Peg Pérego Book

Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
11.2.17 23:05

Výška peg perego book plus s

Ahoj, nečetla jsem komplet celou diskuzi, tak nevím zda se na to třeba už někdo neptal…
Jak je to z výškou kočárku? Straší mě, že je nízky. Budu mít kostru plus s a korbu navettu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
12.2.17 22:48

Není nízký, spíš středně vysoký. Pokud váháš, ber Book Cross je vyšší, ale dobře se ovládá malým i vysokým rodičům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
13.2.17 16:55

@adula84 Záleží, jestli řešíš to, že má nízko korbu nebo Ti přijde nízká konstrukce/rukojeť pro rodiče. Mám Book Classic i Book Cross. Classic je o něco nižší. Mám 178cm a lépe se mi řídí Cross. Ale na Perego se dá pořídit prodloužení rukojeti - pořídila jsem si to na Classic, ale ještě jsem ho nezkoušela v praxi.
Korbu mám jen na Crossu a nízko položená není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
13.2.17 18:45

Ja mam 173 cm a jde mi o to, jestli u toho clovek nevypada jako kdyz jede s kocarkem pro panenky. Takze o vysku konstrukce s hl. korbou. Uz mám koupenou korbu a autosedacku ted uz mi zbýva jenom konstrukce tu chci novou proto takhle kombinuji. :think: Takze nad jinym uz neuvazuji jen jsem slysela, ze patri mezi nizsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
13.2.17 20:27

Tak třeba já mám 156 cm. Obecně si vybírám nižší kočárky. Ale Cross se mi taky dobře ovládá. Pokud mohu poradit, tak vol k sobě úměrně vysoký kočárek. Pokud jsi vyšší vol Cross, pokud nižší vol Plus. Na chlapa nehleď, protože ty budeš s kočárkem jezdit ne on ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
14.2.17 08:46

.@Pavla087 dekuji za foto :) tak koukam ze zas tak nizky jako treba bugaboo neni… :) už jsem si pro jistotu hodila do kosiku to prodlouzeni rukojeti, budu objednavat podvozek z malviku pristi tyden vzdy tam soupnu co me jeste napadne.
Zustanu u book plus s white hlavne z duvodu ze chci otocny, u prvniho jsem mela britax b motion sportak, za me skvely ale chybelo mi ta otocnost a book plus mam hlavne vybrany i kvuli skladani jako celek do auta casto se presouvame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
14.2.17 10:08

@adula84 pokud často cestuješ, kup hlubokou korbu Pop Up kterou složíš i z podvozkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
3.3.17 18:56
@adula84 píše:
Ahoj, nečetla jsem komplet celou diskuzi, tak nevím zda se na to třeba už někdo neptal…
Jak je to z výškou kočárku? Straší mě, že je nízky. Budu mít kostru plus s a korbu navettu. Děkuji

Trošku pozdě, ale přispívám svojí trochou do mlýna :) Měřím 176cm a nikdy jsem neměla pocit, že by byl kočárek nízko..Měli jsme podvozek Book plus S s Pop up nástavbu a super. Tak akorát, do korbičky byl dobrý přístup, manipulace s kočárem suprová. Jen chlap, když se občas zapomněl a udělal dlouhý krok, tak přišlápl tu tyč mezi kolečka a :oops: Třeba kvůli nízké korbičce jsem zavrhla Bugaboo..Chce to ozkoušet, ale myslím, že s Pegem se vedle nešlápne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
3.3.17 20:31

A to já i Bugaboo můžu :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
3.3.17 20:56

@Resch ano uz ho mam doma a jsem spokojena, rozhodne neni tak nizky :palec: Manzel 186cm a nepotrebujeme ani to prodlouzeni. V tomhle jsem na nej ohledy brala, s kocarkem i u prvniho ditete najezdil km ;) Zatim nam vyhovuje vsem i mimu 4 letymu synovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
3.3.17 21:49

@Pavla087 Nebudem si nic nalhávat, já po B. pořád pokukuju a trošku ve mně hlodá červík, jestli jsme neměli… Ale pak někde na ulici vidím tu hlubokou korbičku těsně nad zemí, vzpomenu si na cenu a hned mě všechny touhy přejdou :lol:
Ale třeba s Pegem jsem udělala výbornou zkušenost - když jsme začlo používat převážně golfky, vzala jsem milý podvozek a dala na reklamaci do servisu, s tím že povrzává a je uvolněná rukojeť - vrátil se promazaný, utažený, jako nový.. Takže teď už čeká připravený do budoucna na dalšího prcka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
3.3.17 21:52

@adula84 Já myslím, že budete spokojeni :palec: Tak ať dobře slouží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
3.3.17 22:21

@Resch můžeš být v klidu, já Pegy řadu let prodávám a taky jsem majitelka už několikátého modelu… znám je do posledního šroubku ;) Bugaboo mě vyhovuje taky, nevím co je na tom divný? Znám spoustu dobrých kočárků… A mimochodem, pokud ti vrže kočárek, ak není nutné jej reklamovat, ale doma ho hezky omýt a prostříknout silikonovým olejem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
4.3.17 15:34

@Pavla087 Já kočárek doma řádně omyla, vyčistila a tím, že už nebyl potřeba, šel v záruce do servisu, kde ho kompletně prohlédli, dotáhli, promazali a je zase jako novej.. Hned jak se vrátil, tak se „zazimoval“ a čeká na dalšího potomka.. Samozřejmě jde to jednodušeji :oops: Silikonových olej si nechávám do zálohy až nebude záruka ???? Já si na Peg nemůžu stěžovat, máme hrozně malý výtah, takže rázem bylo mimo výběr 90% kočárků, k tomu mrňavý kufr v autě a předpoklad každodenního cestování a skládání. Takže nakonec byl Book s Pop upem úplným zázrakem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
4.3.17 20:08

@Resch jako ano Pérego umí dělat kočárky o tom žádná, ale udržuj ho a prostříkej si ho doma i v záruce. Taky jsem měla Pop Up korbu 10 měsíců a možná i teď by se s klidem vešel v roce :) Já ale na léto volím jiný kočárek. Mám ráda změnu noo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí