Peg Pérego Book

Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2559
3.6.16 14:28

@Kajule21 - tak testovat budu až na konci září, ale to už uteče…, ty jsi na tom jak? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
3.6.16 15:30

@Kajule21 Tak teď jsem trochu asi mimo… říkáš že Peg-pérego prodáváš a nevíš jak pruží podvozek Book Plus S 8o? Na to že Peg-pérego prodávám dost dlouho a nyní jsem na MD tak se snažím nevyjít z obrazu. Nic ve zlém, jen mě to trochu zarazilo ;)
Peg-pérego Book je obecně tvrdší kočárek a vyloženě s ním nepohoupeš, ale odpružený je. Podvozek Book Plus S má Soft Ride kola (nenafukovací) tak jsou měkkčí než klasické silikonové (např. podovzek Book Plus). Oba podvozky jsem měla a oba jsou stejně dobré, kolečka se nesjíždí a do těch silikonových se nezapichují kamínky. Samozřejmě taky časem povolí tím používáním a váhou dítěte. Co se týká třeba mé tříkolky Book Cross, tak je fakt dobře odpružený, perfektně se s ním manipuluje a hlavně je stabilní, je skladný a lehký oproti GT3 a jiným tříkolkám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
3.6.16 16:45

@Pavla087 Píšeš, že jsi z Vysočiny. Můžu vědět odkud? Jen abych věděla, kde se Perego prodává. Já na něj jela do Brna a do Prahy. :?

JInak já mám nachystanou korbu pop up tu šedivou a je krásná. A na sporťáku PP Cross mám Ascot. Líbila by se mi i ta černá a můj sen byl denim kočárek. Ale na prodejně pak zvítězila šedo-bílá. Není to nudná šedá, má trošku vzorek a je to taková festovnější látka (proti denim se mi zdála lepší).
A na prvního jsem měla PP Book neotočný, ještě ho občas bereme do auta na delší procházky. Odpružený moc není(proti Crossu), ale lehce se s ním pohoupat dá. Zrovna včera jsem ho brala malýmu na spaní a udrncala jsem ho v tom, jak „zamlada“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
3.6.16 17:29

Ahoj @tery16 :mavam: už jsme se o kočárku bavily v jiné diskusi :D
Peg-pérego se prodává na vysočině v Havlíčkově Brodě, Humpolci, Jihlava rovnou 2 obchody.
Nepsala jsem že je hluboká korbička Pop Up Atmosphere nudná, ale že se mi nelíbí sporťák v barvě Atmosphere ;) Chlap chtěl kompletně kočárek v barvě MOD Black, ale sporťák měl nezakrývací okýnko a tak jsem brala Blue Denim a je teda v reálu mooc hezký. Jinak jak jsem už psala, tak Ascot byl hned v závěsu :palec:
Co se týká neotočného PP Book, tak mě docela povolil a pružil stejně jako Book Cross.
Ascot je zajímavý tím, že má embossovanou látku kombinovanou s bílou eco kůží. Kočárek v reálu je taky dobře neobyčejný :palec: Ale to ty jako majitelka moc dobře víš :D
PS: Ještě ti píšu SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
3.6.16 19:10

@Pavla087 Jj, já vím, že se tu potkáváme. ;)
Ty moje „poznatky“ o barvě byla spíš do éteru - vím, že tu někdo psal, že mu přijde šedá nudná a nevěděla jsem, která maminka to tu psala.
Ohledně pružení Book X Cross - tam ten rozdíl nejvíc vnímám při nájezdu na chodník, kdy není velký schod nebo při nerovnostech na chodníku. Crossem to přejedu a ani nevím, že by to drnclo. Book byl na tohle „třesavější“, tam jsem při nájezdu na chodník raději přizvedávala. Mluvím samozřejmě o nízkém schodku, nemyslím klasický nájezd na chodník, kdy zvedám samozřejmě oba :D
No, zrovna Brod, Jihlava a Humpolec jsou mimo moje pole působnosti. Respektive - není pro mě problém tam zajet, ale nenapadlo mě pátrat, jestli by tam bylo Perego vidět. Já mám spády spíš směr Žďár n. S. a tam Perego nebylo. Ale abych nebyla nespravedlivá, tak je tam teď nový dětský obchod a mají tam Cross. Pro mě sice pozdě, ale kdyby to měl třeba někdo blízko, tak je tam teď k vidění… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
3.6.16 20:08

@tery16 No, já na Cross i na Book byla v Praze protože to v tu dobu byla TOP novinka a tak bylo jen málo obchodů kde ho měli a pro mě je vždy lepší zajet rovnou do Prahy ;)
Jako jsi asi teda jediná kterou tu v online diskusích potkávám tak často :mrgreen: (možná stejný zájem? :mrgreen: )
Ano, jako takový ten hrbolek je na Booku znát to bez debat ale to mi dělá i Cross :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
3.6.16 20:31

Ja ty velky predni kola mam byli jsme v zime na horach a dekovala jsem ze jsme je dokoupili tema malyma bysme jen tezko projeli. Ale byl velky nezvyk ze kola nejsou otocna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
10.6.16 13:58
@Pavla087 píše:
@Kajule21 Tak teď jsem trochu asi mimo… říkáš že Peg-pérego prodáváš a nevíš jak pruží podvozek Book Plus S 8o? Na to že Peg-pérego prodávám dost dlouho a nyní jsem na MD tak se snažím nevyjít z obrazu. Nic ve zlém, jen mě to trochu zarazilo ;)
Peg-pérego Book je obecně tvrdší kočárek a vyloženě s ním nepohoupeš, ale odpružený je. Podvozek Book Plus S má Soft Ride kola (nenafukovací) tak jsou měkkčí než klasické silikonové (např. podovzek Book Plus). Oba podvozky jsem měla a oba jsou stejně dobré, kolečka se nesjíždí a do těch silikonových se nezapichují kamínky. Samozřejmě taky časem povolí tím používáním a váhou dítěte. Co se týká třeba mé tříkolky Book Cross, tak je fakt dobře odpružený, perfektně se s ním manipuluje a hlavně je stabilní, je skladný a lehký oproti GT3 a jiným tříkolkám ;)

:lol: :D Nedivím se, že jsi zmatená. peg Pérego prodávám a vím, jak pruží samotný kočárek. Myslela jsem to tak, že nevím, jak pruží, když je zatížený (když je v něm miminko) :) Jinak samozřejmě všechno, co o Peg Péregu píšeš vím :) Právě se mi hrozně líbí, že i když nemá nafukovací kola (po čemž jsem nikdy ani nějak neprahla), tak má Soft ride kola…Spousta lidí tady u mě na prodejně je z něj nadšená (jak se krásně skládá, jak jsem složit i s hl. korbou nebo sporťákem, jak je lehučký a spoustu dalších vychytávek),ale chtějí nafukovací kola…U mně osobně je to favorit č.1. Jak design, tak různé vychytávky, váha, skladnost, aretace. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
10.6.16 14:03
@Jarmilik1 píše:
@Kajule21 - tak testovat budu až na konci září, ale to už uteče…, ty jsi na tom jak? :-)

Já už bych taky ráda „testovala“. Máme s manželem 6 dní po svatbě a pozítří odlétáme na svatebku, tak doufám, že ji pojmeme i jako „pracovní“ ;) dovču a začneme makat na mimču :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
10.6.16 14:08

@Kajule21 máš taky na prodejně Book Cross? Je to dost povedená a lehká trojkolka. Má Soft-Ride kola, stejnou aretaci předního kola jako Book Plus S, ruční brzdu byť to nebyl můj požadavek… hlavním požadavkem byly tři kola, váha, skladnost a XXL stříška což sportovní nástavba k Booku nemá… pruží s miminkem tak akorát (nejsem zastánce houpání) takže mě to stačí ;) oba modely jsem měla a s obouma jsem byla spokojená. Teda měla jsem PP Book Completo (neotočný).
Heh, nemyslela jsem to zle jen jsem se divila ;) nic ve zlém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
11.6.16 17:55
@Pavla087 píše:
@Kajule21 máš taky na prodejně Book Cross? Je to dost povedená a lehká trojkolka. Má Soft-Ride kola, stejnou aretaci předního kola jako Book Plus S, ruční brzdu byť to nebyl můj požadavek… hlavním požadavkem byly tři kola, váha, skladnost a XXL stříška což sportovní nástavba k Booku nemá… pruží s miminkem tak akorát (nejsem zastánce houpání) takže mě to stačí ;) oba modely jsem měla a s obouma jsem byla spokojená. Teda měla jsem PP Book Completo (neotočný).
Heh, nemyslela jsem to zle jen jsem se divila ;) nic ve zlém :)

Ani jsem to ve zlém nebrala :) Nee, Book Cross na prodejně nemám, ale určitě se na něj alespoň mrknu. A máš i e-shop nebo jenom kamennou prodejnu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
13.7.16 19:21

Ahoj, prosím nekupoval teď někdo Booka z druhé ruky? Zatím zvažuji prodej ale mám pouze sporťák (černo šedý neopren) výbava completo, používaný jen jako druhý kočár do auta a vůbec nemám představu za kolik by se dal prodat. Co nacházím na bazárcích je něco jiného nebo celé sety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
13.7.16 20:52

@renda micro písni mi SZ :) Dík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
19.9.16 12:07

Book completo

Zdravím, nehodil by se někomu Book Completo je jak novej :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.9.16 18:58

Dneska mi dítko zvrhlo kočár na betonovou dlažbu, kočár lehl na záda přesně na to pěnový madlo a na jednom místě se trochu strhl ten pěnový potah. Není to nic tragickýho, ale ten kousek je odchlípnutý a prostě o tom vím a nelíbí se mi to. Nevím, čím to opravit. Vteřinový lepidlo bych řekla mi to rozleptá a bude to vypadat ještě hůř a zase kupovat celý nový madlo vyjde asi na majlant… Nemáte nějakou radu, co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí