Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...@Baaruu oni ho vymění, takže šup za prodejcem a on ti ho pošle na reklamaci ale ty jí pravděpodobně zaplatíš ![]()
@Pavla087 nemas prosim zkusenost zda je moznost taky nejakeho servisu podvozku? Rada bych nez mi skonci zaruka dala podvozek na servis ale nevim zda to vubec nekdo dela :/
@Baaruu ahoj, hodně věcí spravuji transparentním sanitárním silikonem
@renda micro tak transparentní sanitární silikon doma zrovna nenám, zkusím se po tom podívat. Dá se koupit v nějaký malý tubě?
@Pavla087 záruka je už pryč, kupovala jsem v červnu 2014 na mallu, teď v něm jezdí už druhý dítko a aspoň rok ještě bude, tak bych bez kočáru delší dobu asi nedala. Předpokládám, že bych tam musela vzít celý kočár, ne jen madlo? Cena samotnýho madla by se dala zjistit? Jestli se mám raději s tou dírou smířit ![]()
@Baaruu Pěnovka 990,–
http://www.pegperego-baby.cz/…perego-.html
s kůží 1250,–
http://www.pegperego-baby.cz/…perego-.html
Mám možnost koupit téměř nový Peg perego BOOK, musím se rozhodnout během dneška. Letem světem jsem prolítla diskuzi, ale bohužel nemám čas ji číst celou a v klidu
Jedná se konkrétně o Peg Perego Book Completo model z roku 2016. Mám jako sporťák MUTSY 4 rider, ale převážení v autě je porod, takže tento kočár mám jen na doma plus máme ještě jako golfky Inglesina Trip na lítačku po městě. Peg perego Book bych chtěla jako takový kompromis mezi oběma kočárky, to znamená větší komfortnější golfky, které v pohodě hodím do kufru auta, budou lehké a zároveň zvládnou nějakou tu polní cestu, cyklostezku atd. Je to dobrá volba?
@BukováVíla Relativně lehký jo, skladný taky, ale je to luxusní měšťák tělem i duší. Určitě lepší než Trip, ale na výlety do kufru auta za pár šlupek je lepší trojkolka Motion.
@BukováVíla mám od nich trojkombinaci a jsem naprosto spokojená na sporťák teda teprve dojde, ale ovládá se pěkně a je skladný. Polní cesta v poho, ale nějaký lesní terén s velkýma nerovnostma asi ne jestli nechcem malým vyklepat duši
@BukováVíla Ahoj, já mám book 2014. Do města super. Jela jsem kousek horší lesní cestou a nic moc
Potom ušláplou cestou kolem rybníka a to celkem šlo. Mám ho převážně do auta, ale v létě jsem s ním jezdila do města raději než s velkým GT3. Chlap trochu nadává, že kope do tyčky od brzdy. Tak za mně tak… ![]()
Ahoj holky ![]()
Vybledl vám sporťák nebo hluboká korba? Jak jste to řešili? Známé reklamaci neuznali a místo toho jí nabídli koupi nových stříšek. Jedná se mi nejvíc barvu Blue Denim.
A dál se zeptám, která barva nejmíň bledne?
Já mám barvu Oceano a řekla bych, že mi stříška vybledla jen nahoře okolo zipu na prodlužování stříšky.
Já mám na Booku čtyřkolky barvu Oceano a taky bych řekla, že je to světlejší jen kolem zipu. Ale jen malinko. A to bych ještě řekla, že to není ani vyblednutím od sluníčka, ale spíš ošoupáním.
Na Book Cross mám barvu Ascot a sporťák jsem používala jen párkrát zjara na staršího. Teď vozím v hluboké korbě, sporťák přijde na řadu zas s jarem.