytka: :kytka: včera jsem si koupila peg perego book crooss s korbou naveta XL, Ta korba mi přijde malá. Do kdy jste tam měli miminečka a fusak se hodí jaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
22.5.16 19:31

@Mííšaaa ja mela sice pop up ale ta je jeste mensi a mela jsem tam malou do 7m a prendaváa jsem ji protoze chtela koukat ven jeste by se i vesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
22.5.16 20:58

@Mííšaaa Já mám zatím Cross jen jako sporťák pro většího. A korbičku jsem teď kupovala PopUp. Nezdá se mi malá. Já měla prvního ve vložné tašce a i dyž se by vešel dál, tak taky šel v 7 měsících po položeného sporťáku, protože chtěl víc koukat a daly se přizvednout záda.

A ta XL Navetta tam pasuje? Měla jsme dojem, že tu psala @Pavla087, že je širší a nevím, jestli se tam jen dává hůř nebo se nedá dát vůbec. :nevim: Ona se v tom vyzná, tak určitě napíše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
22.5.16 21:20

@tery16 psala jsem že je širší a že jde hůř nasadit než Pop Up, ale to neznamená že tam nepasuje vůbec. Já zvolila tu pohodlnější variantu Pop Up. Navetta XL má vnitřní rozměr cca 70 cm a někde jsem četla že 65, ale osobně jsem naměřila pár cm nad matrací těch centimetrů 75. Pop Up uvádí 70 cm a opět jsem měřila o trochu výš a centimetrů má 79.
@Mííšaaa Navetta je menší a navíc jí opticky ubírá na velikosti její zaoblený tvar. Pop Up je hranatější a proto opticky působí větší. Normálně Navetta XL je tak na 6-7 měsíců, ale záleží jak je miminko veliké, zda je letní nebo zimní (mám březňátko a místa tam má hodně :) ) a také až si sedne, tak bude chtět koukat… je to zkrátka individuální :) Fusak mám Lodger Bunker a taky OK. Tady je to celkem jedno jaký máš fusak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
22.5.16 21:28

@Katka Břízová Tak to jsem moc ráda že se kočárek líbí i chlapovi :palec: Tak ať se s kočárkem dobře jezdí a ať jste spokojený :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
23.5.16 06:43

Jo tak díky moc, asi se mi to zda.. jsem měla na prvního klasické vajíčko a to bylo prostoru…naveta xl tam pasuje a jde nandat jak po másle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
23.5.16 07:38

@Pavla087 Jo, tak já tím, že jsem věděla, že tam budu chtít PopUp, tak jsem tak nějak informace o Navettě vyřadila z mysli. Jen mi tam utkvělo, že tam je trochu problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
23.5.16 07:53

@tery16 ono ta Pop Up tam jde opravdu líp než Navetta XL. Ale to si člověk musí vyzkoušet sám. Jsem s Pop Up spokojená a na Book Crossu se mi moc líbí (víc než Navetta XL která je možná hezčí, ale zase nemá XXL stříšku v boudě :nevim: a to bych v létě fakt nechtěla ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
23.5.16 08:43

Na období bych řekla že záleží..ta bouda stahovaci je dobrá na slunko a je celá ta korba taková vzdušnější…já rodím v polovině srpna tak se mi líbí jak ta moje naveta je taková bytelná a polstrovaná tím polystyrenem..ze bude jak v igluu zateplenej :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
23.5.16 09:46

@Pavla087 Jj, mě právě taky přesvědčila PopUp tou stříškou. Vím, že u prvního jsem to využívala hodně - jak přídavnou clonu na klas. kočáru, tak další rok rozpínací boudu na Perego Book clasic. No a navíc kamarádka prodávala béžovou, což mi hrálo do karet :D Manžel strašně nechtěl tmavou a proti tomuhle nemohl nic říct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
23.5.16 12:58

@Mííšaaa Navetta XL se dá použít i jako autosedačka v tom je výhoda… No, na srpnové miminko bych asi, no né asu ale určitě Pop Up protože je prostě „o chlup“ větší, ale je to tvé rozhodnutí. První syn je červnový a v hluboké korbičce o velikosti Pop Up jsem vozila pomalu do roka, ale měla jsem jinou zn. kočárku.
@tery16 a viděla jsi mou korbičku? Když bylo chladno, tak jsem vytáhla kšilt a zvedla nánožník tak malej nebyl vůbec vidět :mrgreen: i mamka to obdivovala :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
23.5.16 18:22

@Pavla087 vše jsem s prodejcem v peg peregu probrala…ale díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
31.5.16 16:30

A co říkáte na podvozek book S ( v barvě JET), navettu + samozřejmě vajíčko a sporťák - vše v barvě Synergy? :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
31.5.16 17:22

@Kajule21 tak mě se původně Synergy líbila (na netu) ale v reálu už moc ne éé :? Mě by se k JETu líbila barva Blue Denim, Atmosphere, Ascot, Green Tea, Saxony Blue, Tulip nebo Aquamarine. Osobně bych se rozhodovala mezi Ascot, Blue Denim nebo Green tea ;)
Tohle si asi budeš muset rozhodnout sama a taky podle svých pocitů protože ty s kočárkem budeš jezdit :palec: ;)
Jinak já mám hlubokou korbičku Atmosphere a sporťák Blue Denim (pro zajímavost).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
1.6.16 14:54
@Pavla087 píše:
@Kajule21 tak mě se původně Synergy líbila (na netu) ale v reálu už moc ne éé :? Mě by se k JETu líbila barva Blue Denim, Atmosphere, Ascot, Green Tea, Saxony Blue, Tulip nebo Aquamarine. Osobně bych se rozhodovala mezi Ascot, Blue Denim nebo Green tea ;)
Tohle si asi budeš muset rozhodnout sama a taky podle svých pocitů protože ty s kočárkem budeš jezdit :palec: ;)
Jinak já mám hlubokou korbičku Atmosphere a sporťák Blue Denim (pro zajímavost).

Díky za názor :) Mám Synergy na prodejně a zatím u mě vede na plné čáře. Nejen, že ho ráda předvádím zákazníkům, ale budu ho chtít (doufám, že brzy) i pro sebe :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí