Peg Pérego Book

Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1051
13.11.16 17:54

A co černý? Měla jsem celo Jerseyová v r. 2013 a ten držel prefektkně barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
13.11.16 20:50

@Pavla087 Hlubokou mám béžovou. Jsem třetí uživatelka a je pořád jak nová. :palec:
Jaká barva vybledla té Tvé kamarádce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
14.11.16 00:07

@tery16 sportovní nástavba Atmophere :? A já jak na potvoru taky! Proto se ptám. Budu reklamovat a budu… :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
22.11.16 18:19

Holky, jak je to s konstrukcí u Book Completo? Není moc náchylná na škrábance? Měla jsem Book Completo 2013 a ten měl matnou stříbrnou konstrukci. Nyní mám Book Cross a ten jí má černou matnou, která není náchylná na rýhy. Může mi to někdo z vás objasnit :)?
Drží barvičky stálou barvu? Navíc se nemohu rozhodnout jakou barvu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.12.16 11:01

Máme červenou a barva drží jako nová. Budeme jej prodávat, kdyby měl někdo zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
6.12.16 11:54

@petr.sve Foto :) Ale to je s krátkým nánožníkem ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
15.12.16 19:19

Fiat 500

Ahojte holky, prosím o radu mám trojkombinaci v edici fiat 500 a nedávno jsme přešly na sporťák a k němu byla slida, ale je jenom přes nožičky takže ta střecha je nepromokavá nevíte někdo nebo jste kupovaly slidu jinou? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
15.12.16 22:35

@Lenya.Mine Stříška je opravdu hodně nepromokavá :mrgreen: a ta malá slída v pohodě stačí i na velký letní slejvák. Jinak třeba v DM mají univerzálku na sporťáky, ale u kočárků od Peg-Pérega není potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
16.12.16 09:41

@kotyk děkuji tak to je super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
17.12.16 15:53

@Lenya.Mine já na tento materiál měla originální pláštěnku. Kočárek nepromokl a ani nemapoval. Tento materiál je k nezaplacení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
17.12.16 22:26

@Pavla087 já právě mám taky origoš, ale jenom na sporťák teda akorát mě zarazilo, že je jenom na ty nožky. Každopádně když nepromokne tak je to paráda :D dekuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
18.12.16 09:29

@Lenya.Mine Neměla jsem teda 500 ale neotočný Stone (ten samý materiál) a ten je teda dokonalý. Jako prodejce PP kočárků mohu říct, že je tento materiál nejlepší ze všech. I po dvou dětech kočárek drží krásný barvy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
18.12.16 17:47

@Pavla087 tak to je fajn :palec: jestli vydrží dvě děti to ještě uvidíme, ale snad jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
18.12.16 21:55

@Lenya.Mine tak jako Atmosphere nevydrží ani jedno léto třeba… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.1.17 10:42

Ahoj prosím o radu jestli někdo neví… mám koupenou použitou pp gt3 z roku 2009, podvozek už je v hrozném stavu (po 3dětech)-brzda opravovaná, vždycky když složím do auta, tak po rozložení mi zatáčí doprava, když potřebuji mít zaaretovaná kola, takže teď čekám druhý mimčo a řeším, protože jsem jinak s kočárkem moc spokojená, že bych koupila pouze podvozek pp book plus a bojím se aby mi k němu seděla hluboká korba navetta panorama s a sporťák z gt3, vajíčko prima viaggio i skate, tak i tak uvažuju o servisu trojkolky, že bych si ji nechala do terénu, na brusle.. ale pán z pp mi řekl, jedině Praha, jsem z Pardubic, tak to zkouším nejprv tady. Kočárek je i dost těžký, malý budou 3 a od malička mi spí denně v každým počasí jen v kočáru, takže váží 14kg + těžký kočár a tady na book čtu samou chválu pro lehkost, skladnost, tak bych měla aspoň lehčí variantu do města pro mimi.. akorát se neorintuju, zda book plus, book plus soft, book plus 51 jaký v tom je rozdíl??? a nerada bych koupila podvozek a vršky a veškeré příslušenství mi k tomu neseděly… předem díky za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí