Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...@renecka88 korba pasovat bude ale sportovninsezeni z gt3 na book urcite nee.
@Andy00 píše:
@renecka88 korba pasovat bude ale sportovninsezeni z gt3 na book urcite nee.
díky za rychlou odpověd, já právě volala do Prahy a pán z pp mi řekl, že by to mělo sedět všechno
ale že tu panoramu už samozřejmě nemá, že by se mohla víc viklat, tak ať vše naložím a přivezu do Prahy a vyzkoušíme to, což mi přijde jako super řešení, jen nevím kdy se tam dostanu…to by mě dost mrzelo, kdyby to nesedělo, ale pokud by mi udělali servis na gt3 a vady by se odstranily, tak bych jezdila se sporťákem s tím jsem fakt spokojená ![]()
@renecka88 jako nejsem si jista ale book je uzsi takze logicky mi prijde ze tam nemuze seder
@Andy00 jj, díky, počkám, jestli se ještě někdo ozve
stejně se do Prahy budu muset vypravit kvůli servisu, tak to aspoň vyzkouším a podle toho se rozhodnu
@renecka88 Pasovat to bude, lepší budeš mít Plus podvozek (je dělaný přímo na otočnou sedačku, obyč je neotočný). A pokud nabízí vyzkoušení, tak neváhej. On se ten systém nemění, ale každá verze bývá trošku posunutá a občas třeba ty starší věci na novější jdou přichytit opravdu špatně.
@renecka88 Já jednou psala ohledně sporovní sedačky na book plus do nějaké prodejny a pán mi odpověděl tohle--
Dobrý den paní Břízová,
Kočárek GT3 žádnou sportovní sedačku nemá. Vy asi máte na mysli zádovou
opěrku. Ta je skutečně jen pro kostru GT3, jinam usadit nejde.
Sportovní nástavby jsou konstrukčně 2 varianty:
Pouze ty lze usadit na podvozek BOOK PLUS.
--
měla jsem podvozek book plus, šla tam hluboká korba navetta a vajíčko primo viaggio. S book plus soft a book plus 51 nemám zkušenost. ![]()
Příspěvek upraven 04.01.17 v 15:25
@Katka Břízová
hmm, tak s tímhle pánem jsem mluvila
no tak si zajedu do Prahy a uvidíme, když to nepůjde, tak bych si nechala opravit gt3 a book bych pouze kvůli hluboké korbě asi neřešila, ta panorama mi přijde hrozně maličká, termín mám v květnu a mám obavy, aby se mi tam malej v zimě s fusakem vůbec vešel…
@renecka88 My máme také gt3 a opravdu ta zádová opěrka je širší, proto se na book nenacvakne. ![]()
@Katka Břízová
tak moc děkuju, to jsem chtěla vědět, budu doufat, že servis pomůže a bude se mi potom jezdit líp…
Rozhodli jsme se pro kocarek Peg perego Elite book plus, jen nevim, rozdil v podvozku 51 S, S, nebo pouze book plus je jenom v sirce kolecek? Jinak na vsechny tyto podvozky lze vsechny korby nasadit stejne bez problemu? Kdyz potom nejsem omezena vytahem, je lepsi asi sirsi, ne? Budu rada za jakoukoli radu, postreh, ohledne tohoto kocarku. Dekuji
@Onteja Podvozek Book Plus 51 je nejužší podvozek od PP a vejde se i do nejmenšího výtahu. Pokud jej nepotřebuješ, tak jej nekupuj a vem si podvozek S JET. Jinak korba Elite jde na všechny podvozky PP v pohodě. Nedala bych teda Navettu XL a Elite na podvozek Book Cross.
Prodám novou hlubokou korbu Pop Up v barvě Atmosphere byl by zájem?